- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült chat-elni valakivel. Azt mondja, hogy törölte nekem a rendelésem, ami nem kell.
Majd meglétjuk mi lesz, mert amit látok, abban semmi sem változott.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
válasz
#20238798 #10451 üzenetére
Ami nem kell, azt már nem tudom törölni (jön az email, hogy sikertelen a törlés).
Ami kell, azt sikerült törölnöm, és csak külön tudom újrarendelni.
De külön-külön rendelésként magasabb az össz szállítási költség (eredetileg azért dobtam be azt is, ami nem kell, mert "ha már úgyiis fizetek szállítást, akkor jöhet ez is" - csak most mondták egy másik topic-ban, hogy rossz ütlet együtt használni ezeket).
Tehát kib@sztam magammal, hogy próbáltam törölgetni, így csak többet fizetek.A másik hsz végére szúrtam be képeket.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Rendeltem 2 cuccot ugyan abból az Amazon shop-ból. Először az volt a terv, hogy így olcsóbb a szállítás. Aztán rájöttem, hogy az egyik mégsem kell, mert nem jó ötlet együtt használni őket. Törölni akartam a rendelést, és így sikerült törölni azt, ami kell, de bent maradt az, ami nem (most már tudom, kár volt mindkettőre rányomni a "cancel"-t, de nem szoktam használni az Amazon-t...).
Tudok még kezdeni ezzel bármit? Legalább "törölni a törlést", hogy ha már mindenképp megkapom a cuccot, ami nem kell, akkor legalább ne fizessek extra szállítási díjat arra a cuccra, ami kell, ha most szimplán külön újrarendelem magában?
Nem találok semmi "customer support" opciót, hogy beszéljek valakivel...Vagy egyáltalán számít ez bármit? Az eredeti rendelés leadásakor nem tudtam választani, hogy egyben vagy külön köldjék ki, és véglegesítés után láttam, hogy az a preferenci lett beállítva, hogy minél hamarabb küldjenek ki mindent külön-külön. Lehet, hogy egyébként is azt a szállítási árat számlázták volna ki végül, ami most lesz, ha külön rendelésként jön a kettő?
[két kütyü eredeti rendelése]
[kettő együtt megrendelve rendelve]
[jelenlegi állás újrarendelve ami azt, ami kell, ott ragadva az is, ami nem][ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Én vagyok béna, vagy az Amazon szándékosan nem árulja el nekem a TrackingID-t, vagy listázza ki az alapján, hogy épp hol jár a csomag, és mond csak annyit, hogy "Úton van, de késik"?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest