Hirdetés
- Gerincsérv műtéti kezelése
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Sziasztok! Futárszolgálat a téma.
Szokott valaki UPS-kiszállítással csomagot kapni az Amazonról? Én a német Amazonról rendelek 10+ éve elég sokat, és csak akkor kapom meg, ha nem az UPS vagy a magyar posta a futár. A magyar postát szerencsére csak az osztrák posta használja partnerként, ez ritkán van, az UPS viszont random feltűnik, és ilyenkor garantált, hogy visszamegy a csomag a feladónak.
Az UPS azt állítja évek óta, hogy nem kapnak se címet, se telefonszámot az amazontól, és a csomagon sincs rajta, ami egyrészt röhejes állítás, másrészt ha igaz lenne, akkor a többi futárszolgálat se tudna kiszállítani.
Az igazság ezzel szemben az, hogy ha az expressone vagy a dpd szállítja ki, akkor előtte kapok sms- és email értesítést, linket az egyeztetéshez, illetve a futár fel is hív, hogy otthon vagyok-e. Ezekkel még soha nem volt gondom. Az UPS évek óta ugyanazt a hülyeséget hangoztatja, hogy miért nem hajlandó kiszállítani, és minden lepattan róluk. Hiába van UPS-fiókom is, benne minden elérhetőséggel, hiába van összekötve az amazon-accountommal, ezek egyszerűen nem léteznek nekik. Nem lehet semmilyen managerhez eljutni, csak a flegma és ellenséges ügyfélszolgálatos nőig.
Most jogi eljárást akarok indítani ellenük, ügyvéddel konzultálok. Nehéz ebben a helyzetben egy világos kártérítési igényt megfogalmazni, mert egyrészt nem sokmilliós értékekről van szó, másrészt azt mondják, hogy nekem nem tartoznak semmivel, az amazon követelhet bármit rajtuk legfeljebb, a hibás teljesítésért. Az amazonnal is beszéltem, ők pont azt mondják, amit vártam, hogy majd utánanéznek, meg egyéb bullshit, de semmi konkrét akcióterv. Arra se tesznek ígéretet, hogy kirúgják a magyar UPS-t, pedig ez lenne az egyedüli megoldás.
Az érdekelne, hogy ez csak velem történik-e folyamatosan, vagy létező problémáról van szó és más is látott már ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi