-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Rendeltem 2 cuccot ugyan abból az Amazon shop-ból. Először az volt a terv, hogy így olcsóbb a szállítás. Aztán rájöttem, hogy az egyik mégsem kell, mert nem jó ötlet együtt használni őket. Törölni akartam a rendelést, és így sikerült törölni azt, ami kell, de bent maradt az, ami nem (most már tudom, kár volt mindkettőre rányomni a "cancel"-t, de nem szoktam használni az Amazon-t...).
Tudok még kezdeni ezzel bármit? Legalább "törölni a törlést", hogy ha már mindenképp megkapom a cuccot, ami nem kell, akkor legalább ne fizessek extra szállítási díjat arra a cuccra, ami kell, ha most szimplán külön újrarendelem magában?
Nem találok semmi "customer support" opciót, hogy beszéljek valakivel...Vagy egyáltalán számít ez bármit? Az eredeti rendelés leadásakor nem tudtam választani, hogy egyben vagy külön köldjék ki, és véglegesítés után láttam, hogy az a preferenci lett beállítva, hogy minél hamarabb küldjenek ki mindent külön-külön. Lehet, hogy egyébként is azt a szállítási árat számlázták volna ki végül, ami most lesz, ha külön rendelésként jön a kettő?
[két kütyü eredeti rendelése]
[kettő együtt megrendelve rendelve]
[jelenlegi állás újrarendelve ami azt, ami kell, ott ragadva az is, ami nem]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest