- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! (SEGITSEG!!!)
Sajnos telefonon keresztul valamit elnyomhattam es veletlen berendeltem az amazon.de-rol egy 70 ezres dzsekit, amirol nem is tudtam, hogy levonta a penzt a bankszamlamrol (nem kapok smst), igy ma megerkezett, en pedig majd elajultam, visszaneztem a szamlatortenetet es -70K. Akkora dobozban hoztak, hogy azthittem valaki hutot rendelt.
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.
Ha valakivel esetleg telefonon is fel tudnam venni a kapcsolatot, aki jartas benne nagyon megkoszonnem! Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.