Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az Amazon UK mennyire tartja a szállítási időt?16.-án rendeltem onnan egy terméket. El is indult, de 19.-e óta Ausztriában dekkol, a tracking szerint akkor az osztrák posta átvette.
Szállítási idő rendeléskor 25.-e volt. Utána az értesítőben 22.-e szerepelt.
Tegnap viszont már ez szerepel a tracking ellenőrzésekor, továbbá még mindig Ausztriában dekkol.
"Now expected 23 May - 6 JuneWe’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 6 June, you can come back here the next day for a refund."Szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy hétfőn itt lenne, de hogy majd egy hónap legyen a szállítás?
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?
Az osztrák posta is ilyen gány mint a magyar?
Illetve itthon várhatóan ki fogja kiszállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?