Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szat8

tag

válasz Alg #35593 üzenetére

Tényleg van köztük hasonlóság az elrendezésben!
    Mondhatni lemásoltad az enyémet... :DD
    Jó lett az a szikla, majd ha jól benövik a növények hátul (ami a CO2 mellett sokkal gyorsabban fog történni, mint nálam), akkor szépen kitölti az akvát magasságilag is.

Egyébként próbáltam kicsit azzal játszani, hogy hátrébb kisebb követ raktam, és nagyon meredeken megemeltem a talajszintet is, tiszta domboldal lett. Állítólag növeli a mélyégérzetet. Nem tudom, azért nem érzem azt tőle, hogy hirtelen dupla távolságra került a hátsó üveg, de tény, hogy jobban tetszik így.

A crypto-kat én is szeretem, a kedvencem az albida brown, szétosztottam több tőre, remélem szépen megnő újra. A lutea hobbittal viszont nem volt szerencsém. Meglepődtem, milyen sötétlila lett az összes új levele, de nem fejlődött valami szépen. Bezzeg az albidának vagy 10 cm hosszú gyökere volt, amikor kihúztam!

Igazából nagyon nehéz volt víz alatt elrendezgetni a talajt, miközben a fél akvárium maradt eredeti állapotában. Szerintem az amazoniából kimosódott közben a tápanyag 80%-a ahogy beraktam, bármilyen módszerrel is ügyeskedtem. Legközelebb már nem így fogok hozzá.
    Viszont én is bezsákoltam az aljára MD módra némi talajt, ezért ha lesz egyszer rescape, az megy vissza az aljára a bacikkal együtt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés