Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Sziasztok! Futárszolgálat a téma.
Szokott valaki UPS-kiszállítással csomagot kapni az Amazonról? Én a német Amazonról rendelek 10+ éve elég sokat, és csak akkor kapom meg, ha nem az UPS vagy a magyar posta a futár. A magyar postát szerencsére csak az osztrák posta használja partnerként, ez ritkán van, az UPS viszont random feltűnik, és ilyenkor garantált, hogy visszamegy a csomag a feladónak.
Az UPS azt állítja évek óta, hogy nem kapnak se címet, se telefonszámot az amazontól, és a csomagon sincs rajta, ami egyrészt röhejes állítás, másrészt ha igaz lenne, akkor a többi futárszolgálat se tudna kiszállítani.
Az igazság ezzel szemben az, hogy ha az expressone vagy a dpd szállítja ki, akkor előtte kapok sms- és email értesítést, linket az egyeztetéshez, illetve a futár fel is hív, hogy otthon vagyok-e. Ezekkel még soha nem volt gondom. Az UPS évek óta ugyanazt a hülyeséget hangoztatja, hogy miért nem hajlandó kiszállítani, és minden lepattan róluk. Hiába van UPS-fiókom is, benne minden elérhetőséggel, hiába van összekötve az amazon-accountommal, ezek egyszerűen nem léteznek nekik. Nem lehet semmilyen managerhez eljutni, csak a flegma és ellenséges ügyfélszolgálatos nőig.
Most jogi eljárást akarok indítani ellenük, ügyvéddel konzultálok. Nehéz ebben a helyzetben egy világos kártérítési igényt megfogalmazni, mert egyrészt nem sokmilliós értékekről van szó, másrészt azt mondják, hogy nekem nem tartoznak semmivel, az amazon követelhet bármit rajtuk legfeljebb, a hibás teljesítésért. Az amazonnal is beszéltem, ők pont azt mondják, amit vártam, hogy majd utánanéznek, meg egyéb bullshit, de semmi konkrét akcióterv. Arra se tesznek ígéretet, hogy kirúgják a magyar UPS-t, pedig ez lenne az egyedüli megoldás.
Az érdekelne, hogy ez csak velem történik-e folyamatosan, vagy létező problémáról van szó és más is látott már ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Próba
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 4GB I 128SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest