- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Megoldottam a problémámat úgy, hogy a feleségem Amazon accountjával regeltem most a FireTV-t.
De lenne egy kérdésem. Skyshowtime-ot akartam még letölteni, meg is találtam az app-ot, de azt írja ott, hogy Unavailable. Mellette viszont van egy gomb, hogy "Compatible Devices", és ott meg egy jó nagy pipával jelöli a Fire TV 4K-t, hogy kompatiblis. De akkor miért nem érhető el?
Közben visszaolvasva látom hogy nem az áruházból, hanem apk-val kell telepíteni. -
zichie
senior tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Sima 4K (2023) esetében Netflix-en működik az AFR? Magyarul automatikusan váltja a képfrissítési frekvenciát a filmnek megfelelően, azaz nem kézzel kell? Nekem régi 4K van, ami nem tudja, idővel emiatt le akarom cserélni újabbra (pl. 4K 2023-ra). Elég kényelmetlen mindig váltogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- SAMSUNG (QE77S95FAT) 195CM 4K 165HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Star Wars Mandalori & Grogu vezeték nèlküli limitált kiadású Astro A30 lighstpeed gamer füles!
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyűrű