Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
válasz
bosco89
üzenetére
Sorry, hogy RECSKA helyett én kontárkodom bele!
''hogy érted a lesarkazást?''
Szerintem úgy érti, hogy amikor levetted/feltetted a procihűtőt, akkor a processzormag sérült-e? Egy kis darab lejött-e róla, ne adj Isten eltört-e etc. Ha egy kicsit ''sarkazza'' le vki a procit, attól még megy, egy picit jobban melegszik, és általában kevésbé húzható. Rosszabb esetben a cpu meghalt!
Minden ilyen üzemi balesetet lesarkazás-ként szoktatk emlegetni
Legjobbkat
[Szerkesztve] -
bosco89
tag
eddig az asrockba wolt,csak tegnap eladtam.csak jőwőhéten jőn az asus
-
bosco89
tag
baxátok meg nem jo a gépem.wiszatettem a 2500 bartont az msi kt3 ba azt 5percenként megfagy!felakartam huzni a windowst de meghalt kőzben is.wan hogy a biosban is megfagy!mi lehet wele????????????????,,,,,
-
Nem hoztam ki belőle 3200MHz-et.. Örülnék neki, az tuti...
2200MHz-et hoztam ki, de nem alapfeszen, hanem 1.525-ön.. ( alap 1.65V ).
Ezt úgy, hogy jól kiválogadtam az alkatrészeket!
Amúgy tényleg csak a jó prociválogatáson múlik!
U.I.: Lehet hogy eladó lesz az alaplap + proci + hűtő párosom, mert tok A64-et elég olcsón... De még nem biztos...
[Szerkesztve] -
DZs
senior tag
Arra a jelenségre szeretnék magyarázatot találni, hogy a processzorom megy 11x200-on, megy 8x210-en, de nem megy 9x210-en, ami pedig kevesebb, mint 11x200.
Mi lehet az oka? (Athlon Xp, Thouroughbred 2600+) -
boyzooonn
csendes tag
hello
kérdezném hogy az alaplapomhoz az újabb driver-t érdemes használni vagy
amit alpból adtak hozzá? -
FNZ
őstag
Hali !
van egy msi kt3 ultra2 lapom és egy athlon 1700+-os procim.
nem vagyok nagy tuningoló, de érdekelne, hogy ezzel a konfiggal lehet e húzni egy kicsit a procit és mit érdemes benne (fsb-t, szorzót) ?
vagy hogy müxik ez a dolog ?
előre is köszi -
Tom5
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
TBredB-s , 1.5V-os...egy ASUS Sis 7xxakárhányas alalplapban van...jelenleg 133X12-őre tudtam húzni a procit,sajna a BIOS-ban fesz emelésre nincs lehetőség(Én nemtaláltam),de így gyári hűtéssel 35-fokon szépen megy...az FSB-t is sajna úgylehet húzni,hogy emeli vele a pci órajelét(33Mhz)...a steppinget az Everest kiírja?Ha igen akkor hol?És milyen steppingek vannak...

-
bosco89
tag
tud valaki segiteni???
-
bosco89
tag
tudja walaki mien parancsot kell beirni ahoz hogy kijőljőn a hálokártya száma?
-
mr_ricsi
veterán
''Egyik havernak van egy 1700+-os Athlon XP-je,kérdésem vele kapcsolatban,hogy mennyire lehetne a kicsikét tuningolni!''
Gyárilag 1466.
Ha palomino magos, akkor 1650-1750MHz környékére.
Ha TbredA-s, akkor 1733-1800.
Ha TBredB-s, gyárilag 1.6V-os, akkor 2000-2200MHz, ha 1.5V-os, akkor 2200-2400MHz. -
mr_ricsi
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
''A környezetemben egy lap már bemmondta az unalmast, igaz, a venti visszajelzője rá volt kötve az alaplapra, az ominózus 7V-os meghajtásnál szépen újraindult. Látszólag minden rendben volt, működött is ugyanúgy ''csak'' a hő- és feszültség értékeket nem tudta már mutatni. Hogy pontosan miért is lett így, fene se tudja, de tény, hogy a 7V-os próba tette vele. ''
Ha a motor nincs testelve, akkor nem szabad az alaplapi tacho érzékelőhöz csatlakoztatni! (Márpedig itt a test helyett az 5V-ra van.) -
tomcsi23
veterán
Oké, persze.
A környezetemben egy lap már bemmondta az unalmast, igaz, a venti visszajelzője rá volt kötve az alaplapra, az ominózus 7V-os meghajtásnál szépen újraindult. Látszólag minden rendben volt, működött is ugyanúgy ''csak'' a hő- és feszültség értékeket nem tudta már mutatni. Hogy pontosan miért is lett így, fene se tudja, de tény, hogy a 7V-os próba tette vele. -
bosco89
tag
hogy kell csökkentett modban elinditani a windows?
-
Monya78
veterán
válasz
JohnnyX
üzenetére
Előszőr is ki kell próbálni a proci limitjét, úgy hogy a 10,5-ös szorzót feljebb veszed...és úgy húzod (így nem léped túl a 200Fsb-t)
Ha megvan a proci végsebessége és több mint a mostani 2100Mhz...akkor utánna vissza a szorzót 10,5-re és a biosban rontod a memória időzítéseket (így nagyobb sebességeket tud majd), esetleg a memó gyári feszét megemeled egy kicsit pl. 2,7V-ra ha borda van rajta akkor 2,8V-ra...ha ezzel a két dologgal sem tudod a memót feljebb tornázni akkor nem tudsz mit tenni...
egy epox-nak illik tudnia 210-220fsb-t...
[Szerkesztve] -
válasz
bosco89
üzenetére
a NOD32-nél jobb nincs!
Lekapni meg valszeg azért nem kapja, mert használat alatt van a fájl...
Indítsd a gépet Csökkentett módban, és ott futtasd! Meg töltsd le a legújabb definíciót hozzá!
Én NOD-ot használod AD-ADWARE-val megtámogatva, és egy szemnyi vírusom, vagy spy-om nincs már két hónapja..
-
bosco89
tag
ajáljatok má egy jo wirus őlőt.me walami troja wan a gépen
a nod32 baxa lekapni csak látja!
[Szerkesztve] -
JohnnyX
őstag
A mostani procimat meddig tudnam huzni? Jelenleg a mostani beallitasokon stabil, es en a memora gyanakszok hogy nem tudok tobb fsb-t kihozni, a lap 250-ig tamogatja.
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Egyszerű!
Molex csatlakozó színei:
- Sárga 12V
- Fekete GND
- Fekete GND
- Piros 5V
Ha 5Voltot akarsz, akkor kösd a ventid a Piros, és mellette a fekete vezetékre...
Ha 7Voltot akarsz, akkor kösd a Sárga, és a piros vezetékre....
5V : Piros-> Piros , Fekete -> Fekete
7V : Piros-> Sárga , Fekete -> Piros
De javítsatok ki, ha nem így van! -
szabik731
csendes tag
Halli!
A 2600+ bartonom 11,5*215-nél 1,8 volttal még feláll de kb 1-2 perc és ujra röffen a gép? itt a vége? pedig speedfan 52 fokot mond rá
barton tulajokat kérdezném hogy meddig sikerült ilyen húzni?
ja egy másik kérdés. csúnya kérdés itt az amd-k között. tudnék venni egy 2,66 celeroncs procit kb 9 rongyért remélem... megéri szerintetek?
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Hogyan oldjam meg, hogy 5-7 volt körül menjen? Bocsika, de láma vagyok az elektronikához, meg a fizikához. Egyébként jól hűt a 2520Pro, de tényleg hangos 2900-as fordulaton. De nem is engedi a 2600+os procit 2133@2320 MHz-en, 1.775 V-on MW-ben 43 fok fölé!
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Egyik havernak van egy 1700+-os Athlon XP-je,kérdésem vele kapcsolatban,hogy mennyire lehetne a kicsikét tuningolni!Fesz,fsb,stb...válaszokat előre is köszi!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ez is megfelelően hűt, nem kell jobb, akkor miért fizettem volna többet a pro-ért? Hosszútávra hangoltam be a gépet, nem akarok többet piszkálni benne, sem hardware, sem software téren, meguntam.

-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A pro-t 5-7V-al hajtva ugyan azt kapod amid most van, egy csendes hűtőt. 12V-al viszont megjön a teljesítmény.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
elfelejtette
üzenetére
Sima, a pro hangosabb, nekem pedig pont egy csendes és mégis kielégítően hűtő megoldás kellett. Azt hittem a gyári ragacs elég jó, ezek szerint viszont elég rossz.
Van valami célravezetőbb módszer a levakaráshoz, vagy essek neki egy ronggyal ahogy szoktam? 
-
elfelejtette
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A sima vagy a pro változat?
Nekem a 2600+om 16x150-en hajtva 47 fok, alapon meg 42. De persze újra pasztázva, mert előtte nekem is fel ment 52-ig.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A T-Bred B 2400+-omat 1.7V-tal 15x160-on (2400) hajtom, terhelés alatt 56°C-os, egyébként 50-53, egy GlacialTech 2520 hűti, csendben végzi a dolgát.

-
BB.
csendes tag
Mit szóltok egy Gigabyte G-power Pro PDU21MF-hez?
Sztetek mennyire tudná lehűteni a bartonomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
esetleg valamid nincs amire cserélhetnénk
meg a deluxos lapok jók még

Ha a motor nincs testelve, akkor nem szabad az alaplapi tacho érzékelőhöz csatlakoztatni! (Márpedig itt a test helyett az 5V-ra van.)
A környezetemben egy lap már bemmondta az unalmast, igaz, a venti visszajelzője rá volt kötve az alaplapra, az ominózus 7V-os meghajtásnál szépen újraindult. Látszólag minden rendben volt, működött is ugyanúgy ''csak'' a hő- és feszültség értékeket nem tudta már mutatni. Hogy pontosan miért is lett így, fene se tudja, de tény, hogy a 7V-os próba tette vele.