- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Valamilyen indíttatásomnál fogva úgy döntöttem, hogy előveszem, majd aktiválom a régebben Amazonon vásárolt Steames játékaimat. Gyorsan be is léptem az amazon.com-ra, ahol a "Your orders" menüpont alatt meg is találtam az összes, általam eddig vásárolt gammát. Viszont, amikor belépek a "Your games and software library" menümbe, ott nem látszanak a játékok, konkrétan csak a 2014 után vásároltak vannak feltüntetve...
Mit csinálhatok rosszul?

-
Vertigo18
addikt
Valakinek van valami ajánlata tablet vásárlására Amazonról? 10 colos kellene kb., minél nagyobb felbontással, olyan 30k körül...
-
Vertigo18
addikt
Lehet nem ez a baj, de nem minden netes vásárlásnál szokták szeretni a Maestrokat. Van valahol ey lista, ahol elfogadják. Általában a "MasterCardokat" komálják.
Természetesen, ha nem ez a gond, és valakinek megy Maestroval Amazonon a vásárlás, akkor nem szóltam. És anno ezért csináltattam másik kártyát, mert máshol nem ették meg a Maestrot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
Köszönöm neked is a választ! Bár egy kicsit fura volt a stílus, meg a hangnem, de elfogadom. Direkt leírtam, hogy nem vitát indítani akartam, és szerintem teljesen normális hangnemben kérdeztem, mivel SOKAT olvasok, de ilyen eszközt még nem használtam. Nekem valahogy a papír illata a legjobb dolog az olvasásban (bár ennek ellentmond, hogy a wc-n a legjobb, legnyugodtabb olvasni, ott pedig nem a papír illata dominál
). Átmentem a másik topikba, amit előtted javasoltak.Az egész Fórumnak nem lenne létjogosultsága, ha minden kérdésre annyi lenne a válasz, hogy "keress rá magad"... Szerintem...
-
Vertigo18
addikt
Szeretném megkérdezni, de nem vitaindítónak szánom, csupán a kiváncsiság hajt... Főleg azért, mert az új Amazon szabályok miatt elég erősen jelen lett a topikban ez a Kindle téma...
Tehát: miért jobb egy ilyen 6 colos Kindle ebook olvasó, mint egy negyedannyiba kerülő, 7 colos tablet? Arra is fel lehet pakolni egy ebook reader programot, aztán egy mp3-lejátszót és már kész is. Vagy tévedek?
Mitől tud többet (azon kívül, hogy ugye direkt arra gyártották), mint egy sima, mezei, olcsó, egyszerű, mondjuk csak olvasásra használt tablet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). Átmentem a másik topikba, amit előtted javasoltak.