Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacpac
üzenetére
A cuccot megvettem máshol, az Amazonnak írtam egy emailt erre a címre "eu-privacy@amazon.de" hogy töröljék a fiókot GDPR emlegetésével, visszaírtak egy másikról, hogy tényleg akarom, válasszal erősítsem meg, aztán ennyi, nem kaptam se új levelet hogy megtörtént vagy valami. Senkiházi cég, abban sem bízom a törlést képesek normálisan megcsinálni, de most nem foglalkozom vele.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Enyém is. Valamit nagyon elrontottak, ha ennyi fiókot csak úgy letiltanak. Még rosszabb nincs értelmes mód a helyreállításra, nulla kommunikáció.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Egy hónapja zárolták, mentem nyaralni nem foglalkoztam vele, ezen a héten küldtem emaileket, ha ebben a hónapban nem oldják fel akkor beveszek egy leszarom tablettát. (esetleg még egy utolsó email GDPR jeligére akkor már töröljék is a fiókot)
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel küzdök én is most, írtam emaileket és várom legyen valami. Az is vicc, email címeket redditről kell előtúrni, mert a honlapjukon semmi, contact us részen is be kell lépni, hogyan ha felfüggesztették a fiókot...
2FA mögött van a fiók, ne legyen már "gyanús tevékenység" ha valaki egyszer wifiről, mobilnetről, számítógépről vagy telefonról lépne be. Vagy akár VPN, más DNS. A captcha rendszerük is vicc.
Ha védeni akarnak, azt lehet normálisan csinálni. Így most feleslegesen kizárnak embereket és nincs rá normális, egyszerű folyamat a zárolás feloldására.
Itt azt olvasni, telefonálni nem érdemes, mezei ügyfélszolgálatos nem tudja visszacsinálni. Elküldtem az emaileket, talán jövő héten lesz belőle valami.
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest