Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Danecay #7825 üzenetére
Például mailboxde: [link]
Ez az összefoglalóban is említve van.
Beregisztrálsz, van útmutató az amazonos cím megadásához.
Az amazonon kiválasztod a mailboxde címet.
Oda ingyen küldik, mert német cím. Onnan 13-15 euro a posta hozzád." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
kgabor89
csendes tag
válasz Danecay #7837 üzenetére
Én pénteken rendeltem, úgy néztem hogy 10 EUR lesz a szállítás. Miért sok ez egy GLS-es szállításért Németországból? A készülék árának 1/8-ada. Az hogy most akciós, hab a tortán. Szerintem ne az akciós árhoz hasonlítsd a szállítási költséget. Ez a kütyü még teljes áron is az egyik legjobb kategóriájában, a létező összes formátumot támogatja. Teli áron is megkapod 36e-ért szállítással együtt. Így Black Friday-on meg szuper ajánlat 20e-ért mindennel.
-
Danecay
addikt
válasz Danecay #7956 üzenetére
Sziasztok!
Elég érdekes szituáció alakult ki a rendelésemet illetően. Írtam is korábban, persze nem várom el, hogy bárki emlékezzen is rá, hogy én egy Ausztriában dolgozó, heti szinten hazajáró ismerősöm osztrák címére rendeltem 2 db. Amazon Fire TV Stick 4K Max-et, és 1 héttel ezt követően 1 db. Amazon Fire TV Stick 4K-t (nem MAX), ahogy írtam a rendelhető maximális rendelhető limit miatt, aminek elvileg holnap kellene megérkeznie az adott címre. A baj azzal van, hogy az ismerősöm felhívott, hogy a megadott címre, amit leellenőrzött és helyesnek ítélt meg, nem érkezett semmi, miközben az amazon.de-n az olvasható a rendeléseim alatt, hogy az első rendelésem, ahol a 2 db. Amazon Fire TV Stick 4K Max volt rendelve, hogy "Delivered 23 NovemberParcel was handed to resident." Igaz, hogy ez csak egy albérlet, a főbérlő szomszédságában, és könnyen elképzelhető, hogy nem is voltak otthon, a kiszállítás időpontjában, hiszen ez általában munkaidőre esik, de meg szokták kapni a csomagokat, mert a főbérlő átveszi azokat és leteszi az albérletbe. Na, esetemben sem az albérletben nem volt, sem pedig a főbérlő nem tud az egészről semmit, miközben az Amazon szerint kézbesítve lett. Nem tudom, hogy hogy működik a rendszer, de az ismerősöm telefonszámát adtam meg rendeléskor és elmondása szerint, ő semmilyen értesítést nem kapott az árú kiszállításáról. Nem tudom, mert életemben szerintem 1x rendeltem az Amazonról, hogy kellett volna e kapnia értesítést az ismerősöm a kiszállításról, pl. egy SMS-ben, mert elmondása szerint semmi ilyesmit nem kapott. Mint írtam, könnyen elképzelhető, hogy nem tudták a megadott címen személyesen átvenni, amit egyébként a főbérlő szokott megtenni, de akkor miért írja az Amazon, hogy "Delivered 23 NovemberParcel was handed to resident." ?
Én nem gondolnám, hogy az ismerősöm által történt volna valami turpisság, mert ismerem a mellett, hogy helyi karitatív szervezet tagja, miközben helyi vállalkozó is és ismerem legalább 30 éve, hogy az én pár ezer FT-os kütyüimre lenne szüksége, amire nem is biztos, hogy lenne, sőt felajánlotta, hogy amennyiben a személyes átvétel a feltétel, abban az esetben megadja a munkahelye címét is és akkor átveszi személyesen, de akkor is ott a kérdés, hogy miért írja az Amazon, hogy "Delivered 23 NovemberParcel was handed to resident."
Amennyiben valakinek van ötlete az nagyon szépen megköszönném, még mielőtt Az amazonnak írnék!
Van ott egyébként magyar nyelvű support, vagy minimum angolul kell leírni a problémámat?Köszönöm!
-
Steveke75
újonc
válasz Danecay #7994 üzenetére
Szia, ránénztem a Track számra az osztrák posta oldalán, de nem találtam ilyen küldeményt. Azt írják vagy nincsen ilyen küldemény, vagy nincsen csomagkövetés rá.
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy nem is az osztrák posta vitte a csomagod. Az osztrák posta nem használ ilyen track számokat, másrészt azt látszik a képernyőmentésen, hogy az Amazon kézbesíti. Tehát egy megbízott futár, magánvállalkozó vitte a csomagod, sima fehér kis transporterekkel rohangálnak, mindenféle céges logó nélkül. Azoknál sajna néha előfordul, hogy teljesen máshol landol a csomagod. Szerintem valamelyik másik szomszéd kaphatta meg a házban, vagy az utcában. Az Amazon fiókódban keresd ki a rendelésed, és ott tudsz reklamálni, hogy nem kaptad meg a küldeményt. Amazonnál probálkozzatok első körben. Kitartás!!!Osztrák rendelésnél, ha az ismerős nincsen otthon a szokott szállítási időpontban, akkor javaslom vagy egy közeli Amazonhub-ra (Abholstation) rendelni, onnan 3 munkanapig bármikor elhozható a csomag egy emailben kapott kóddal, vagy egy Postfiliale-ra, ahol 7 napig nyitvatartási időben átvehető a küldemény. Így elkerülhető, hogy az Amazon futár egyszerűen az utcán, vagy a bejárati ajtó előtt hagyja a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz Danecay #7999 üzenetére
Közben mobilon sikerült megtalálnom és sikerült is Chat-elnem ügyintézővel. Azt mondták, hogy 3 munkanapot szokott igénybe venni, de elképzelhető, hogy hamarabb is megoldódik.
Mondjuk elég árulkodó, hogy nem egyedi esetről van szó, ha a Help and customer service azzal indít, hogy Find a Missing Package That Shows As Delivered -
csibe1
addikt
válasz Danecay #8003 üzenetére
Vannak érdekes dolgok, én is most készülök írni a mailboxde-nek meg az amazonnak, mert 3 csomagom lett amazonról, de csak kettő érkezett meg, a 17track szerint viszont mind a három kézbesítve lett.
Rendeltem egy világítós távirányítót, 2db 4k MAX-ot, aztán 2db 4k sticket+ 2db Sandisk Ultra fit pendrive-ot, 128-as és 256GB-os Sandisk MicroSD-t egy rendelési szám alatt.
A világítós távirányító, és a 2db 4k MAX az megjött tegnapelőtt és tegnap, plusz 1 db 4k stick.
A többit elvitte a cica?
Direkt megvártam, hogy mind a 3 rendelés beérkezzen a mailboxhoz, hátha egy csomagban jön meg minden. A 4k stick csomagja sérült volt, és csak egy darab volt benne, se pendrive se microSD.
Valaki lenyúlta a cuccot vagy fel se adták?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
gyűrű
Topikgazda
válasz Danecay #8050 üzenetére
Használd a kodi addont a skyshowtimehoz, az vált is frekvenciát meg tuti jó lesz.
Az android app nálam a 4k tvken nagyít, frekit amúgy se vált, ezért kuka.
De lehet hogy nálad jó lesz.
Trükközni semmivel sem kell, ha az összefoglalót elolvastad mielőtt megvetted, nem ért meglepetés.
Elég részletesen le van írva minden. Ha meg egy app telepítés külső forrásból problémát okoz a leírt kb. 3 féle módon, akkor nem neked való a firestick.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Danecay #8050 üzenetére
Nálam nincs semmi gond a SkyShowtime appal, megy gond nélkül.
Annyi, hogy kézzel kell frissíteni pár havonta.
Gondolom majd ha kinövik magukat, akkor talán lesz natív app a stickre.
A refresh rate-vel én nem foglalkoztam.Ma vissza is utalták a hiányzó cuccok nagy részének az árát az amazonról, még 2 tétel ára hiányzik. Tegnapelőtt 10 napos átfutást írtak, ezt gyorsan megoldották.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Csabi1984
addikt
válasz Danecay #8053 üzenetére
Szia én csak erre reagálnék.
"Nem igazán örülnék neki, mert a három db-ból, 2db Firestick-et, pont a Yettel TV miatt vettem, és erről nincs szó az összefoglalóban"
Ne haragudj de nem róható fel senkinek az ha valami nincs a leírásba! Miért kellene?
NEM IS KÖTELEZŐ. Az összefoglaló egy emberi megírt tapasztalata amit a idejéből áldozott de semmiképp nem használati, kezelési útmutató.Ha valaki érdeklődik egy alkalmazás után, hogy működik-e vele meg kell kérdezni
Ha meg nem kapsz választ akkor google, vagy gyártó vagy próba szerencse.Ha elmész egy műszaki áruházba és megnézel egy TV-t nem azt fogod olvasni mit nem tud hanem, hogy mi a képessége.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Danecay #8055 üzenetére
Teljesen megértelek és tényleg dühítőek az ilyen problémák.
Ott van például a Vodafone TV applikáció. Tabletre, Okostelefonra megy de pl Android TV-n nem megy hiába raknám rá az apk-t, hiába android. Attól, hogy valamin android rendszer fut nem biztos, hogy működni fog egy apk. -
gyűrű
Topikgazda
válasz Danecay #8055 üzenetére
Az összefoglaló olyan részletes amilyen csak lehet .
Oda a saját, vagy mások által is kipróbált appok, módszerek kerülnek fel.
Ami populáris minden fennt van.
Fogalmam sincs mi az a yettel tv, sose próbáltam így nincs benne .
Majd ha valaki kipróbálja és működik, és lesz rá igény akkor belekerül. -
kokokka
őstag
válasz Danecay #8101 üzenetére
Telepítés után indítottam egy filmet, teljesen rendben volt. Aztán este mutattam a fiamnak, hogy nézd csak, milyen jól működik a Sky. Jól beégtem, mert nagyitva játszotta le amit elindítottam. Aztán másnap a lányom filmezett, kérdeztem mit nézel, Netflixet? Azt mondja nem, a Sky-t. És azóta is hibátlan akárhányszor elinditom. Ez már pár hetes sztori, de jól működik most is. Mondjuk inkább ő nézi, nekem kevés a sztereó hangzás, márpedig az többet nem tud sajnos.
-
Wlac
Ármester
válasz Danecay #8115 üzenetére
Hiába ingyenes, ahhoz, hogy le tudjam tölteni, 0 euróért kell megvásárolnom. Ez a része nem megy, mivel hibára fut. A kommentek szerint nem én vagyok egyetlen, de megoldást nem találtam még erre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
mikrofon
veterán
válasz Danecay #8115 üzenetére
Az általam írt alkalmazás áruházhoz nem kell egér funkció.
A sticket- nem lehet kikapcsolni. Mindig megy a háttérben. Ha nincs használva elmegy standby módba.
Ha nem működik jól a CEC akkor nézd meg a TV és a stick idevonatkozó beállításait, hátha valami nem jól van beállítva. Ha köztük van egy erősítő vagy soundbar, akkor azt is érdemes megnézni.
A stick távirányítójának kikapcsoló gombját és a hangerő szabályzó gombjait is be lehet állítani IR módra és akkor biztos vezérelni fogja a TV-t. Egy elég részletes beállítási lehetőség van erre a a stick menüjében.
Nekem szépen kapcsolja a TV-t és a sondbart is. -
Danecay
addikt
válasz Danecay #8061 üzenetére
A Yettel TV és a KODI viszonyára vonatkozóan, akit érdekel, nagyon hasznos lehet a Fejlesztő leírása amit ITT találhattok, saját, natív alkalmazásból sajnos még nem sikerült elindítani, de ez egy működő alternatív módszer. Ez tök jó meg minden, de azért zavar egy picit, mert így ebben a formában az őskövület 7 éves kínai TV BOX-omon is sikerült működésre bírnom LibreELEC alatt. Most azon gondolkodom, hogy még lehet, hogy így is megérte, mert az Androidos és a LibreELEC közötti újraindítással és SD kártya ki és behuzigálásával lehetett csak váltani, de most, hogy elgondolkodom ezen, simán, pusztán Androidos alapon nem is próbálkoztam ezzel, így lehet, hogy az előnyként felhozni kívánó, "de legalább újraindítani nem kell" kijelentés is lehet korai lenne, mert a Kodi-t ugyanilyen módon Androidos alapok alatt nem próbáltam a régi kínai box-al, mint ahogy most teszem a Fire Stick-el.
Ez nem negatív kampány, ami főleg nem érint senki olyat akinek van valamilyen régi TV BOX-a, te tény, hogy én azért vásároltam újat, hogy ez majd natívan jól menni fog, hát nem.
Viszont a fentebb linkelt telepítési útmutatót követve, teljesen használható és jólműködő YettelTV szolgáltatást kaphatunk. Én arra törekedtem, hogy a natív Androidos App-ot működésre bírjam, de miután nem sikerült, rájöttem, hogy a linkelt módszerrel hamarabb és eredményesebb módon tudtam volna megoldani a problémámat. A leírás követésével viszonylag hamar el lehet érni a kívánt eredményt, de hogy őszinte legyek, picit én sem vagyok boldog, hogy ez a jó cucc ez nem tuja támogatni alapértelmezetten. -
gyűrű
Topikgazda
válasz Danecay #8164 üzenetére
Őszintén sose értettem ezeket a TVs szenvedéseket .
Ez valami szolgáltatás amihez adnak egy boxot amin nézed.
Kb mint a tvben a tuner.
Média lejátszásra meg ott van a firestick, vagy vmi media lejátszó.
Célhardver.
Nekem se jut eszembe a tcl tvmen a médialejátszás , pedig Atv11 van azon is. -
tomigonzo
aktív tag
válasz Danecay #8167 üzenetére
nem nekem cimezted ugyen de mar csak leirom:
nincs itt semmi galiba, kb 10-20 perc utannaolvasassal (keruloutakhoz valo affinitas fuggvenyeben) az elvarasaid kb 99% tokeletesen megoldhato nehany gombnyomassal eger kattintassal pl pc/mac rol adblink egerrel teljesen egyszeruen barmilyen.apk t felraksz, vagy megy vagy nem , ha meg 3 percet utanna olvasol azt is megtudod melyik verzio fog menni rendesen, vagy felraksz egy aptoid-t es siman taviranyitoval kliklegetsz mi kell mi nem, vagy van 2-3 nomalis oldal ahol ossze vannak gyujtva a hasznos appok, kinek mi, aztan siman a stick bongeszojebol vagy downloader appbol szinten tavval arra klikkelsz amira akarsz,
az hogy a kinai boxon minden IS megy meg nem azt jelenti, hogy normalisan mukodik es tamogatott, itt azok az alapbol 'tamogatott' szolgaltatasok amikre van app, (HBO maxra egyebkent ha jol tudom pl az USAban siman csak appstorebol letoltod),
szoval leht itt problemat generalni meg irogatni, de ksi kereses -akar rogton itt, nemcska az osszefoglalaoban hanem ott van a kereso is!- vagy gugli haverodnal, aztan tobb ezer cikk meg video van, elobbihez van translate, ha esetleg..., utobbihoz meg ott a pause gomb meg a visszatekeres es csak utanozni kell.
de szerintem engedd el..., jobb lesz az a kinai box, -
Xelo
addikt
ez sajnos ilyen, magyarország nincs hivatalosan támogatva és nem is forgalmazzák itt a kütyüket. logikus hogy nincs magyar nyelv, hiányos a magyar app-kínálat, stb. hbo max pl simán letölthető volt ha az amazon accountban amerikai címet adott meg az ember, a probléma az hogy usában már nincs hbo max, leváltotta a max és a hbo max account nem kompatibilis a max accounttal. ez nem egy olyan termék amit magyaroknak szántak, itthon többnyire olyanok használják akik nem bánják ha bütykölni kell vele kicsit. én családi körben hozzánemértőknek google chromecast+-ot szoktam ajánlani, mert tud magyarul van rá minden app stb, ellenben én meg hamar túladtam rajta mert lassú/bugos de legalább felhasználóbarát.
tomigonzo: én megértem amit mond, legtöbb embernek nincs kedve/ideje 10-20 perceket olvasgatni meg még rá 10percet telepítgetni, meló után le szeretnének ülni a tv elé és nézni a sorozatot. ettől függetlenül szuper kütyü ha valaki szán rá egy kis időt.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
Topikgazda
Mióta itt vagy folyamatosan mennek a kifogások, és az általad vélt nehézsegekről írsz oldalakat.
Ez egy streaming eszköznek lett tervezve.
Amazon appstore támogatással, amiben Magyarország sajnos még nincs benne.Ennek ellenére az összes itthoni nagy streaming platform használható rajta.
Hála a kodinak, hogy médialejátszóként is teljesen jól használható.Ha nem úgy működik ahogy te szeretnéd, akkor vissza kell térni valamelyik kínai dzsunka boxra.
Rajtad kívül vagyunk azért páran, akik elégedetten használjuk a stickeket. -
Hyena
senior tag
válasz Danecay #8180 üzenetére
Erdekes amit irsz.
Nekem van par fire tv stick 4k max keszulekem (de amlogic boxot is hasznalok es zidoot is) es mukodik rajtuk minden streaming szolgaltato a szkajcsotany is 4k tvn is nem nagyitva hanem rendesen. (mas kerdes, hogy nincs is rajta 4k tartalom szerintem a legrosszabb minosegu streaming szolgaltato)
Amugy ha egy 4k tvbe dugva hasznalod akkor feltehetoen arra van szkajcsotany miert nem azon nezed? Vagy esetleg viszed magaddal utazasok alkalmaval? (pl en igen)
A kodi telepitesehez sem kellenek adb parancsok (bar igy is lehet telepiteni) hanem csak egy olyan program amivel rajuttatod az alkalmazas telepitojet (egyebkent a hbo-hoz es a skyshowtimehoz is csak ez kell) en pl a wireless file explorert hasznalom ami feltelepitheto a keszulek alkalmazas boltjabol.
Mellesleg fentebb irtad, hogy az eszkoz sajat alkalmazas boltja ezeket a nagy szolgaltatasokat (hbo max, skyshowtime) sem tamogatja, nos ez nem igaz ugyanis nem ez a problema hanem az eszkoz nem tamogatja MAGYARORSZAGOT.
Az alkalmazasok geolokacio alapjan nem telepithetoek mas orszagot valasztva igen.A yettel tv meg egy olyan dolog, hogy nem yetteleskent eleg nehez lenne kiprobalni , hogy mukodik e es hat itt is felmerul , hogy az ember egy olyan eszkozt vett ami itt nem is kerul forgalomba hivatalosan azaz elegge lutri...
Eleg sokat utazom es szoktam vinni magammal fire tv sticket es az amugy itthon mar mukodo alkalmazasok tobb orszagban el sem indulnak. (pl thaifoldon nincs szkajcsotany es inditaskor ki sem ir semmi hibat csak szimplan nem indul el)
Egy VPN sokat tud segiteni. Akar a telepitesekben is.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Danecay #8180 üzenetére
ha mar meg lettem szolitva,
szia,tomoren, engedd el, mar irtam,
bovebben: minden mondatodat -a csaldi vonatkozasuakat kiveve- meg tudnam, tudom cafolni, pl a kodi telepitheto simana stickrol downloaderrel, az apk-kat megtalalod megannyi oldalon verzio szerint rendezve, van pc/macra hozza alkalmazas ahol egyet klikkelek mar fent ivan kiprobalom megy aztan ha nem akkor masik, vagy csak rakeresek itt vagy a gugliban mi-merre, igen ezek idobe telnek, neked mar az a szerencsed hogy toredekebe mint nekem anno kerult ez az egesz amikor ezt a topikot megnyitottam meg elkezdtem hasznalni az elso fire tv box v2t.
Akkor mar annyi szemelyeset en is irhatok, hogy tulajdonkeppen az egyetlen androidos eszko(ok) itthon amiota az apple tv-t durvan lezartak es aegeszen addig amig ismet -tudomasom szerinti torvenyi kotelezettsegeknek eleget teve- ki nem nyitjak megint. Itt hozzatennem meg, hogy az utobbi hozzaszolasaim java resz a stick hibairol szol, lasd a 10-20 perces semmire nem valo 'migracios' szolgaltatast, en mar azt varnam, hogy a krealt felhasznaloknak megfelelo beallitasokat hozza at az uj stickre, (sideloadolt dolgok ofkorsz not supported), es nem 10-20 perc alatt hanem mondjuk kb 5-6, akkor aszerver parkkal ami az amazonnak van es akkora meretnel amik ezek az appok, beallitas backupok jelentenek.
Az droid meg ilyen, es meg ezen a sticken a legjobb, mert -ezt is leirtam mar- hogy amig egy gugli sticken szembejon veled a beallitoasokban az android auto beallitasai az szvsz nagyon nem ok.
DE valoszinuleg a kinai boxok minden up to date es auto fps meg termeszetesen az osszes dolbi kep-hang szines-szagos es neha biztos meg futyul is.
Mondjuk, hogy melyik streaming szolgaltato agyon tomoritett szolgaltatasai nyomnak 5.1 hangban (na ok talan maga az amazon bizonyos tartlamaknal) az is erdekes tema, ahogy az osszes tobbi ilyen f.szemf.szom formatumok amikrol a felhasznalok 99,5% meg nem mondja a kulonbseget (nem hallja, nem latja, en sem, nem is erdekel) meg akkor sem ha elmagyarazzak neki elotte.
Kodi (plane!!), simple iptv (azzal a szerencsetlennel mar mi a baj:S) masik topik! mar szet lett offolva itt ez parszor. Bar mint tobb mint egy evtizede KODI (aka XBMC) felhasznalo a kodirol csak jot tudok nyolatkozni, bar mondjuk en nem azok koze tartozom akik hajnal 2.24 kor felrakjak a legujabb betat hogy 3.38 kor rafrissitseg a ..1 javito patchet aztan megsem mukodik 'minden IS')
Szoval Boldog Karacsonyt neked is igy ismeretlenul meg a gyerkocoknek is. -
tsilver
aktív tag
válasz Danecay #8186 üzenetére
személyeskedésbe én nem mentem bele, de fenntartom a korábbi beírásomat és őszintén nem szeretném sokadjára ugyanazt elolvasni. Egyszerűen nem ilyen eszközt szeretnél, nem jött be ennyi. Köszi a megértést.
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
Xelo
addikt
válasz Danecay #8194 üzenetére
az amazon nem szokta upgradelni az előzőleg kiadott eszközeit szoftveresen, ha új rendszert hoz jönnek az új eszközök vele, legalábbis eddig így ment. lásd előző generációs 4k, 4kmax, cube nem kapta meg az android11 alapú fireos-t. minél régebbi a hardver annál régebbi szoftver fut rajta. extra fejlesztési költséggel járna a régebbi eszközökre is fejleszteni/optimalizálni az új rendszert, nem megérős.
-
pkaresz
őstag
válasz Danecay #8194 üzenetére
Max az USA ban fogják értékesíteni, vagy csak ott mint most is, hogy abban a régióban amit ő elismert.
A kérdésem az, minek veszünk ilyet ha hazánk nem támogatott régió? 😉
Ilyen az emberiség, mi az, hogy nem!? 😉
Ennyi. Nem lesz mokolás, vagy más módszer. Mindig van aki keres, ha nincs csinál egy kiskaput. Ilyenek vagyunk."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
mikrofon
veterán
-
csibe1
addikt
válasz Danecay #8219 üzenetére
Most komolyan, keress már valami más topikot a hatalmas jettel tévé problémádnak, mert egy kicsit unalmas már, hogy ezzel szemeteled tele a topikot.
Ha guggli cuccot vettél volna akkor ott is ezt csinálnád?
Miért nem megy a jeti tévé? Ekkora nagy durranás, hogy ennyit kell panaszkodni miatta, mert nem megy?
Elkezdhetnél körleveleket írni; kezdve a tévéd gyártójával, folytatva az amazonnal meg a többi kütyügyártóval, és ne felejtsd ki az összes android box gyártót se.
A szolgáltató miért nem oldja ezt meg? A jettelnek írtál már emiatt?
Elvégre az ő szolgáltatásuk.
Az nem villant be, hogy kb. semmit se számít, azért nem foglalkoznak vele a gyártók?Amúgy semmi személyes, de unalmas egy idő után a mindig egy probléma miatti panaszkodást olvasni.
Keress másik kütyüt magadnak, boldogítsd az ottani topik olvasóit.
Boldog Karácsonyt!" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest