- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
A héten jön az Amazon-ról rendelt két könyvem, de sajnos nem tudok otthon lenni a kézbesítés napján. Ez esetben mi fog történni? Postán esetleg majd átvehetem?
Köszi előre is!
-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Sikerült mindent egyeztetni, jó fej volt az ügyintéző, minden rendben. Küldenek egy másikat, mert az előző "elkallódott", szóval eddig elégedett vagyok. Már csak a termék jöjjön meg

Köszi még egyszer a tanácsot!

-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Ezt akkor megpróbálom. Köszi szépen a tanácsot!

-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot/útmutatást szeretnék kérni.
Még szeptemberben (szeptember 5-én) rendeltünk az amazon.co.uk-ról egy hangkártyát (átszámítva 29K HUF-ba került). A rendelés folyamata rendben ment (bár több lett a végösszeg, mint amit eredetileg kiírt, de sebaj). Az ár ki lett fizetve, teljesült a kifizetés. A problémám viszont csak egy apróság: még mindig nem érkezett meg.
A csomag státusza a honlapon továbbra is: "dispatched".Már eltelt majd 2 hónap. Szerintem ez már sok idő.
Kérem a hozzáértő közönséget, hogy segítsen, mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül, hogy levelet írni a csomag felől érdeklődve (megtörtént 2 héttel ezelőtt, de válasz arra sem jött).Esetleg elkerült valami a figyelmemet? Esetleg megállt a határon, és arra vár, hogy fizessek ki vámot, stb-t? De akkor miért nem kapok értesítést? Hol lehet érdeklődni? Mit lehet csinálni?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- S21 Dobozában 128/8
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest