-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
A héten jön az Amazon-ról rendelt két könyvem, de sajnos nem tudok otthon lenni a kézbesítés napján. Ez esetben mi fog történni? Postán esetleg majd átvehetem?
Köszi előre is!
-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Sikerült mindent egyeztetni, jó fej volt az ügyintéző, minden rendben. Küldenek egy másikat, mert az előző "elkallódott", szóval eddig elégedett vagyok. Már csak a termék jöjjön meg

Köszi még egyszer a tanácsot!

-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Ezt akkor megpróbálom. Köszi szépen a tanácsot!

-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot/útmutatást szeretnék kérni.
Még szeptemberben (szeptember 5-én) rendeltünk az amazon.co.uk-ról egy hangkártyát (átszámítva 29K HUF-ba került). A rendelés folyamata rendben ment (bár több lett a végösszeg, mint amit eredetileg kiírt, de sebaj). Az ár ki lett fizetve, teljesült a kifizetés. A problémám viszont csak egy apróság: még mindig nem érkezett meg.
A csomag státusza a honlapon továbbra is: "dispatched".Már eltelt majd 2 hónap. Szerintem ez már sok idő.
Kérem a hozzáértő közönséget, hogy segítsen, mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül, hogy levelet írni a csomag felől érdeklődve (megtörtént 2 héttel ezelőtt, de válasz arra sem jött).Esetleg elkerült valami a figyelmemet? Esetleg megállt a határon, és arra vár, hogy fizessek ki vámot, stb-t? De akkor miért nem kapok értesítést? Hol lehet érdeklődni? Mit lehet csinálni?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest