Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
1 hete rendeltem 2 db terméket kintről. Amazon raktárból jön elméletileg. Viszont azóta se híre se hanva, még fel sem adták. Hol tudok utána kérdezni? Elméletileg dec 24re van ki írva, hogy addigra jön, de azon a napon szállítanak? Karácsonyi ajándék lenne
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy a garancia hogy működik az Amazonnál? Rendelés előtt állok és elektronikai cuccot rendelnék, Einhell Store-ból. Másik topikban már feltettem a kérdést a termékkel kapcsolatban, nem írom le megint, inkább linkelem: [link]
Merjem vagy inkább vegyem meg itthon? -
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Sziasztok
Korábban ugye írtam, hogy hogy jártam. Azóta küldtek 2 db megfelelő memória kártyát. Én a rosszakat vissza küldtem. Az lenne a kérdésem, hogy mikor leveleztem velük, akkor visszatérítést írtak, hogy hibáztak. Ilyenkor a kártyák árait visszatérítik, vagy mi a szokás ilyenkor?
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Most levelezgetek velük, lehet hülyeséget csináltam.. Kaptam választ, küldenek ugyan olyan kártyát, amit rendeltem. Azonban az újraküldésnél is 2db szerepel, illetve intéztek visszaküldést is. Ott is a 2 kártya szerepel. Most attól tartok, hogy majd belekötnek abba, hogy 2 db különböző kártyát küldök vissza. Mi tévő legyek?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendeltem már pár cuccot az Amazon.de -ről , most is pl 1 hete. Biztonsági kamerához rendeltem memómirakártyát, 2 db 128GB-s kamerába való kártyát. Azonban az egyik jó, a másik nem, mivel helyette egy sima 512 GB-s kártyát küldtek. Sandisk mindegyik. Viszont a 2 kártya közt van 25 euro különbség kb. Mi tévő legyek, hogyan tudom nekik jelezni? Megmondom az őszintét, saját költségre nem szívesen küldeném vissza, viszont így nekem ez felesleges, plussz nem is ezt rendeltem.. Hogy tudom jelezni nekik, mi a menete? Német Amazonról rendeltem, azonban az Olasz amazonról jött, olaszokon keresztül..
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendelni szeretnék, azonban ezt most nem értem. Oké, hogy a csomagolásról van szó, de akkor kiveszik a gyártó dobozából és áttrakják a sajátukba? Vagy pedig egy plussz csomagolásba? Igazából 3 termékről van szó amit rendelek, abból az egyik "egyéb" biztonsági cucc.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Most, hogy még akciók vannak kint, így szeretnék vásárolni itthonra egy komplett szerszám készletet, amivel szinte mindent meg tudok csinálni.
Ezt néztem: [link] - Az lenne a kérdésem, hogy mivel maga az eladó is Gedore, így valószínű nem kamu, jól gondolom?
Itthon is néztem, igazából itthon ez lenne az: [link]
Ahogy nézem, a 2 ugyan az
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Amazon.de oldalról akarok rendelni. Nincs is gond, azonban észrevettem valamit.. Ugye 49 eurótól van ingyenes szállítás. Nekem ez nem éri el az összeget, azonban mégis ingyenest ír. Felfele kerekít azért van ez?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Németektől rendeltem még hét elején. Ha minden igaz, holnap hozzák. Itthon, Magyarországon, melyik futárcég fogja hozni? Azt látom, hogy kint az osztrák postával jön, na de itthon?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék , még sosem rendeltem az Amazonról. Németektől akarok, ide Magyarországra. Viszont, ha több terméket rendelek, és más a kereskedő, akkor én majd több dobozt kapok, vagy pedig megvárják, majd egyszerre küldik? Hogy van ez pontosan? Illetve mennyire van becsomagolva, mennyire látható, hogy mi van benne? Semmi extára nem kell gondolni itt, csak azért jobb, ha én és a kereskedő tudja.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendelni szeretnék az Amazon.de oldalról. Soha életembe nem rendeltem még, ha igen, akkor Németeknél élő barátomékhoz, de sajnos ez már megszünt ( Ő rendelte meg és stb.. ) . Nos, tudok rendelni ide Magyarországra is? Ha igen, mi a menete? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest