Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm.
A termékoldalon hol látom, hogy ki az aktuális eladó?
Itt van pl. ez a termék. Csak úgy látom, hogy ha kosárba rakom, elmegyek a fizetésig, oda van kiírva egyedül, hogy:
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.Tegnap pont megjártam majdnem vele, mert jó áron volt, elmentem a Sony Store-ba (amit akkor a Sony hivatalos Amazonos store-jának hittem), ott is ugyanezen az áron volt, a termékoldalon láttam felül, hogy "Visit the Sony Store", és ebből azt gondoltam, hogy ez a hivatalos Sony eladó. Aztán csak a végén, fizetésnél vettem észre, hogy nagyon nem hivatalos eladó...
Termékoldalon nem is lehet látni, hogy az aktív "Buy now / Add to Basket" gombokkal melyik eladótól veszek? Tényleg végig kell menni fizetésig, hogy kiderüljön, hogy csak egy noname eladó rakott be egy kamu kedvezményt?
Nincs erre valami mód, amit nem vettem eddig észre, hogy már a termékoldalon is lássam, az aktuálisan kiírt ár (és a gombok) melyik eladóra vonatkoznak?
Egyedül a jobb sáv alján vettem észre egy gombot (ami a linkelt terméknél így néz ki most: New (2) from €999.00 FREE Delivery.), amire kattintva láthatom, hogy az aktuális ár kihez tartozik.
És ahogy látom, ez az egyedüli módja. Vagy nagyon nem látom át ezt a rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi