Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz nfsu17 #9412 üzenetére

Igazságod van! :) Bár a telepített verziót már töröltem a Fire Stick-ről, viszont a telpítőjét megtaláltam, ez volt az: kodi-21-Omega-Beta1-armeabi-v7a-release-quietvoid-2023-10-18.apk
    Így viszont #9411 gyűrű elmélete sem állja meg a helyét, mert így ugyanarról a főverzióról van szó.

Más, de szintén Kodi. Olyan problémám van, hogy telepítettem a NotYet kiegészítőt és e szerint a leírás szerint próbálnám beállítani az EPG-t Ezt korábban már megtettem és sikerült is, de most, hogy újra kell telepíteni mindent így ezt újból meg kell tennem. A probléma azzal van, hogy az 5-ös pontban, a csatornalista exportálásárakor hibát dob a Kodi. Ami miatt ez még érdekesebb, hogy 2 nappal ez előtt ugyan itt akadtam el az újnak éppen nem mondható Amlogic s905-ös TV Box-omon futtatott legfrissebb LibreELEC esetén is, ami alatt ugyanúgy a Kodi 21.1 dolgozik.

- Az elsődleges kérdésem az lenne, hogy tudjátok e esetleg, hogy mi lehet a gond? Én az Amlogic-os TV Box-nál már hajlamos kezdtem lenni betudni a kütyünek, viszont az is tény, hogy korábban működött és az is, hogy Mr Dini az óta módosított a kódon, aminek nem tudom, hogy lehet e köze a dologhoz.
    - Másodsorban pedig az kérdezném, hogy hol vagy hogy tudok hibanaplót, vagy log-ot exportálni a Fire stick-re telepített Kodi aló, hogy adott esetben el tudjam küldeni Mr Dini-nek. LibreELEC alatt megtaláltam, ott kapok egy URL-t amit ha megnyitok bármilyen eszközön akkor ott van. Nos ezt a lehetőséget a a Fire stick-re telepített Kodi-ban még nem találtam meg.
    Persze, amennyiben itt is lenne értő és vállalkozó egyén, ide is beszúrhatom a linket ha úgy van

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés