Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nafene. Feszültség emelés nem volt? Stabil?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Beírom ide is bratyóm eredményét. A TbredB magos Sempron 2500+ prociját biosban simán feltolta az alap 10.5x166 MHz-ről 10.5x200 MHz-re egy AsRock K7S8XE R3.0 deszkában, szinkron ramokkal! Ez a 'szinkron ramok' azért érdekes mert a lap kézikönyvében azt írja, hogy csak 1 modullal támogatja a DDR400-at, neki pedig 512+256 MB van benne.
Everest 2.50 alapján memóriaolvasás 2250 MB/s.
Ha gondoljátok, majd a szériaszámot meglessük.
Üdv. -
chaby7
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
''P4 Northwood 2,8Ghz /512 cache/ s478
Athlon XP 3200+ /2,2Ghz 512cache/ s462''
Itt a legtöbb tesztben AMD.
''P4 Northwood 3,2ghz
XP 3200+ 2323Mhz''
Itt meg szerintem Intel, föleg ha van HT. -
őstag
Hi..Melyik a jobb ill. gyorsabb proci:
P4 Northwood 2,8Ghz /512 cache/ s478
Athlon XP 3200+ /2,2Ghz 512cache/ s462
És mondjuk így?
P4 Northwood 3,2ghz
XP 3200+ 2323Mhz
Köszi... -
vASalo
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Nem cseréltem le
annó abban a lapban próbáltam ki a procit mikor hozzám került, mert az én lapom csak később jött meg.
nem igazán akarok rá költeni, elég ez a teljesítmény is számomra.
persze ha valaki cserélne velem egy minimális összeg ráfizetéssel az érdekelne, de ilyen nincs, mert az nf7-et könyebb eladni
ja a stepping b0. (legalábbis az everest szerint)
[Szerkesztve] -
vASalo
tag
kipróbáltam a 9,5 és 10,5 szorzókat is. még a windows se jött be

úgy néz ki valamiért ez a config csak a 11es szorzóval megy 200as fsb mellett. érdekes jelenség, de szerintem erre nincs semmi normális magyarázat. ha a biosban lehetne chipset feszültséget is állítani, akkor talán menne több is. annó egy abit nf7ben ment a procinak a 10*220 is. -
siriq
őstag
Uhh nem akarok bele zavarni de nekem A7n8x-e deluxe-al 10 x volt a legjobb amit kitudtam hozni. 258x10. Mas szorzonnal mar nem volt olyan szep a memoria eredmenyem. Lehet csak makos voltam ilyen teren de nekem a legjobb 10x volt.
-
vASalo
tag
válasz
Monya78
üzenetére
próbáltam a következőket:
10*200 - windows bejött, gép működött, de a memó néha hibázott
10*210 - windows bejött, de elég sűrűn fagyott
10*220 - a bios se jön be
9es szorzóval is hasonló a helyzet és akkor már a gép is lassabb
11es szorzóval a 210es FSB is stabil, de csak +fesszel. -
(Bundás)
addikt
Addig húzhatod ameddig stabil, hülye kérdés, erre nem lehet válaszolni!

2083 mhz-en megy vagy 2133 mhz-en? Mert előző esetben 12,5x166-on, utobbi esetben 16x133-on megy.
CPU hűtőd milyen? Hány fokon van jelenleg terheltem a processzor? Házszellőzés? Tápegység?
sid.: Rc211v: szerintem a legfontosabb a tápegység, mert ha szart veszel megdögölhet a géped is, szóval nem szabad rajta spórolni. Hogy milyet vegyél az attól függ mennyit szánsz rá. Egy 400W-os FSP, vagy Chieftec táp a következő gépedbe is elegendő lehet, de ebbe a konfigba elegendő lenne egy 300W-os FSP vagy 360W-os Chieftec is.
mod2: hogy le lehessen írni a neved ''respect'' nélkül.
[Szerkesztve] -
őstag
válasz
(Bundás)
üzenetére
A tesztet láttam már kössz...
Te tucc valamit...
a tápom még valszeg ugyan olyan szar mint volt...De ez nagyon érdekes mert Source-ozás közbe semmi gáz nincs...HL2 EO-val meg kb 3 perc játék és utánn a fagyi...
(a vga-m jó..tuti..)..Lehet inkább tápra kéne költeni? 
Egyébként én frankón egyetértek veled hogy az agp-t nem érdemes már upgradelni....
annak már vége...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ádyz : Addig amíg nem érzel valami szagot...
[Szerkesztve] -
ádyz
addikt
Hello!Lenne egy kélrdésem!Nekem van egy AMD Athlon Xp 2600+ S462 -es procim.Asus a7v8x-x lapban.Meddig huzhatopm hogí szépen muzsikáljon?most 2,1-en megy
Előre is Thx!
-
(Bundás)
addikt
válasz
üzenetére
AGP videókártya teszt, hátha mond neked valamit: [link] Konkrétan 7600GT azt hiszem nincs benne, de talán valamelyik videókártyával össze lehetne párosítani. Remélem azért van egy normális tápegységed.

Szerintem felesleges költeni 45 ezer Forintotos VGA-t AGP rendszerre... -
őstag
de azt neked kell eldönteni, hogy érdemes-e egy olyan kártyát venned a gépbe, ami talán vetekszik a gép árával.
ja ez kb így van...
De..én ezt persze úgy gondoltam h a 6600GT-t elpasszolnám(kb 20-22ért..
) egyébként lehet akár 25ért is(ahol lakom nincsenek tisztába az árakkal..
...tudok Leadtek 7600GT 45ért 2 év garral...Akkor ez úgy már nem is lenne annyira rossz üzlet....
Ha eltudom passzolni a vga-mat sztem veszek egyet...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja,,,kell egy baró kis 6600GT?..
[Szerkesztve] -
vASalo
tag
válasz
üzenetére
nem játszom ezért nem vagyok tisztában a kártya képességeivel. szerintem még a mai játékokban sem a cpu a szűk keresztmetszet. (ha mégis akkor majd biztos kijavít valaki)
de azt neked kell eldönteni, hogy érdemes-e egy olyan kártyát venned a gépbe, ami talán vetekszik a gép árával.
-
őstag
Hűtésem(whisperrock 4) az lehetne kicsit jobb mer terhelve 65 fokot is eléri...de eddig nem volt vele gáz...eddig
kb én is erre jutottam..nem érdemes kínozni....
más: szted erre a cpu-ra érdemes lenne venni egy 7600GT agp-s kareszt? mer azon gondolkodám h nem húzná ki rendesen a vga-t...2,5-6Ghz re lehtne tolni a cpu-t akkor tuti vennék egyet..
Tudom nem ide vág a kérdésem, de a 7600GT topikba nemválaszolt senki... 
-
vASalo
tag
válasz
üzenetére
hát, ha a hűtés is rendben, akkor valószinüleg ennyi a proci vége alapfeszen. feszemeléssel lenne az több is, de szerintem nem érdemes kínozni.
-
őstag
Régebben már próbáltam 166-os fsb-n és 13,5-ös szorzón(2241) és úgy ment vígan...Aztán kipróbáltam 14-es szorzón..(2324) de úgy már instability system...Volt(van) egy ilyen ''gagyi'' gép tesztelő progeszem(cpu,ram,hdd,...) valamelyik game star ba volt már nemtom...az olyan egyszerű kis progesz volt h csak pontozta a hardwerekwt és kész..
Szóval ott még letudtam ''tesztelni'' 2324mhz-en...Viszont arra emlékszem hogy egy P4 3.2Ghz(Northwood) /2x512 ram/ gépet legyőztem cpu tesztbe...asszem ilyen 1500-2000ponttal...ram tesztbe már nemigazán...
-
vASalo
tag
válasz
üzenetére
Szerintem ez a lap nem egy tuning bajnok, nekem se szereti a 200 feletti FSB-t. (de lehet, hogy nállam a proci nem bír többet). a memókat is megpróbálhatod nagyobb timinggal hátha. szerintem az a legcélravezetőbb, ha csinálsz pár tesztet nagyobb szorzóval és kisebb FSBvel így meg taláhatod mennyit bír a procid.
-
őstag
Hi..Tesztelgettem de picit szomorkás a hangulatom...
.Az fsb-t 206mhz-re állíttottam a szorzó meg maradt 11-en(2266mhz)..A Vcore meg 1.72v(nekem ez az alap, vagy legalább is az volt irva a bios-ba h Vcore-normal)....Leteszteltem a CS Source-al...kb 15mp játék után ki dobott mint a szar....Aztán kipróbáltam 203mhz fsb-n(2233mhz) azon ment normálisan....Akkor végülis nekem ennyi lenne a cpu tuning
...
ja,, egy samsung meg egy a-data 400-as ram-jaim vannak ezek jól birnák egyébként tunigot? vagy ezt így előre nem lehet megmondani?
thx!
[Szerkesztve] -
vASalo
tag
válasz
üzenetére
nincs mit

-
vASalo
tag
válasz
üzenetére
Ha, jól emlékszem 3 beállítás van. normál, turbo és manual. manualban lehet tetszőleges FSB-t állítani. ha nem így van akkor holnap megnézem a biosban. (most másik gépről irok)
mod: ja és a beállítások ''lényegi'' része csak akkor jön be, ha a bios főmenüben nyomsz egy ctrl-f1-t.
[Szerkesztve] -
-
vASalo
tag
Hi mindenki! egy kérdést szeretnék feltenni a nállam okosabbaknak, mert én már nagyon nem értem a dolgot. szóval:
Van egy lock mentes tbred procim (2400+ alapból) egy gigabyte ga-7n400as lappal és 2 db kingston cl3as value rammal. annó gondoltam megnézem mennyi FSB-t bír a drága alapfeszen. 10X200on sajna hibázik, ezért elég régóta 11*191en járt. most gondoltam egy nagyot és tettem egy újabb próbát
véletlenül 11X200ra kapcsoltam és ott stabil. legalábbis 4 óra memtest és 3 óra prime95ig néztem és nem volt hiba, de 10x200 továbra is hibázik elég rendesen.
valakinek, valami ötlet? -
fiATHaLON
őstag
Átmenetileg egy gyengécske gép van nálam...
Kérdésem, hogy az MSI K7T266/1800+ XP párosításból lehet-e
valami nagyobb tuningot kicsalni általánosságban...
(Meg kell-e színezgetni, ragasztgatni, ezeket sem tudom, régen volt
egy 1.4-es Thunderbirdem, ott színeztem...
)
Köszönöm. -
Exakt
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Szia Bundas
tom, de az asus lapom nem enged 1.65 alá allitani a feszt, amugy 1.65- egesszen 1,8 föle.
Nem tom meddig, de böven fölé mint amennyi szukseges, ha kell megnezem majd...
most h itthon vagyok, volt idom egy kicsit jatszadozni, de sajna nem mentem vele sokra, mint mar emlitettem, 213*11 folott mar nem nagyon akkarodzott neki, de most hogy adtam neki több feszt, igy hajlando volt bootolni es meg tovabb is, de 3D-be gyakran ujraindulgat, prime95 is hibat jelez, es 1.75, 1.775 környékén mar 70 fok korul volt terhelve..
a 220*11 -et csak 1.8-al volt hajlando bootolni (akkor se volt stabil) ugyhogy errol hamar lemondtam
a 12-es szorzo nem tetszik neki, csak a 9, 11 es 13-as... -
(Bundás)
addikt
válasz
Aaron14
üzenetére
A kérdés, hogy milyen régi az install, mennyire töredezett a lemez, mikori a merevlemez (nekem se karrog az egyik merevlemezem, de sebessége eléggé lelassult 3 év után, nincs semmi hiba vele, de kezd elhalni szegény ([link], ezzel a progival ellenőrizheted az állapotát))
Ha sok sz@rral tele van a Windows, akkor 256 MB kevéske lehet.
Innentől már nem Athlon Xp téma, szerintem
. -
(Bundás)
addikt
válasz
Aaron14
üzenetére
''kapcsol be úgy teljesen'' mit jelent? Eddigre jelennek meg az ikonok stb., vagy ez időre befejez már minden lemezműveletet?
900-as ceruza, 256 MB memóriával se töltött 2 percig emlékeim szerint, szóval szerintem ez szoftveres gond. Teljesen friss Windows? Merevlemezed milyen állapotban van? -
Aaron14
őstag
Hello!!!
Szerintetek az norm ,hogy egy ASRock K7VT2, AMD Athlon XP 1700+, 256MB DRR RAM, Sapphire Ati Radeon 8500 series konfigos gép kereken 2 perc alatt kapcsol be úgy teljesen ,hogy utána már megy rendesen? Vagy ez sok?:S Az alaplap és a videokari drivere cd-ről ment és Office xp-t tettem fel rá, avast antivirus, zonealarm, spysearch, ad-aware, total commander, WMP10, és a nerot.
Ez ennyire belassíthatja vagy mit javasoltok? -
(Bundás)
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Hát ez elég gáz, de ezek szerint szoftveresen csökkenthető a feszültség...
Parlagfű:
-axda2200duv3c
aixhb 0334upmw : 2200+, alapfeszültség 1.6 Volt, 85 °C-on döglik, nincs szorzózár (2003. 34. hét)
-ax1600dmt3c agoia 02138plw
y8052581771: Palomino 1600+, alapfeszültség 1.75 Volt, 90 °C-on döglik, nincs szorzózár (2002. 13. hét) -
Parlagfű
tag
Mi tudható eme két darabról?
-axda2200duv3c y882375250456
aixhb 0334upmw
-ax1600dmt3c agoia 02138plw
y8052581771
Thx az infót előre is. -
(Bundás)
addikt
CPU Vcore (Settings-> Manual, Auto helyett)-be mettől meddig lehet állítani a feszültséget? Szerintem kéne lennie kevesebbnek is...
Feszültség emelését megpróbáltad? Esetleg 12x200?
Háromszor elolvasva az eddigi hozzászólásokat rájöttem így kora reggel, hogy 13 helyett 11-en használod, tehát nincs szó szorzózárról.
-
Exakt
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
eloszor is koszonom a segitseget,
sajna a 1.65 alá nem tom vinni a feszt pedig mar gondoltam rá, de sajna nincs ilyen lehetoseg biosba
tom hogy nem dobna sokat rajta ha mondjuk 2200mhzrol fel lehetne tornaszni stabilan mondjuk 2350 mhz-re (esetleg 2400mhz), es ha hozzaveszem hogy innentol mar latvanyosan melegedni fog, hát nem hangzik tul jol....
Amúgy szorzózáras a procid?
Na ezekkel a fogalmakkal mindig bajba voltam szegeny barcival, sose neztem rendessen utana, de talan most feny derul az igazsagra
alapba 13-as szorzo volt (13*166) ezen kivul barmit allitok be vagy a 9-esre vagy a 11-esre ugrik, attol fugg hogy a bealitott szorzo meik ''szabad'' szorzohoz van kozelebb...
na ezt nagyon laikussan fogalmaztam meg...
-
(Bundás)
addikt
válasz
Gaben78
üzenetére
Ha másik gépben működik rendesen 11x166-on, akkor valószínű nem eresedett ki.
Hogy döglött meg a lap? Minden a régi gépből való, csak az alaplap az új?
Jó BIOS-t kapott? Eredeti is szerette a Barton-t...
Ha alapból 60 °C-on van 2200+-on, akkor vagy nagyon félremér az alaplap, vagy a hűtéssel van nagy gáz, lehet azért nem megy 3200+on, mert túlmelegszik. Rendesen fekszik rajta a borda? -
Gaben78
csendes tag
Üdv.
Köszi a helpet.
A proci és memória másik gépben OK.
Újrapasztáztam.
A processzor kieresedése alatt mit értesz? -
(Bundás)
addikt
-
Gaben78
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Volt egy alaplapom MSI K7N2Delta amiben 2500+Athlon volt.
Az alaplap meghalt szereztem helyette egy MSI K7N2Delta2 Platinum-ot.
Beleraktam ugyanazt a procit, frissítettem a Biost de sehogy sem hajlandó alap értéken menni a proci (max2200+-nak( 1666Mhz) ismeri fel és így is 60fokos (ugyanaz a hűtés is) ha feljebb állítom a szorzót vagy az fsb-t akkor állandóan újraindul.
Remélem érthetően fogalmaztam.
THX -
(Bundás)
addikt
1.75 Voltot bőven megpróbálhatod, a többi részegység bírja. Kísérletezgetés kedvéért 1.75-1.8 Voltot adhatsz a procinak, ha kiváncsi vagy. Viszont ha csak ilyen magas feszültséggel viszi mondjuk a 2300-2350 mhz-et, akkor érdemes inkább az alapfeszes 2200 mhz-nél maradnod, mert nem sokat dob rajta a dolog, inkább jobban melegszik. Ez esetben próbáld az alapfeszültséget 1.65 Volt alá tornázni, hogy ha lehet még kevésbé melegedjen.
Amúgy szorzózáras a procid? -
Exakt
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
van benne 2*512 corsair value select amik viszik a 220-at, meg 1*512 noname, amit ki kell vennem ha ''birizgalni'' akkarok, meg nforce2 nem szereti a 3 modult, a deszka egy asus a7n8x-x, egy fps 350-es tappal.... szorzok tekinteteben 9, 11, 13, áll rendelkezesre,. a maximum amikor felállt meg a windows 11szorzoval az 213 volt, de 1.7 nel tobbet nem adtam a procinak...
egy zalman alcu van rajta, 11*200 mindig 55-58fok kozott mozog terhelve
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
(Bundás)
üzenetére
Igen, a dragnott egyszer fut le annélkül hogy észrevennéd, csak a melette lévő config fájlba nekell tenni a LowPower -t ''1'' -re, és kész...
Ez melett elvileg megy az FSB állítgatása, bár nálam hol fagyi van, hol nem, de túl sokat nem foglalkoztam vele, ezt nemtudom, kikellene próbálni... -
(Bundás)
addikt
-
Exakt
aktív tag
hali..
lenne nekem egy 3000-es barcim (13*166) amit mar jo ideje 11*200 uzemeltetek, alapfeszen stabilan....
egy kis megerosites kéne azzal kapcsolatban h az teljesen normalis h kb 2350 mhz korul behal a proci....söt már 2300mhz-nel elkezd instabillá válni...
meddig adhatok neki feszt, amit hosszabb tavig elvisel? -
(Bundás)
addikt
Rossz topicban jársz, ez az öreg Amd Athlon XP topic, amit kinéztél az már A64.

Amíg nem derül fény a Vista által a 64 bit előnyeire teljesen felesleges lecserélni az Intel procid, hacsak nem Celeron. Ha váltasz, akkor majd valami kétmagos processzorra cserélj, de még ráérsz, úgyis esnek az árak és a tesztelt Vistára is várni kell még, nomeg izom videókártya se árt, hogy tudjon mit kihajtani.
Amúgy a sima 939-es A64 nem támogatja a DDR2-es memóriákat. -
Harti
senior tag
Ja amit még akartam kérdezni hogy ez a foglalat ami a fenti választott procin van az már PCI-e-s lapokhoz és DDR2 Ram-okhoz is jó??
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy S478-as Intel P4-es 3Ghz-s procim amit szeretnék jobbra cserélni!
AZ AMD háza táján nem vagyok otthon ezért kérném a segitségeteket!
AMD Athlon64 3200+ S939 Venice Core
Ezt néztem ki!
Megéri cserélnem??
Mennyivel jobb az én jelenlegi procimnál ez??
Miben tud többet??
Előre is köszi a segitséget!! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tölcs le egy programot: ''Central brain identifier'', ebben van egy mobility fül, ott betudod kapcsolni a ''stopstate és a haltstate bitet'', ezek felelőssek azért, hogy mikor nem számol a proc, lekapcsolják az FSB-t, és mivel nincs FSB, nincs számolás, így abban a pillanatban hőtermelés közel 0. Ez a beállítás főleg böngészés melett tudja csökkenteni húőmérsékletet, játék v. egyéb dolgok alatt viszont megy minden rendessen... Nálam a bartonomat böngészés melett 10 fokkal hűtőtte vissza.
Nekem a magyar Alcomp pro92 hűti a procimat, ami ugyan régebbi Palomínó magos... -
taylorp
senior tag
Nekem 2600+-om van, 2400MHz-en megy 1.7V a fesz, és netezés közben max 39 fok. Thermaltake Silent Tower-ral hűtve.
-
Gtxtt
tag
A procim jelenleg 7*200-on megy,a feszt levettem 1.5 V-ra.A hőmérséklet netezés közben 37 fok.Sajna nem csökkent.

-
Harang
tag
Hát úgy állok egyelőre, hogyha mutter is támogat akkor kettős ügynökként működöm majd, hétköznap AMD, hétvégén intel itthon, majd tesztelek, mert ilyesmi már rég óta álmom
(Intel alaplap+proc vs AMD alaplap+proc, mminden más ugyanaz
)
Bariton lesz, meg Abit NF7 alaplap, ami már csak beszerzés, idő, pénz és szervezés kérdése. Táp sztem vmi síftekk lesz, 250-300 W környékén(szünementes esélytelen, ház nem engedi). Rendszergazda azt mondota a koleszban, hogy valószínűleg nem gáz a gép
Lehet h van esély a világbékére
köszönöm a segítséget, majd eredményeket közlök.
[Szerkesztve] -
keleman23
csendes tag
Sziasztok!
3000+ athlonom van , a feszültség 1.4 votl amit nem enged állitani se a Booster se a BIOS. Mi tévő legyek?????? -
Paqito
senior tag
''10em van tápra''
Bőven elég!!!
''Szünetmentes meddig tudjah áthidalni az áramingadozós dolgokat?''
Ezen van a hangsúly! Valószínű az áramingadozásból nem észlelsz semmit, ha van szünetmentes tápod. Az a szm. táptól függ, hogy pl áramszünetet meddig bír. Amúgy jó pár percet még a kicsiknek is bírni illik.
Kis magyar valóság. 2 éve vettünk mosógépet, valami Electrolux csodát. Sokszor leállt, mutter hívta a szerelőt. Könyékig turkált benne, mondta h tökéletes. Rámért a hálózatra 184V-ot mutatott.... Aztat mondta a műszerész bácsi, h így meg fogja enni az E-On a mosógépet
No comment. 
[Szerkesztve] -
Harang
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Értem, az nekem csodálatosan megfelel, hogy mindent maximálisan mér, csak ne az legyen h egy gyáróktól, vagy vmi teszt laborból levett eredmények alapján írja ki nekem az okosságait, hanem az éppen működő konfigról adjon adatot, ha meg maxot ír, akkor legalább tudom meddig bírja.
Harang - #3208 Brian életéből akartam utalni a megkövezősre, mindneki nő volt a kövezésen, gagyi szakállal
mod: most nézem h nem nagyon nagy szám ez a cucc
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Számolj 70 watt-al +/- 10% fogsz csak tévedni
Nem kell villanyórát pömpörgetni!!!
Ha összedobsz egy erősnek titulálható konfigot akkor én ennyit saccolnék
CPU 70W
VGA 50W
Szent Maradék max 50W
Szvsz ha megfeszülsz, és teletömöd a géped, akkor sem fogsz 220-230W-nál nagyobb teljesítményt kicsikarni. A kollégiumi vízforraló inkább od@b@sz....
-
(Bundás)
addikt
Csak Paqito által linkelt kalkulátor program van, de nem megbízható. Maximális értékkel számol mindent, túlzással, annyit meg nem fogyaszt a gép. Nincs mindig 100%-os terhelésen a CPU, és minden merevlemezed és optikai meghajtód, stb.
Ki lehet mérni műszerrel is.
CS2-höz nagyrészt videókártya és memória kell, Barton elég lesz neki.
mod: Harang - #3208 : nekem ehhez még reggel van, nem fogom fel!
[Szerkesztve] -
Harang
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mekkora a gép igénye ezeknek a játékoknak, ezért nememlítettem a játékokat, de a CS2 gépigénye megközelítheti egy jobb játékét.
A procról tudom mennyit fogyaszt, de jó lenne egy iylen *megbizható* program.
Patkolni emiatt nem fogom a villanyórát

-
Paqito
senior tag
Gép fogyasztása... [link] nem halálpontos (!), de hozzávetőleges a infóért korrekt, ráadásul részegységenként tudod nyomonkövetni a dolgokat
''A procnak csak alapfeszes tunningot tolnék, azt sem eszetlen mértékben.''
Ez okes, ezért érdemes olyan hírdetést keresned, amiben írja/vállalja az eladó, hogy megy 2200 MHz-en alapfeszen a proci. Sokan eleve ''2500@3200'' jelöléssel adják fel a hírdetést
''Amennyire emléxem, pár hozzászólással feljebb téma volt h régi(talán kopottas) bartonokat már nem lehet úgy húzni.''
Ez nem ''csak'' a Bartonokra vonatkozik, hanem minden olyan procira, aminek ''eszetlenül'' adták a plusz feszt... Azonban a tartós 1;75V jó hűtéssel nem árt, hosszútávon sem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
CS-re bőven elég, hiába veszel akár egy 3000 mhz-en ketyegő San Diego-t a 9800 alá többet már nem fog tudni belőle kihozni játék alatt.
Kb. mennyire gondoltál mire értendő?
Olyan program nincs, ami kiírja a folyamatos fogyasztást, a szoftveres kalkulátorok meg hazudnak. Köss rá egy villanyórát a konnektorra!
A Barton maximum terhelésnél állítólag 60-70 Watt körül fogyaszt, merevlemezek és optikai meghajtók fejenként 10 Wattot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

annó abban a lapban próbáltam ki a procit mikor hozzám került, mert az én lapom csak később jött meg.

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060920/pullhair_www.kepfeltoltes.hu_.gif)

(a vga-m jó..tuti..)..Lehet inkább tápra kéne költeni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...

(Intel alaplap+proc vs AMD alaplap+proc, mminden más ugyanaz