- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Most már megvan legalább, hogy mikor jön elő a probléma: amikor visszahozom a Stick-et alvó állapotból, akkor látszik, hogy még a saját menüje is akad.
Olyan mintha nem lenne elég erőforrás. Újraindítás után megint jó. Tehát nem a Kodi a ludas. Ha más nem marad, akkor jön a factory reset, csak nem akarom már előröl elkezdeni az app-ok telepítését, meg beállítgatását.
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #10121 üzenetére
App data es cache torles csodakra kepes.
Nalam 4db sticken van hasznalva es sehol sincs vele problema -
blakey
titán
válasz
Pedig a X-Plore rendben van Stick-en is, Android TV-n is, mindenhol azt használom és megjegyzik a felhasználómat.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Minden androidos eszközömön x-prole van, soha nem volt gondom vele.
Adományoztam is a fejlesztőnek, a legjobb ilyen típusú app. -
-
mikrofon
veterán
válasz
Én xplore-t használok. Távirányítóval jól irányítható és rendben működik.
-
SunMount3r
nagyúr
Még teszek egy próbát ezzel a Fast Task Killer app-al, hátha az kitisztítja, ha beragadt valami a Stick-en.
Amúgy az X-Plore helyett ti melyik file kezelőt ajánlanátok, amit a Stick távjával is rendesen lehet kezelni? Fő cél a PC-m SMB megosztásába letöltött app-ok telepítése a Stick-re, de nálam valahogy nem jól jegyzi meg a felhasználó/jelszó párost az X-Plore.
-
oszy
veterán
Sima alis cucc
https://www.aliexpress.com/item/1005002603421254.html -
mwin
kezdő
A legelső fire stick jó még pl. vlc-n keresztül mkv lejátszásra? vagy teljesen elavult.
-
válasz
SunMount3r #10115 üzenetére
Ahogy írták semmi gondot nem okoz. Arra figyelj hogy több frissítést fog egymás után jönni, végig kell mindegyiket kattintgatni (vagy otthagyod éjjelre).
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #10115 üzenetére
Nem csinál semmi gondot, factory reseteltem már 1.gen 4k, 2.gen 4k és 1.gen maxot is és semmi probléma nem volt. Ez nem egy kínai droidos dzsunka box.
Az átalakító teljesen mindegy milyen mint ahogy előttem is írták, vagy működik vagy nem -
oszy
veterán
válasz
SunMount3r #10111 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
AiRLAC #10114 üzenetére
Újonnan vettem, így még nem is gondoltam erre, meg hát a kezdetek óta ezt csinálja és semmit nem csináltam vele, amitől "megzavarodhatott" volna. Ez a gyári visszaállítás tuti nem fogja elrontani egyébként? Mert pl. sok Android-os Box esetében egy Factory reset után még vissza kell rá rakni külön a FW-t is, mert egy csomó fontos rendszer dolgot is töröl.
-
válasz
SunMount3r #10113 üzenetére
Gyári visszaállítás volt már azon a Sticken?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mikrofon #10112 üzenetére
Mert már nem tudom mire fogni, hogy mitől akadozik nálam a Stick. Tegnap pl. még a saját menüjében is akadozott, amikor meg a Kodi-val elindítottam egy videót az meg szintén. Megint csak az segített, hogy a Background... app-al be kellett zárni a Kodi-t teljesen. Nem értem ez nálam miért van és másnál miért nincs.
-
mikrofon
veterán
válasz
SunMount3r #10111 üzenetére
Miért lenne az átalakító a lényeg?
Jelen esetben az átalakítónak csak geometriai átalakítás a funkciója, azaz hogy fizikailag be tud dugni a konnektorba.
Lényeg az hogy az adapter az gyári amazon így biztos tudja azt amire a stick-nek igénye van. -
kalifa777
tag
válasz
zoltan6 #10103 üzenetére
Mivel nem lesz beltéri csatlakoztatva a tv--hez és a rajta lévő programok (youtube, plex) már elavultak, ezért egy stick fogja adni az adást. Igazság szerint elsősorban az érdekelne, hogy a stick küldi ki a hangot a fülesre? Tehát ha veszek egyet akkor megoldódik a hang problémám?
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Van egy régi LG tv (LG 43UF778V) amit a konyhába szeretnék feltenni. Youtube, PLEX, KODI stb. menne rajta. Ami a problémám, hogy a párom a nappaliban dolgozik, és így nem tudom hallgatni a Tv-t. Egy bluetooth fülhallgató lenne a megoldás, csak nem kapcsolódik a tv hozzá (több fajtát is próbáltam). A TV van jól működő bluetooth mert egy soundbarhoz rendesen kapcsolódik. Azt ajánlották, hogy ha veszek egy amazon fire sticket akkor az átküldi a hangot a fülesre. Szerintetek ez működne? -
sub71
aktív tag
Sziasztok! Lehet valakit érint a dolog, ezért szólok, az Amazon.de újra árulja a 4K Max sticket. Már csak a következő akciót kell megvárni egy igazán baráti árért...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max