Hirdetés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
az ups egy vacak társaság. elég sokat rendelek, de velük még nem volt kapcsolatom. a szállítás napján jött egy emil, hogy ma érkezik a csomagom, nem jött meg, gondoltam majd holnap , akkor sem. 45 ezrem volt benne , kicsit idegesített. felhívtam a magyar képviseletet és közölte a hölgy, nem voltam itthon ezért náluk pihen a csomagom. elég pipa lettem mert már 5-6 nap is eltelt az emil óta. aztán harmadnapra kihozták. . nem volt kedvem vitába keveredni velük, de ellehet képzelni milyen állati vacak és kiszolgáltatott helyzetet éltem meg. ti. nem tudom bizonyítani, hogy nem hozták ki és váltig állította a csaj, hogy márpedig kint voltak nálam csak én nem voltam otthon, csak én tudom, hogy hazudtak mert itthon voltam. én is szívesen kikerülném őket a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest