- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
[APKMirror Installer] -rel a [Sweet.tv] is telepíthető stickre. Kipróbáltam.
-
Mano66
senior tag
Villám akció van az Amazonon a Fire Stick 4K Max-ra és a többi verzióra is. Még pár óráig.
[Amazon Fire TV Stick 4K Max] -
Mano66
senior tag
Ez csak a sima 4K (Gen 2). Vagy a régi 4K Max (Gen 1).
Ez az új [Amazon Fire TV Stick 4K Max] -
Mano66
senior tag
válasz
Imi1981 #8518 üzenetére
Én már elengedtem a PKC-t." blakey" ajánlására felraktam a [PM4K] scriptet. Ez teljes Plex felületet ad. Igaz nem beépül a kódiba, ha nem kiegészítőként települ. Onnan is indul. Be lehet állítani, hogy kódi indításra induljon és mikor kilépsz automatikusan ki is lép. Mind a Plexből és a kódiból is. Szép a felülete. Jó használni. Két hátrányát tudom felsorolni.
1. A film vagy sorozat tartalmát pár sorba tömöríti. PKC-nál ez sokkal több.
2. A "Gyűjtemény" mappa tartalma is a filmek mappában van és külön ott vannak a gyűjteményben lévő filmek is. Nem külön mint a Plex kliensben. De ez lehet beállítási gond is.
Előny a PKC-hez képest minden mappa látszik amit a Plex szerveren beállítasz. PKC-nál a fényképek mappát külön kell betallózni. Törléskor nem csak a mappa tartalma törlődik a szerverről, ha nem maga a mappa is. A PM4K-t a fejlesztők nem engedik el hónapokra mint a PKC-t. Folyamatosan fejlesztik. -
Mano66
senior tag
Egy hátrányát találtam ennek a módnak az adb-s parancshoz képest. Amikor elindítom a kodit kb 30s-ig csak szürke képernyő majd csak azután indul a program. Ha a szürke kép alatt vissza lépsz akkor a kodi újra indítása után nem indul el a lejátszás. Kiírja, hogy nem találja az indítani kívánt fájlt. Okát nem tudom.
-
Mano66
senior tag
Egy teszt erejéig feltettem a maven féle (01.12) verziót. A PKC-val nem működik jól. A Filmek mappát nem olvassa be a Plexből. Vagy is be olvassa, de nem jeleníti meg a tartalmát. A sorozat mappával nincs gond. A variables.py már ennél a verziónál 129-nél tart.
-
Mano66
senior tag
A Kodi Nightly-t csak egyszer próbáltam. Felejtős nálam. A Gen 1-en van quietvoid (12.10.-i) meg Maven (12.29.-i) verzió hasonlítgatásra. A Gen 2-ön pedig csak a quietvoid (12.10.-i). Ha meg valami nem tetszik megy vissza a jó kis quietvoid (03.15.-i). Figyelem az /userdata/Database/ mappában milyen számot kapott a MyVideos12?.db. A szerint módosítom a variables.py-t.
-
Mano66
senior tag
Innen [xconverge PKC]. Mit kell letölteni? Ha a Code/Download ZIP-et. Az meg egyezik a "croneter" PlexKodiConnect-python3-beta.zip-el. Én nem találtam benne változást. Minden fájl 2023.04.06.-i.
-
Mano66
senior tag
"gyűrű" : Gen 2-re telepítésnél ha Maven-t szeretnék telepíteni. Akkor ADB-ben ha kiadom az utolsó parancsot (cmd appops set --uid net.kodinerds.maven.kodi21 MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow). Ez hibát dob. Nem jelenik meg a Kodi mappa tartalma sem. A quietvoiddal nincs ilyen gond. Nincs ebben a parancsban valami elírva vagy a Maven-t Gen 2-sen nem lehet jól működésre bírni.
-
Mano66
senior tag
Ezt próbáld!
[HBO Max.apk]
Az apk kiterjesztésűt töltsd. -
Mano66
senior tag
A Gen 2-en a Maven kodi (12.04.-i) verzióval az új Emby Next Gen 9.1.0 minden mókolás nélkül működik. Így az Emby szerver már rendesen megy. Kódi alatt Plex még nem jó, a pkc csak ADB mókolással lehet működésre bírni.
-
Mano66
senior tag
Kösz gyűrű a magyar leírást.
Így már működik rendesen minden. Még a PKC is. Meg lett miért nem volt jó az én telepítésem. Az angol szövegben nem szerepelt, hogy a quietvoid vagy maven kodit telepítésénél mást kell beírni az ADB-be. Én csak a sima Kodi-s verziót írtam az ADB-nél. Az meg rendesen bezavart.
-
Mano66
senior tag
Fire Stick 4K Max (2.gen), hogy érem el a belső mappát? A kódi felment, de nem tudom be másolni az advancedsettings.xml-t és a variables.py-t a PKC működéséhez.
-
Mano66
senior tag
Rendeltem egy új 4K Max-ot. Ha az egyik régit oda adom a fiamnak, kell neki Amazon fiókot csinálnia vagy használhatja az enyémet?
-
-
Mano66
senior tag
Nincs ezzel baj. Amíg szerintem a Fire TV Stick/Box-ra vonatkozik a kodi kérdés vagy tapasztalat. Itt a helye. Hiába teszed fel a kérdést máshol, úgy is csak itt fogsz választ kapni rá. Azok a tanácsok amit most is közzé tettél a kodi telepítésével kapcsolatban csak itt van értelme.
-
Mano66
senior tag
"Gyűrű" tudom átirányítottál kodi témában a [másik] topikba. Sajnos ott senki nem válaszól. Ránéznél bármelyik beta 1-es verzió nálad hálózatból lejátszik valamit? Plex és Emby szerver alól minden megy, de ha hálózatból csatolok valamit. A mappa és tartalma látszik. De lejátszásra, hibával azonnal kilép még a kodiból is. A beta 1 előtti verziókkal nincs ilyen gond. Semmit nem változtattam ugyan az a Nas. Minden jogosultság ugyan az. Ment vissza a quietvoid 03.15.-i verzió. Még mindig az a legstabilabb.
-
Mano66
senior tag
Miért csinálhatja a Fire TV 4K Max, hogy amit lejátszok 2160p-s filmet vagy sorozatot. Mindegy, hogy kodi vagy más média szolgáltató (Disney , Netfix) elsötétül a kép. Miután újra indítom már hiba nélkül végig megy. 1080p tartalommal nincs gond. Gondolom valami beállítási gond de nem jöttem még rá mi lehet. A tv egy LG OLED55BX3LB.
-
Mano66
senior tag
Majd később ezt "gyűrű" meg mondja. Én nem nagyon tapasztaltam semmi olyat amiben egyik jobb a másik rosszabb lenne. A maven verzió mellett talán az szól, hogy gyorsabban jön ki rá javítás. De gyorsabban is bekerül valami hiba is. A quietvoid előnye a HDR10+ kapcsoló volt. De ez most bekerült minden verzióba.
-
Mano66
senior tag
Nem tudtam elfogadni, hogy nem tudom a legújabb Beta1-es maven-re telepíteni a PKC-t. Próba képen a variables.py-ból töröltem az utolsó sorokat. "if None in (DB_VIDEO_VERSION, DB_MUSIC_VERSION, DB_TEXTURE_VERSION):
raise RuntimeError('Kodi database versions not supported by PKC')". Ezután cseréltem ki a fájlt. Így már elindult a PKC. Nem tudom ennek a sornak mi volt a szerepe, de nélküle nálam jó.
A Hyena által javasolt módosításokat meg kell csinálni. -
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Feltettem a maven firetv omega-t. Valamiért a PKC-t nem tudtam elindítani (lehet user error is). Ugyan ez a módosítás a quietvoid-ban ment. A maven félében nincs lehetőség a Hdr10+ kikapcsolására. Nincs meg az a lehetőség mint a quietvoid-ban. Hiányzik az a sor a menüből.
-
Mano66
senior tag
Frissült az [quietvoid 21 Omega Beta1] lett.
-
Mano66
senior tag
Igen az alfa3-nál jött elő, hogy a régebbi releasenél nem kellett kivenni a HDR10-et. De már az újabbaknál igen. Pl amit te is írtál, vagy ez is (The.Wheel.of.Time.S02.2160p.AMZN.WEB-DL.DDP.Atmos.5.1.DoVi-HDR10+.H.265.HuN-TRiNiTY). Hogy mi befolyásolja az nem tudom. Csak egy mezei felhasználó vagyok.
-
Mano66
senior tag
Talált már valaki megoldást az új quietvoid-os (09.09) veriónál a PKC megfelelő működésére? Vagy az új kodival (omega nigthly) működik?
-
Mano66
senior tag
válasz
lolchief70 #7262 üzenetére
Szia!
Sajnos a szavaddal élve tényleg te vagy a láma!
Akciós terméket Magyarországra csak a [mailboxde.com] keresztül tudsz hozatni. Keres rá mi a menetére. Elég sokszor felkerült kérdésnek a fórumon.zseko megelőzött.
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #7210 üzenetére
A legújabb quietvoid build. Még mindig nem mentetted el az oldalt. [quietvoid build]
-
Mano66
senior tag
Ma jelent meg az új quietvoid build. Letöltés a szokásos helyen.
Hyena : Nem tudom, hogy az új build orvosólja-e a hibát ami nálad van. Próbáld ki.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Az [Omega 21 Alpha 2] -ba lépett.
-
Mano66
senior tag
Új Omega Kodi. [Kodi 21 Omega 2023.05.20]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Autós topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fotó állvány eladó