Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-27 22:49:06

LOGOUT.hu

A topic lényege, amire való:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26010) Novics válasza ccs2929 (#26008) üzenetére


Novics
senior tag

Az a gond, hogy mostanában csak read onlyban vagyok itt. Csak az offolósba böfögök be néha valamit. A képelés projekt egy kicsit megfeneklett, most spd cipőre vadásztam - megvan :DD - aztán hajtom az outit, mert az nekem jó. :))

De akkor, hogy ne csak off legyen.

(#25967) Balinov
1. Talán ez tetszik a legjobban, bár nagyban megnézve egy kicsit üresnek érzem. Pár felhő feldobta volna, vagy hajó. De ez olyan dolog, hogy nem rajtad - Verán - múlott.
2. Egy kicsit turistás nekem. A nyugodtság helyett inkább zsúfoltság nekem.
3. Turista. ;]
4. Többet kéne mutatni a környezetből, mert ez így nagyon lóg a levegőben. Vagy sokkal kisebb részt kellene mutatni, valami érdekes, jellegzetes részletet. (Gondolom, hogy a szikla maga jellegzetes, de így ebben a formában nekem nem jön be.) :(
5. Jobbról és fentről vágnék. Gondolom ez egy magas mólóról készült, így viszont üres az előtér. Szép környezetben van, a templom a jobb szélen, a bástya (?) balra, a színes házak, hajók, de a csillag elveszik a képen.
6. Balra még lehetett volna folytatni a képet. Ha a tenger van ott. :)

(#25988) jjeahh Valaki már írta - lusta vagyok megkeresni kicsoda :D szerk: ccs2929 volt az :)) -, hogy 1:1-ben jobb lenne. Az a fű nem sokat ad a képhez. Mintha a gomba előtt is lett volna egy a dof-on kívül eső, mert valami halványzöld átmászik a gomba előtt. Nem ez a legtűélesebb, legbrutálisabb gombás képed, de olyan kis aranyos, meseszerű. Tényleg van hangulata. Ennek a kis pufinak ez jól áll. Szerintem nem is sötét.

(#26003) Vyndree A légy nagyon sötét - a szirom elvitte a fénymérést - és mintha az élességgel is lenne gond. Viszont nagyon ronda egy dög, olyan sokáig nem nézegettem. :DDD Kompozíció... ez a nagy üresség nem túl jó, meg... nem is tudom... nagyon nem adja magát. Nekem.

(#26005) LamaCube Nekem a múltkor sikerült 1600-on hagyni, és utána kint, fehér falat - meg azért más is volt még rajta :P - verőfényes napsütésben fotóztam, és csodálkoztam, hogy "kicsit" világos lett a kép 1/6000-es záridő ellenére is.
Polár kellett volna neked, azzal szépen ki lehetett volna rajzoltatni a felhőket. Gondolom azok lettek volna a fő téma. Ha nem, akkor viszont nem a legszerencsésebb a kompozíció.

(#26006) Schuby Kicsit fakó. Mehetne még rá kontraszt. Ha ennyire türelmes kis dög volt, akkor mehettél volna még lejjebb, még laposabb szögből is fotózhattad volna. Esetleg - hogy a telét ne kelljen cserélned - mehetett volna valami részlet is. Fotózhattad volna magadat a szemében. ;]

Nemrég nekem is volt egy egészen türelmes alanyom:

Most, hogy így megnéztem, fent sok. De próbáltam szabvány képarányt. Mondjuk ha a gyíkból is vágtam volna...

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.