Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
A héten jön az Amazon-ról rendelt két könyvem, de sajnos nem tudok otthon lenni a kézbesítés napján. Ez esetben mi fog történni? Postán esetleg majd átvehetem?
Köszi előre is!
-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Sikerült mindent egyeztetni, jó fej volt az ügyintéző, minden rendben. Küldenek egy másikat, mert az előző "elkallódott", szóval eddig elégedett vagyok. Már csak a termék jöjjön meg

Köszi még egyszer a tanácsot!

-
D5
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Ezt akkor megpróbálom. Köszi szépen a tanácsot!

-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot/útmutatást szeretnék kérni.
Még szeptemberben (szeptember 5-én) rendeltünk az amazon.co.uk-ról egy hangkártyát (átszámítva 29K HUF-ba került). A rendelés folyamata rendben ment (bár több lett a végösszeg, mint amit eredetileg kiírt, de sebaj). Az ár ki lett fizetve, teljesült a kifizetés. A problémám viszont csak egy apróság: még mindig nem érkezett meg.
A csomag státusza a honlapon továbbra is: "dispatched".Már eltelt majd 2 hónap. Szerintem ez már sok idő.
Kérem a hozzáértő közönséget, hogy segítsen, mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül, hogy levelet írni a csomag felől érdeklődve (megtörtént 2 héttel ezelőtt, de válasz arra sem jött).Esetleg elkerült valami a figyelmemet? Esetleg megállt a határon, és arra vár, hogy fizessek ki vámot, stb-t? De akkor miért nem kapok értesítést? Hol lehet érdeklődni? Mit lehet csinálni?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest