- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltan6
üzenetére
Nincs megosztva, de ilyenre nem is lehet állítani, hogy végig nagy betűvel írjon. Van a Small Capitals betűtípus, mikor végig nagy betűvel ír, de a kezdőbetűk akkor is nagyobbak. Ez nem olyan, hanem mintha a caps lock be lenne nyomva. De ilyen beállítás nincs az opciók között.
-
-
kalifa777
tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Mivel nem lesz beltéri csatlakoztatva a tv--hez és a rajta lévő programok (youtube, plex) már elavultak, ezért egy stick fogja adni az adást. Igazság szerint elsősorban az érdekelne, hogy a stick küldi ki a hangot a fülesre? Tehát ha veszek egyet akkor megoldódik a hang problémám?
-
-
oszy
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Köszönöm! Ez OFF-ra van állítva és mégis kikapcsolja a tv-t, illetve a hangerő is szabályozható!

tomigonzo: Nem a magyar nyelv hiányára értettem azt amit írtam. Nekem az nem tetszik, hogy kicsit bonyolult pl. a SkyShowtime app feltelepítése. Nem okozott gondot megcsinálni a leírás alapján, csak egyszerűbb lenne letölteni a storeból.

Meg ez a távirányító dolog sem egyértelmű. Most akkor miért is működik ha kikapcsolták amit Zoltán írt?
A xiaominál ezek nem voltak. De tudom, hogy itt ha meg lesz a megoldás, ez stabilabb lesz, mint az az eszköz. -
-
válasz
zoltan6
üzenetére
Akkor még időben rendeltük. Németország egy 80 millió lakossal bíró piac.
Grund für den Verkaufsstopp ist eine Patentklage von Nokia in Bezug auf die Videocodec H.264 und den neueren H.265 alias HVEC. Sie komprimieren Videos, sparen beim Streaming also Bandbreite. Amazon soll Technik des Patents EP2375749 nutzen, aber nicht zahlen. Laut Amazon sind vom Verkaufsstopp jetzt erst einmal Sticks mit H.265-Support betroffen – bei den 1080p-Sticks ist der Codec deaktiviert, weshalb sie weiter verfügbar sind. Nokia geht schon seit Jahren gegen Gerätehersteller vor und nicht gegen die Chiphersteller wie Mediatek. Bereits 2020 nahm Lenovo nach einer Nokia-Patentklage vorübergehend Notebooks, Desktop-PCs und Tablets aus dem Handel
-
-
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
zoltan6
üzenetére
Hang beállítások attól függnek mire használod, ha erősítővel akkor Sound: best available.
Kodiban pedig iecpacker, és minden engedélyezve, amit az avr tud.
Ha tv-vel akkor lehet auto.
Én mindig kilépek a kodiból rendesen, így nincs gond sosem.
Valószínűleg nálad is ez lehet a gond.
A hangrendszer ébren tartása jellemzően erősítőhöz van , hogy ha valami energiatakarékos módban van akkor ne kapcsoljon ki, ha nincs avr akkor nem kell. -
blakey
titán
válasz
zoltan6
üzenetére
Miért nem használod a leállítást? Miért jó a pillanat állj funkciót használni? Ez olyan, mint az autóval való megállás (parkolás), ha csak ki- és beszállás idejére állsz meg, akkor nem állítod le a motort, ha 2 percnél tovább állsz, akkor már érdemes leállítani, ugyanez lejátszóknál is, 1-2 percre jó a pillanat állj, többre már érdemes leállítani.
-
Imi1981
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom velük bár már régen rendeltem tőlük. Jövő hét kedd vagy max szerdára várom.
Kérdés.
Netflix alatt is működik az AFR úgy mint a 2021 4k maxon? Már csak netflix és hbo max van használva a többit lemondtam. Már ezeket is ritkán nézem de azért még nagyjából használatban vannak. -
törölt tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Ehh, várj! Itt mostanra teljesen összekeveredtünk, szerintem ezt a szálat engedjük el, mert csak megkeverünk másokat is.

Ami miatt írtam, illetve kérdeztem, hogy az új Cube tudja e a wifi6-ot az az, hogy a kolléga fentebb azt állította, hogy az összefoglaló mindenben pontos az új Cube-vel kapcsolatban. És nekem innen eredt a kérdésem, illetve a bizonytalanságom, hogy akkor melyik Cube melyik, illetve melyik generáció. (Mivel az összefoglaló azt állítja, hogy az új Cube nem tudja a Wifi 6-ot)
De közben ez a hozzászólás törölve, vagy módosítva lett, ezzel szemben az én kérdésem fent maradt.A másik dolog, hogy én az UK-ban élek, a beszélgetés elején jeleztem is, így nekem csak ez az oldal lehet aktuális, logikusan

mikrofon
Igen, most már kezdek képbe jönni, miért is mondtad, amit mondtál.
A kábelt nem említettem, de végülis megoldható az is. Tulajdonképpen a PC és a media server is kábellel van összekötve, a hálóba viszont még nem vezettem be, de ha ezen múlik, megoldom. Sőt, előbb inkább bevezetem, mint beruházzak nagyságrendekkel drágább cuccokba.
De jogos, ezt a verziót az elején nem említettem.
A táv esetén a háttérvilágítás nálam nagy pirospont.Xelo
Köszönöm Neked is
Eddig mondjuk azt sem tudtam, hogy létezik újabb Wifi6 szabvány, 6E néven. Na és azt a routernek is tudnia kell? Mármint a 6E-t a sima 6 helyett? -
törölt tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Jah, valóban, de mondjuk én nem néztem összehasonlítást, csak simán azt az oldalt, ahol meg lehet venni. Itt elsőre nem látszik semmi ilyesmi infó.
Na de mindegy is, akkor a 3rd generáció az új. És akkor most tud wifi6-ot, vagy sem? Mert végülis akkor ez lenne a lényeg.Ami a teszteket illeti. Nekem a lejátszás sebességével nincs bajom a jelenlegi sima 4k-val sem. Nem tudom, van e bármilyen szükségem a 2.5x teljesítményre.
Az biztos, ha valaha felmerül ilyen igény, az nVidia megoldása nem fog képbe kerülni. Ahogy látom, rendesen visszafelé fejlesztenek. Az új modellekben letiltott cortex magokkal érkeznek, és az Android11 is jócskán visszavett a teljesítményből. Fura koncepció, az biztos, már ha lehet hinni ezeknek a benchmarkoknak. -
törölt tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Persze, illetve amúgy is azt vettem volna, hiszen nekem is alapból azt nyitja meg az Amazon.
Az viszont valóban elkerülte a figyelmem, hogy ez már Wifi6-os. Itt készpénznek vettem a topikösszefoglaló leírását.
De amúgy nem annyira új az, én egy ideje szemezek vele. Kb fél éves lehet ... -
-
-
blakey
titán
válasz
zoltan6
üzenetére
Képernyővédő nálam kikapcsolva. Nem szoktam megszakítani a filmeket így a hibáival sem találkoztam, majd megnézem. Energiatakarékos mód alatt mit értesz? 2 hónap alap 1x sem fagyott, de nyilván mások a felhasználási szokásainak, ma 5 epizódot néztem meg és semmilyen problémám nem volt, 5 perces szünet 2x volt.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Én speciel csak a feliratok miatt - azt sem tudom mi az a kadenciahelyes...
NO élek és alig van magyar tartalom, de ha egyébként van is jobban szeretem németül nézni magyar felirattal, hátha ragad rám valami...
Egyébként feltettem a matrixot és azon már működik a netflix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalább a kiszállítás ingyenes.

köszi.
NO élek és alig van magyar tartalom, de ha egyébként van is jobban szeretem németül nézni magyar felirattal, hátha ragad rám valami...
gyűrű