Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nagyon köszönöm, minden tiszta
.
Közben beszéltem a bankkal azt mondta 14-én történt zárolás (76,49€), de utána mégsem emelték le az összeget és a zárolás 6 napra szól utána feloldódik, ezért tűnik úgy mintha visszakerült volna a pénz a számlára, és ezért nincs a tranzakciók között mert még nem is fizették ki. Azt nem tudom, hogy ilyenkor az amazon, vagy a DossDirect bénázik, de furcsa. Gondolom hamarosan leemelik a pénzüket, de az is lehet, hogy ajándékba kapom a cuccot
. -
Vagany
őstag
Sziasztok!
Első amazonos rendelésem és van néhány furcsaságom, az itt lévő tapasztaltaktól kérdezném, hogy ezek normális jelenségek?
Német amazonról rendeltem (villámakció volt) és nem látom hol van az áfakülönbözet, vagy ezt majd utólag kell fizetni a DHL-nek?
Úgy látom a szállítás is megakadt, eddig zöld csík volt nem fekete és figyelmeztető felkiáltójel se volt, nagyjából értem az angolt, azt írja a következő munkanapon folytatódik a szállítás, de ez friss kép, illetve dhl.de oldalon követve normlisnak néz ki ("Mon, 21.08.17 03:54 Feucht, Germany The shipment has been processed in the parcel center")
Másik furcsaság, hogy kaptam SMS-t a DPD-től, hogy nemzetközi csomagom érkezik 2-5 munkanapon belül és volt egy azonosítószám amivel a dpd.hu-n lehet követni a csomagot, ez a csomagszám nem egyezik azzal a számmal amit az amazon közölt mint tracking number, illetve az amazon DHL-t ír. Létezik, hogy a DHL Magyarországon átadja a DPD-nek mikor ők is jelen vannak itthon. Hong-kongból már jött rendelésem (aliexpress - egy gyártó hivatalos boltja) és DHL hozta ki itthon is.
Az utolsó érdekesség, hogy olyan mintha a folyószámlámra visszakerült volna a pénz. OTP-nél vagyok vásárlások után szoktam nézni az egyenlegem és tudom hogy egyszer már levonta, de most megint mintha visszakerült volna a pénz és belépve az internetbankomba a tranzakciót sem látom (a levonást sem). Augusztus 7-ei tranzakciók vannak (aliexpress) sőt 18-ai is van (Gearbest) de az amazonos 14-ei rendelésemről semmi.
Tudtok valamit hasonló esetekről, ez így rendben van amazonos rendeléseknél?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
.