Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az Amazon UK mennyire tartja a szállítási időt?16.-án rendeltem onnan egy terméket. El is indult, de 19.-e óta Ausztriában dekkol, a tracking szerint akkor az osztrák posta átvette.
Szállítási idő rendeléskor 25.-e volt. Utána az értesítőben 22.-e szerepelt.
Tegnap viszont már ez szerepel a tracking ellenőrzésekor, továbbá még mindig Ausztriában dekkol.
"Now expected 23 May - 6 JuneWe’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 6 June, you can come back here the next day for a refund."Szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy hétfőn itt lenne, de hogy majd egy hónap legyen a szállítás?
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?
Az osztrák posta is ilyen gány mint a magyar?
Illetve itthon várhatóan ki fogja kiszállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?