Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #9498 üzenetére
2K&S monitoron nézem, és Amazon Prime írja,hogy 4K Ultra HD.
-
válasz
kiss006 #9497 üzenetére
Az nem gond.
Ez a Fire TV stick lekérdezi a tévé felbontását és ahhoz igazítja a tartalmat. A HD tartalmat sokkal szebben skálázza fel 4K-ra mint a tévé.
Nálad a 4K tartalom nem lesz elérhető. A HDR sem, mint ahogyan a Dolby Vision sem. Ha egyszer tévét cserélsz, alkalmazkodni fog a tévéhez, a stick képessége. -
kiss006
csendes tag
Sziasztok, baratnomnek szeretnek ajandekba venni egy tv okositot mivel kb 10 eves a mostani lg smart tvje de a belso rendszere hasznalhatatlan mar. Nezegettem a 2023as firesticket vagy a xiaomi S-t, netflixezesre, hbozasra, youtubeozasra kellene, ilyen feltetelekkel ti melyiket ajanljatok? Illetve a firesticket be tudom szerezni valahonnan kulfoldrol olcsobban mint amennyiert itthon a magyar webshopok aruljak? Elore is koszi a valaszt
-
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Hieronymus #9486 üzenetére
Akkor nem értem milyen piactérről írsz.
Olyan lesz az egész mint kb. egy samsung tv app store.
A régiókorlátozott streaming appokal a fire os se lenne sehol, ha nem mennének fel a side load appok. -
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Hieronymus #9484 üzenetére
Nem.
Csak az újonnan kiadottak.
Az összes régebbi a fire ost fogja használni, és soha nem frissül másra. -
-
Azteeek
tag
Sziasztok
A skyshowtime kodi addon telepitéséhez a repo már nem elérhető az összefoglalóból esetleg valaki tud más forrást hozzá? -
sub71
aktív tag
válasz
Hieronymus #9471 üzenetére
Igazából árulja az Amazon, csak Ausztria,Németország,Svájc régióra vonatkozik a bírósági ítélet, ami tiltja a forgalmazást. A Francia, Spanyol, stb... Amazon-on most is lehet kapni, de sajnos csak belső piacra...
-
nfsu17
veterán
Sógor MM-ban 45EUR a 4kmax2nd.
Sztem erről most is lemaradok (messze van) -
-
Xelo
addikt
válasz
Hieronymus #9471 üzenetére
azzal meg az lesz a gond hogy jó eséllyel nem android rendszeren fog futni hanem az amazon saját oprendszerén..
-
válasz
SunMount3r #9470 üzenetére
Mivel nem forgalmazható, nem vásárolható az Amazontól.
Ettől függetlenül más viszonteladóknál még elérhető lehet.Az új 4K generáció már úton van, csak ki kell várni.
-
Fastfact
csendes tag
Amazon Black Friday:
[Stick HD -44% 10.240 Ft]
[Cube -38% 40.975 Ft] -
Minden eszközben érdemes átnézni az eszközök CEC beállításit.
Három eszközig probléma mentesen kellene működnie a dolognak.
A TV és Fire TV eszköz Mindent kapcsolhat. Az AVR nem kapcsolhat semmit.
Az intelligensebb tévék csak akkor kapcsolják be a Fire tévét, ha kikapcsoláskor aktív volt. Ha üzem közben a Fire tévé eszközről, más eszközre vagy a rendes TV adásra történik a váltás, akkor a HDMI - CEC beállításokban meg kell keresni az eszközt és ott lehet alvó módba küldeni. Így lehet némi rendet tartani, ha Több HDMI eszköz is van a tévéhez csatlakoztatva. -
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem tudom, hogy másnak feltűnt-e, de nekem csak a napokban: lehet os frissítés következménye, de ha elmegy alvóba a stick (4k max gen1), akkor már nem ad ki "aktív jelzést" a hdmi-n, így a TV végre ki tud kapcsolni magától a beállított jelhiány beállításra.
Sokszor volt, hogy alvó állapotba váltáskor még akár órákig fel se tűnt, hogy a stick kikapcsolt, a tv meg bekapcsolva maradt. -
spiky03
veterán
Azt valahogy ki lehet kapcsolni, hogy film nézése közben ne jöjjön fel ha be frissült az Amazon music?
Állandóan akkor jön fel amikor épp valamint nézünk.Köszönöm
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Akad itt olyan felhasználó aki 4k Max-on RatroArch-et futtat ?
Azt gondolom nagyon jó alternatíva lehet másik eszköz vásárlása helyett.Még csak pár perc üzemidő van a dologban, de pl. nagyon meggyőzően fut rajta a Quake. Ezt látva kétségem sincs a benne szunnyadó erőről.
Az érdekelne elsősorban hogy milyen kontrollert tudnék hozzá használni, ami bevált ?
Remélem maradhat. -
gyűrű
Topikgazda
Mindenkinek aki nem tudja hogyan lehet egy appot telepíteni, az összefoglalóban legalább 3 féle módszer van leírva.
-
hpeti2
aktív tag
A legújabb bundle apkm skyshowtimeot is simán fel lehet tenni az apkmirrorról. Csak előtte fel kell telepíteni apkmirror installer apk-t és azzal lehet utána telepíteni a skyshowtimeot. Magyar menüvel, szépen megy.
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #9445 üzenetére
Megoldottam a problémámat úgy, hogy a feleségem Amazon accountjával regeltem most a FireTV-t.
De lenne egy kérdésem. Skyshowtime-ot akartam még letölteni, meg is találtam az app-ot, de azt írja ott, hogy Unavailable. Mellette viszont van egy gomb, hogy "Compatible Devices", és ott meg egy jó nagy pipával jelöli a Fire TV 4K-t, hogy kompatiblis. De akkor miért nem érhető el?
Közben visszaolvasva látom hogy nem az áruházból, hanem apk-val kell telepíteni. -
Gabesz87
veterán
Vettem egy Fire TV 4K 2021-et. Már van egy másik itthon, amit megelégedéssel használok. Na most ennek az aktiválásával egyszerűen nem boldogulok, a kétlépcsős azonosítással van valami, mert az amazon.com/code oldalon bejelentkezésnél nem jön meg az SMS a kóddal
Próbáltam a stick-ről is aktiválni manuálisan bejelentkezésnél, de onnan sem kapok kódot. Ez tegnap volt. Egy idő után már sehogy nem engedett be, mert túl sok OTP-t igényeltem. Ma próbáltam tovább, legalább a fiókomba már be tudok lépni, de továbbra sem jön meg az OTP kód a stick aktiválásához.
Be volt állítva passkey nekem, azt töröltem is, mert nekem csak idegesítő volt, gondoltam, hátha bezavar. Mi a túrót csináljak? Kapcsoljam ki ezt a 2 lépcsős azonosítást? A másik stick-el semmi ilyen gondom nem volt, simán ment minden. -
lm83
őstag
válasz
Elemental #9438 üzenetére
Most néztem, régebben volt sima verzió is, ahol több változat van.
Most visszanéztem nekem még ez van, működik rajta.
https://www.apkmirror.com/apk/skyshowtime/skyshowtime-android-tv/skyshowtime-android-tv-1-18-30-release/
3. sima apk, universal nodpi. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Amazon Fire TV Stick 4K Max.
Telepíteném a skyshowtime-ot, de azt írja, unavailable. Mit rontok el? -
lm83
őstag
Közben kijött samsung tévékre is az RTL+, nem tudom abból lehet-e itt dolgozni?
-
Tiktok topic úgy látom, hogy nincs.
Az appban hogyan lehet a videóelőzményeket megtekinteni? . Pontos módszer, ami telefonon működik itt nem. -
-
válasz
Hieronymus #9422 üzenetére
Ezt otthon megnézem, esélyes.
-
-
Éjszakára gondoltam YouTube Stream futhat folyamatosan halkan, még segít is elaludni. Viszont reggel már ki volt kapcsolva automatikusan a Stream, illetve a monitor. Kétszer jártam így.
Az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-ben van valahol elalvás kapcsoló? -
Danecay
addikt
Bocs, nem úgy értettem, hogy elméleteket gyártasz és a főverzió alatt én a számozást értettem, és mivel minkettő 21-es főverzió ezért írtam és próbáltam körültekintően fogalmazni az "elmélet" kifejezéssel, hogy lehet mégsem az volt a baj. ez a
quietvoid
dolog korábban fel sem merült, még amennyiben Te erre is gondoltál.
Írtam, hogy akkor valószínűleg ez volt a gond, téma lezárva, csak meg ne sértődj már!
A fenti hozzászólás meg már menet közben megszületett, miközben az egyben válasz is volt #9414 nfsu17 számára, akinek egyúttal köszönöm a segítséget! -
Danecay
addikt
Nos nem tudom, azt sem, hogy mi az a
quietvoid
. Mivel az eredeti hozzászólás alapvetően frissítéssel kapcsolatban íródott én úgy gondoltam, hogy a telepített verziót frissíti. Bár tény, hogy dobott több verziót is, nem is nagyon nézegettem mert egyből megakadt a szemem a 21.1-en, amiről tudtam, hogy Omega-ból ez a legfrissebb és telepítettem.
Most feltelepítettem a 21.1-re is a kodi android installer-t és ismét elindítva azt, nem látom, hogy a Kodi "típus"-on, a verziószámon, állapoton (alpha, beta) és azon kívül, hogy mindegyik armeabi-v7a, írna bármilyen járulékos információt, pl, hogy quietvoid vagy se, jelentsen ez bármit is. Gondolom akkor valamilyenreleaser
-ről van szó, de akkor miben tér el ez a verzió a nemquietvoid
-től?
De OK, lehet, hogy akkor ez volt a gond.A log-ra vonatkozóan, így most már megy az export
A LibreELEC alapján azt hittem ez valami gyári beépített funkció. Nem vagyok egy tapasztalt Kodi-s, tény, hogy ismerem már nagyon rég óta, még XBMC kora óta, de sohasem használtam huzamosabb ideig, talán nagyon rég, de akkor sem mélyedtem el benne igazán.
A log fájlok jöhetnek esetleg? -
nfsu17
veterán
válasz
Danecay #9413 üzenetére
Oké, de te a gyűrű féle megoldással telepítetted a kodit, ami, ha jól láttam, nem a
quietvoid
féle verziót telepíti. De ezt csak a képek alapján láthattam, mert nem használtam amúgy.
Tehát te mást telepítettél, mint ami már fent volt.
Azaz egy új verziót, és nem "ráfrissített".
Szóval, ha így van, akkor megállja a helyét gyűrű állítása (is).Log uploader
Ilyened van a kodi repo-ban?
https://kodi.wiki/view/Add-on:Kodi_Logfile_Uploader -
Danecay
addikt
Igazságod van!
Bár a telepített verziót már töröltem a Fire Stick-ről, viszont a telpítőjét megtaláltam, ez volt az:
kodi-21-Omega-Beta1-armeabi-v7a-release-quietvoid-2023-10-18.apk
Így viszont #9411 gyűrű elmélete sem állja meg a helyét, mert így ugyanarról a főverzióról van szó.Más, de szintén Kodi. Olyan problémám van, hogy telepítettem a NotYet kiegészítőt és e szerint a leírás szerint próbálnám beállítani az EPG-t Ezt korábban már megtettem és sikerült is, de most, hogy újra kell telepíteni mindent így ezt újból meg kell tennem. A probléma azzal van, hogy az 5-ös pontban, a csatornalista exportálásárakor hibát dob a Kodi. Ami miatt ez még érdekesebb, hogy 2 nappal ez előtt ugyan itt akadtam el az újnak éppen nem mondható Amlogic s905-ös TV Box-omon futtatott legfrissebb LibreELEC esetén is, ami alatt ugyanúgy a Kodi 21.1 dolgozik.
- Az elsődleges kérdésem az lenne, hogy tudjátok e esetleg, hogy mi lehet a gond? Én az Amlogic-os TV Box-nál már hajlamos kezdtem lenni betudni a kütyünek, viszont az is tény, hogy korábban működött és az is, hogy Mr Dini az óta módosított a kódon, aminek nem tudom, hogy lehet e köze a dologhoz.
- Másodsorban pedig az kérdezném, hogy hol vagy hogy tudok hibanaplót, vagy log-ot exportálni a Fire stick-re telepített Kodi aló, hogy adott esetben el tudjam küldeni Mr Dini-nek. LibreELEC alatt megtaláltam, ott kapok egy URL-t amit ha megnyitok bármilyen eszközön akkor ott van. Nos ezt a lehetőséget a a Fire stick-re telepített Kodi-ban még nem találtam meg.
Persze, amennyiben itt is lenne értő és vállalkozó egyén, ide is beszúrhatom a linket ha úgy vanKöszi!
-
Danecay
addikt
Sejtettem, hogy ez felmerülhet kérdésként, viszont a válaszom az, hogy, de. Kodi Omege 20.0 beta volt fent és a 21.1-es Omega került telepítésre. Egymás mellé került volt párhuzamosan a két verzió, a régi, maradt abban az állapotban amiben volt, a friss pedig teljes alapállapotban.
-
Danecay
addikt
Köszi, valóban egy új Kodi települt külön ikonnal amit nem vettem észre. Ez így viszont sajnos nem frissítés, mertegy teljesen alapállapotú Kodi-t kaptam, angol nyelven, kiegészítők nélkül és megfelelő jogosultságok nélkül, így még csak egy sima. zip kiegészítőt sem tudtam feltelepíteni mert nem látta azt, egészen amíg be nem állítottam.
-
Danecay
addikt
-
psg5
veterán
Sziasztok! Rtl+ valahogy feltehető? Fire stick 4k 2023.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra