Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na ezt írják:
Sales tax is not separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site unless explicitly indicated as such in the ordering process. Items ordered from WEELIAO may be subject to tax in certain states, based on the state to which the order is shipped. If an item is subject to sales tax, in accordance with state tax laws, the tax is generally calculated on the total selling price of each individual item, including shipping and handling charges, gift-wrap charges and other service charges, less any applicable discounts. If tax is separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site, the tax amounts that appear during the ordering process are estimated - the actual taxes that will be charged to your credit card will be calculated at the time your order is processed and will appear in your order confirmation notification.plussz az értékelései nem az igaziak és a negatív értékelések ki vannak húzva és ennyit írt rá az amazon:
Message from Amazon: This item was fulfilled by Amazon, and we take responsibility for this fulfillment experience.Hát nem a leg bizalomgerjesztőbb asszem ezt elengedem😂
-
Shame21
tag
Sziasztok. Még sose rendeltem amazonról, de most találtam egy mini pc-t ami kéne. Csak a com meg az uk-s oldalon van fennt a németen nincs pl-es meg nem enged belépni. Azt olvastam, hogy az amazon ha enged szállítani magyarországra akkor elvileg minden költséget beleszámol a shipping and handling alatt. Ez tényleg így van vagy nem biztos és még lehet basznak rá vámot, tax-et akármit. Még kb. 20 éve rendeltem egyszer egy órát arra számoltak vámot. Ott az elsőt benyulta a posta, újra küldték arra meg ment a vám a termék ára+posta és arra a vám mondanom se kell a posta költség kb az óra árának a fele volt anno. De akkor még csak amcsiba volt amazon. Szóval van valakinek tapasztalata vagy ötlet hova kinek írjak aki ezt tudja biztosra? Találtam 1-2 info oldalt ahol azt írták ha van global shipping és küldi az eladó a cuccot magyarba akkor azon minden költség rajta lesz.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Torrent meghívó kunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi