Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosco89
tag
miwel jobb mint a jelenlegi lapom?
-
bosco89
tag
már a v-core 1.82
-
bosco89
tag
és az gond?
-
bosco89
tag
mien alaplapot lenne érdemes wenni az amd alá?
-
bosco89
tag
sok az 1.82 volt?
-
bosco89
tag
recska mire mondtad hogy menyi?
-
Monya78
veterán
Bizony ezek többet mennek mint a JIUHB-k viszont cserébe jóval ritkábbak...

Ráadásul a 1700+ hoz képest az induló sebesség is nagyobb...
Tuning/Órajel arányban azért a JIUHB jobb egy kicsit..
Volt elmentve nekem egy jó kis link ezekről a tuningokról...csak sajna nem a saját gépemnél ülök...de azért keresgélek egy kis tuning adatbázist
Recska: javítva
[Szerkesztve] -
bosco89
tag

-
bosco89
tag
én cask arra vagyok kiwáncsi menyibe kerül a 2.5 barton.
-
bosco89
tag
mi a baj?
-
bosco89
tag
menyibe kerül?
-
bosco89
tag
ez az AMD 2500+barton ez legenda proci,néha hihetetlen mire képes?menyit kostál most egy ien proci,me lehet őxerakok még egy iet?
-
bosco89
tag
1.82 volton
-
(Bundás)
addikt
AIUHB 0304 2100+ tuningról vki vmit?
-
bosco89
tag
menyi fokig mehetek el xerintetek?60?
-
bosco89
tag
de lehet birná towább is
-
bosco89
tag
2600mhz megy ienkor má 3600 ismer fe
-
bosco89
tag
Nekem anyi lenne a kérdésem hogy 2500+ barton magos a procim,egy asrock k7vt4a pro alaplapban.nekem is 58fok kőrüli de ugy wan huzwa hogy 3600nak ismeri fel a gép.nagyon birja.csak kéne egy cpu hömérö progi.segitsetek

-
szabik731
csendes tag
válasz
kadettmester
üzenetére
Ahham.. guszták. mistral bolt van nálunk ahol találtam. 5-6 ezer körül. az nem drága?
hipercool 4... 7 ezer. hmm
[Szerkesztve] -
válasz
kadettmester
üzenetére
Nekem Hypercool 4 volt, és annyira megtetszett, hogy veszek egyet újra..

-
szabik731
csendes tag
ehh jó ez az s2kctl.exe. ha nem csak becsapás akkor 2300 mhz-nél levitte 40 fokra. barátságos.
kössz aki feltette a linket.
(biztos jeget termel))
[Szerkesztve] -
szabik731
csendes tag
Nah rég voltam rendet raktam. Rohadt Xp. Házon nem volt semmi 44 fok. Ház oldala felrakva 48 fok. Ház berakva szekrény. Szekrény ajtó becsük 54 fok. Szekrényajtó kinyit 50 fok. olcsó jó rézbordás hűtőt tudtok? ami rajta van egy gyári rézmagos.. de hát ez van.
-
siriq
őstag
Kicsit mas.
Valaki probalta mar a moddositott nforce driver-t?
nforce unified remix 8.22 v50 a legfrissebb most aszem. Csak mert nalam latvanyos sebesseg javulas tapasztalhato. -
WOW27
tag
Athlon Xp 3000+ barton 200fsb proci. Az everest miért írja az L2-höz hogy 512k ON-DIE
Full speed? Tudja VKI? Nincs húzva!
-
Gtxtt
tag
Hello!
Van egy 1700+ tbred B procim.Száma:
AXDA1700DUT3C
JIUHB0302WPMW
Ennek mennyi az alapfeszültsége?
[Szerkesztve] -
toza
senior tag
mindenesetre nallam egy elnemult 2500+ ost(kiderult h nem is 2600+,mindegy..) eletre keltett a porkoles!!elotte nem moccant lapban,mostmeg arrol a geprol irok!

cserebe 2000+ os meg meghalt....viszont kb 3 mp ig porgott a tap aztan lealt,fust,szag stb..!ajanlom mindenkinek!nagyon izgalmas!!
es a legszebb h 2* is megcsinaltam
..
na mindegy..egyszer(2*)mindent ki kell probalani ..
-
HIJ
őstag
''azonban a kerdes az az ,h miert lehet h a 2600+ os egy zsir uj lapban nem indult...regiben meg(porkoles utan....) igen..?!''
Talán a régi lapban nemvolt olyan jó a túlfeszvédelem. Legalábbis szerintem több kraftot kér, és az új lap nem ad neki, ellenben a régivel.Azért én megnézném mennyit vesz fel
HIJ -
FlasH-BacK
senior tag
Valószínűleg ha lenne és el akarnák adni, akkor meghirdetnék az aprók között vagy a hardver piacban
Itt nem foglalkozik senki adás-vétellel, ez nem annnak a helye. Arra ott van a Hardver Piac szekció, meg az apróhirdetések. Ott kersgélj, vagy nyiss egy topikot oda, hátha valakinek tényleg van eladó procija. -
Xeonit
csendes tag
Srácok nincs valakinek egy Barton magos Athlon Xp -je 2500+ tól 3200+ ig. mert azt gyorsan megveném. Az apróba nincs azért írok ide.
-
toza
senior tag
hat igen...! marmint be,borda nelkul..(celeron 333 nal nem volt gond

)
.ami gepben volt 2000+ os az meg is halt..
az alapbol 2600+ os meg atvaltozott 1700 plusszossa...szoval jo kor volt!!szal vki azonnal agyon el nekem lecci egy 1400+ os vagy folotti proct lecci!!
azonban a kerdes az az ,h miert lehet h a 2600+ os egy zsir uj lapban nem indult...regiben meg(porkoles utan....) igen..?!
[Szerkesztve] -
toza
senior tag
válasz
pg012345
üzenetére
uh!kosz..de nekem vmi hasznalt olcson kellen kb negyed ennyipenzert,fokepp hogy nem tuningra kene..azert thx!
viszont ugyfest kozben h a 1700 plusszossa valt proc egyben tap gyilkos is..mert kinyirta azt is,amiben probalva volt..remelem ennyivel megusztam a dolgot..ha vkinek van ottlete hogy ez mitol lehet,es hogy gyogyithato e akkor azt szivesen meghallgatnam!
(es meg egy erdekesseg kozben,: a hutoborda nelkuli csupasz procnak erdekes szaga van es fustol..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Temu
- AliExpress tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itt porosodik haver gépében! gondolom rev1.0ás nf7-ben nem sok esélye van?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)