Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Valamilyen indíttatásomnál fogva úgy döntöttem, hogy előveszem, majd aktiválom a régebben Amazonon vásárolt Steames játékaimat. Gyorsan be is léptem az amazon.com-ra, ahol a "Your orders" menüpont alatt meg is találtam az összes, általam eddig vásárolt gammát. Viszont, amikor belépek a "Your games and software library" menümbe, ott nem látszanak a játékok, konkrétan csak a 2014 után vásároltak vannak feltüntetve...
Mit csinálhatok rosszul?

-
Vertigo18
addikt
Valakinek van valami ajánlata tablet vásárlására Amazonról? 10 colos kellene kb., minél nagyobb felbontással, olyan 30k körül...
-
Vertigo18
addikt
Lehet nem ez a baj, de nem minden netes vásárlásnál szokták szeretni a Maestrokat. Van valahol ey lista, ahol elfogadják. Általában a "MasterCardokat" komálják.
Természetesen, ha nem ez a gond, és valakinek megy Maestroval Amazonon a vásárlás, akkor nem szóltam. És anno ezért csináltattam másik kártyát, mert máshol nem ették meg a Maestrot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
Köszönöm neked is a választ! Bár egy kicsit fura volt a stílus, meg a hangnem, de elfogadom. Direkt leírtam, hogy nem vitát indítani akartam, és szerintem teljesen normális hangnemben kérdeztem, mivel SOKAT olvasok, de ilyen eszközt még nem használtam. Nekem valahogy a papír illata a legjobb dolog az olvasásban (bár ennek ellentmond, hogy a wc-n a legjobb, legnyugodtabb olvasni, ott pedig nem a papír illata dominál
). Átmentem a másik topikba, amit előtted javasoltak.Az egész Fórumnak nem lenne létjogosultsága, ha minden kérdésre annyi lenne a válasz, hogy "keress rá magad"... Szerintem...
-
Vertigo18
addikt
Szeretném megkérdezni, de nem vitaindítónak szánom, csupán a kiváncsiság hajt... Főleg azért, mert az új Amazon szabályok miatt elég erősen jelen lett a topikban ez a Kindle téma...
Tehát: miért jobb egy ilyen 6 colos Kindle ebook olvasó, mint egy negyedannyiba kerülő, 7 colos tablet? Arra is fel lehet pakolni egy ebook reader programot, aztán egy mp3-lejátszót és már kész is. Vagy tévedek?
Mitől tud többet (azon kívül, hogy ugye direkt arra gyártották), mint egy sima, mezei, olcsó, egyszerű, mondjuk csak olvasásra használt tablet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Átmentem a másik topikba, amit előtted javasoltak.