Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Steelers
üzenetére
Tudtommal csak a 30 nap van rá, mivel a garit a gyártó adná, ha még lenne rá, de mivel használt, ezért ki tudja mikor élesedett az 1 vagy 2 év és tudod-e igazolni valahogyan az eredeti vásárlást. (gondolom megvette valaki és visszaküldte 30 napon belül, de annak a papírjait már nem adják hozzá)
Ha nem olyan óriási az árkülönbség a használt és az új között, akkor szerintem az újat válaszd. A Zerge sportban azt mondták, hogy a Suunto úgy javít gari idő után, hogy modulokat cserél (mondjuk alaplap modul, vagy kijelző modul) de egy modul ára lehet, hogy annyi mint egy új óra ára így véleményem szerint akár gazdasági totálkárosnak is nevezhető.
Ebből a szempontból szerencsésebb mondjuk a Garmint választani, mert ott gari idő után ki tudod cseréltetni az órát fix díjért, ha elromlik. (és még benne van a támogatott termékek listájában)
A garmin 910xt például 2011-es termék, de még szerepel a listában, így elég hosszú a support.
Fontos még, hogy csak az adott ország importőre cseréli ki, így ha az Amazontól rendeled közvetlenül, akkor a német Garminnal tudod cseréltetni a linkelthez hasonló áron, csak euróban.
(azért vagyok ennyire képben, mert most jön az Amazonról a 910xt-m és utánajártam mire számíthatok az egyes márkákkal: Polar, Suunto, Garmin)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest