Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm.
A termékoldalon hol látom, hogy ki az aktuális eladó?
Itt van pl. ez a termék. Csak úgy látom, hogy ha kosárba rakom, elmegyek a fizetésig, oda van kiírva egyedül, hogy:
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.Tegnap pont megjártam majdnem vele, mert jó áron volt, elmentem a Sony Store-ba (amit akkor a Sony hivatalos Amazonos store-jának hittem), ott is ugyanezen az áron volt, a termékoldalon láttam felül, hogy "Visit the Sony Store", és ebből azt gondoltam, hogy ez a hivatalos Sony eladó. Aztán csak a végén, fizetésnél vettem észre, hogy nagyon nem hivatalos eladó...
Termékoldalon nem is lehet látni, hogy az aktív "Buy now / Add to Basket" gombokkal melyik eladótól veszek? Tényleg végig kell menni fizetésig, hogy kiderüljön, hogy csak egy noname eladó rakott be egy kamu kedvezményt?
Nincs erre valami mód, amit nem vettem eddig észre, hogy már a termékoldalon is lássam, az aktuálisan kiírt ár (és a gombok) melyik eladóra vonatkoznak?
Egyedül a jobb sáv alján vettem észre egy gombot (ami a linkelt terméknél így néz ki most: New (2) from €999.00 FREE Delivery.), amire kattintva láthatom, hogy az aktuális ár kihez tartozik.
És ahogy látom, ez az egyedüli módja. Vagy nagyon nem látom át ezt a rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest