Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Sziasztok! Futárszolgálat a téma.
Szokott valaki UPS-kiszállítással csomagot kapni az Amazonról? Én a német Amazonról rendelek 10+ éve elég sokat, és csak akkor kapom meg, ha nem az UPS vagy a magyar posta a futár. A magyar postát szerencsére csak az osztrák posta használja partnerként, ez ritkán van, az UPS viszont random feltűnik, és ilyenkor garantált, hogy visszamegy a csomag a feladónak.
Az UPS azt állítja évek óta, hogy nem kapnak se címet, se telefonszámot az amazontól, és a csomagon sincs rajta, ami egyrészt röhejes állítás, másrészt ha igaz lenne, akkor a többi futárszolgálat se tudna kiszállítani.
Az igazság ezzel szemben az, hogy ha az expressone vagy a dpd szállítja ki, akkor előtte kapok sms- és email értesítést, linket az egyeztetéshez, illetve a futár fel is hív, hogy otthon vagyok-e. Ezekkel még soha nem volt gondom. Az UPS évek óta ugyanazt a hülyeséget hangoztatja, hogy miért nem hajlandó kiszállítani, és minden lepattan róluk. Hiába van UPS-fiókom is, benne minden elérhetőséggel, hiába van összekötve az amazon-accountommal, ezek egyszerűen nem léteznek nekik. Nem lehet semmilyen managerhez eljutni, csak a flegma és ellenséges ügyfélszolgálatos nőig.
Most jogi eljárást akarok indítani ellenük, ügyvéddel konzultálok. Nehéz ebben a helyzetben egy világos kártérítési igényt megfogalmazni, mert egyrészt nem sokmilliós értékekről van szó, másrészt azt mondják, hogy nekem nem tartoznak semmivel, az amazon követelhet bármit rajtuk legfeljebb, a hibás teljesítésért. Az amazonnal is beszéltem, ők pont azt mondják, amit vártam, hogy majd utánanéznek, meg egyéb bullshit, de semmi konkrét akcióterv. Arra se tesznek ígéretet, hogy kirúgják a magyar UPS-t, pedig ez lenne az egyedüli megoldás.
Az érdekelne, hogy ez csak velem történik-e folyamatosan, vagy létező problémáról van szó és más is látott már ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Jövedelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest