Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
atoszmester
üzenetére
Van egy ilyen sor: Sold by Sunvalleytek-UK and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available.
A "Sunvalleytek-UK" kattintható. Rányomsz, ott megjelenik az eladó összes adata. pl ez is:
9/F, Block A ,1th Yabao RD, Xinghe WORLD
Meiban Road, LongHua New District
Shenzhen
Guangdong
518000
CNEbből nekem elég valószínűnek tűnik, hogy kinai szállítás lenne.
-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
A 81.66-nak a 27%-a 22USD, azaz az Import fees deposit valószínűleg ezt fedi szóval erre a csomagra véleményem szerint nem.
-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Duh, most nézem a rendelésed. Számoltak neked egy ilyet:
Import Fees Deposit USD 23.24-ot, de ez kb 8% lehet, ez biztos nem a magyar áfa volt.
Várjuk meg mit mond radi8tor.De szerintem sajnos jogos az áfa igény és ha jól számolok 270 usd még a 150 eurót is meghaladja, azaz még vámköltségre is számíthatsz.

-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Amazon.com? Csak mert német és angol amazonról vámmentesen kéne érkeznie mindennek. Amazon.com pedig biztosan nem számol neked magyar vámot se áfát, tekintettel arra, hogy semmi közük hozzá, így biztos nem volt az árban mikor rendeltél.
-
Hunner
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Itt van pillanatnyilag kik árulják és mennyiért. Az általad linkelt oldalon azért nem volt seller, mert ez maga az "amazon.de" által árult cucc 96 euróért most. A listában látod a többit, ha azok közül valamelyiket kiválasztod, már lesz seller info is. Ide erre a linkre kattintva jutottam:

-
Hunner
senior tag
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Mit vettél tőle?
24 euróért rendeltem egy mechanikus billt, elvileg még tegnap feladta GLS-el (ezt jelölte a dispatchnél) Bár én őszintén meg lennék lepve, ha kapnék bármit is.
(#3969) radi8tor: Igen. Egyébként az adatok egy német kisváros autoszervizére mutatnak, ahol elvileg tényleg létezik ilyen nevű szaki, de hát ilyen adatot találni a neten baromi könnyű. Ha hoz valamit a posta, csinálok unboxing videót, és küldöm az amazonnak, ha meg nem jön semmi akkor meg írok nekik. 24 euró nem a világ vége, hogy a rendszerben álljon pár hetet/hónapot. Ha meg véletlen mégis valami végiárusitott felszámolt bolt raktárkészletét szórta ki, akkor az is lehet hogy jól járok (bár nem hiszem hogy így lesz)...
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest