- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Lámpa nekem épített van, engem csak a test érdekel, mert egyikben se nagy szám a szalag, így azt nem tudom.
Szűrőnél írd bele a körítést, én +bontatlan fejtömítés szettel és a gagyi Eheim kerámia szűrőanyaggal együtt adtam el az 350-est 45-ért 1 éve. Ettől függetlenül 40-ért is el fog menni, ha szépen megtisztítod, és ne adj Isten ápoltak a tömítések + van némi szűrőanyag is, akkor hírdesd meg 45-ért, aztán max 2 hét múlva lejjebb viszed. 40 alá nem érdemes menni, előbb utóbb elviszik (bár én mégegyszer nem vennék Professionalt
az Experience 350-es nekem jobban tetszik.) -
freelanced
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszönöm a választ.
bringasisti
No igen, ebben is lehet valami, bár gondolom akit komolyan érdekel a hobbi nem fogja emiatt abbahagyni, mert sok esetben a tévé és a számítógép többet fogyaszt simán mint ez.___________________________________________________________________________________________
Lényegében ezekről lenne szó egyelőre, aztán az apróságokkal nem tudom mi lesz még, no meg azokat viszonylag könnyebb eladni, beárazni.Twinstar Light II 600S Metal Stand LED lámpa - 50.000
Eheim Professionel 4+ 350 2273 - 40.000
Szerintetek ezek az árak reálisak nagyjából? Elég jó állapotúak és nem is igazán öregek, a dobozuk is meg van meg minden. Így érzésre ennél nem nagyon terveztem lentebb menni, főleg a szűrő terén, de aztán lehet, hogy ennél olcsóbban mennek. Igazából inkább eladnám mint évekig árulnám, szóval reálisan szeretném belőni az árat, viszont jelentkező nem nagyon van rá, amit furcsállok kicsit, szóval ezért is akartam rákérdezni.
Köszönöm a véleményeteket

-
Warton
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Ez hülyeség, hétvégén adtam el egy 8 éves Candy hűtőszekrényt.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
freelanced
üzenetére
Ha nem itt akarsz hirdetni akkor semmilyen szabályzatot nem sért. Árakat szerintem meglehet kérdezni hogy reális e.
-
bringasisti
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Szerintem nem az a pillanat van most mikor áramot fogyasztó eszközt el lehet adni!
-
freelanced
addikt
válasz
Mikolino
üzenetére
Üdv,
Megbontottam az akváriumom és eladnék néhány dolgot belőle, ellenben nem nagyon viszik.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire van ennek a topiknak a szabályzata ellen ha rákérdek itt, hogy mennyire tartjátok reálisnak egy-egy termék árát.
Annyira nem találtam piaci példát az árazás szempontjából, és nem nagyon viszik, de pontom pénzért sem akarnám eladni őket. Netán ha itt nem is van ahol szerintetek tudnak segíteni a megfelelő árkategória megcélzását illetően?
Illetve ti hol szoktatok hirdetni? Ahol eddig fenn van nem nagyon megy.Köszönöm
-
Mikolino
csendes újonc
Az utóbbi 24 órában megütötte a szemem, hogy mennyire pirosak a kopoltyúk (kolibrihalak, rózsás dániók). Nem pipálnak a halak, a teszt szerint nincs gond a nitrit-nitráttal sem. Túletetés viszont sajnos volt... lehet csak ez az oka? Vagy betegek a halak?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szinte kizárt hogy ez 5850 lumen legyen, de mindegy is, ha maxon megy co2 nélkül, akkor ez simán lehet sok.
-
Alg
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mérj nitrátot meg foszfátot
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Mikolino
csendes újonc
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem lehet, hogy a növényekkel jött pár csiga és azok rágicsálnak? (Én eddig 1 db potyautast találtam meg 2 hét alatt, de gondolom ahol 1 van, ott van több is).
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Toltam egy teljes restartot az akváriumban, így nyilván a biológai egyensúly még nem az igazi, 1 hetes kb minden, kivéve a fentebb a kollega képen is látható növény, és az anubias. A többi pár napos. A halak döntő része is a napokban érkezett.
Co2 nincs, napi 5 ml TF macro és heti 10 ml TF planter a tápozás, táptalaj nincs. kb. 90 liter víz van az akiban, 50W-nyi LED ég felettük napi 8 órában.
A széles levelű hortenzia rohamosan elkezdett lyukadni a levelein, illetve a legtöbb növény elég sárgásnak néz ki, mit rontok el?
Összkép:
-
Mikolino
csendes újonc
2 szűrő van bent, egy óriási Eheim 160 ami eggyel nagyobb akvához volna való, nem az 54L-hez, és egy dupla L-es ISTA szivacs, ami azért van benne, hogy a második 54 L-es akvába már egy bejáratott szivacsot rakhassak. Szóval, mondhatni agyon van szűrve.
4 rózsás dánió, 4 arany kolibri van benne + 3 aeneas + 5 algaevő csiga + kb 2-4 Amano garnéla (ritkán látni őket, az erős szűrő miatt bújdokolnak)Végül nem cseréltem ma vizet, hanem majd holnap mikor a másodikat tényleg indítom, akkor az elsőből rakok át vizet is, nemcsak az egyik szűrőt + a növények egy részét. Egyelőre már benne van a másodikban a homok és a lávakő zúzalék + kb 25 L víz ami klórtalanodik. Ez lesz majd a lassú áramlásos akva, ahol remélem a garnik jobban otthonérzik majd magukat.
-
Warton
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Nem nagyon tudtam volna a halakat hova rakni, úgyhogy úgy maradt. Végülis a rákok bemenekültek a moha közé és viszonylag sok túlélte. Gondolkodom, hogy mi legyen velük. Betta mellé be lehet rakni őket?
-
pjen
félisten
válasz
bringasisti
üzenetére
Hát fene tudja, a halasnál annyi hal volt egy medencében mint most egy egész üzletben. Bemegy az ember egy üzletbe, minden medencében van öt hat hal abból 3 beteg. Labirintböl olyan sokat nem tehettél egy akvába. Mindig volt szumi, molly, pár szifó, leginkább zöld ,már rég nem láttam. És ami a legfontosabb ha lehetett élő kaját kaptak. Azért tartottunk házmester halat, hogy a tubit kihúzgálja a sóderből. Viszont nem volt ennyi növény és nem voltak ilyen szépek az akvák.
-
bringasisti
őstag
Azért én árnyalnám a kérdést! Mikor a Bora meg a Ciklon volt, akkor más volt a hal sűrűségű, és főleg a labirint kopoltyu volt a divat!
-
biker
nagyúr
[link] video is van, kb 3-4 hónapja a víz fele cserélve lett mikor a belső szűrő helyett külső lett, a bal oldalon a leválasztott rész volt a belső szűrő rész. Előtte se nagyon cseréltem sűrübben. Ha stabil a rendszer akkor jó, ha hetente csereled felét sose áll be stabilan, mindig vsak bacogtatod
-
pjen
félisten
válasz
Silentfrog
üzenetére
Régen mikor egy átlag aksiba csak egy bora volt mégis működött, mindíg azt mondtuk az öreg vìz jó víz.
-
szat8
tag
-
Mikolino
csendes újonc
válasz
hódmaci
üzenetére
Nem tudom, mennyire helytálló de én ezt találtam:
The ideal water values are:
CO2: 20-35 mg/l
nitrate (NO3): 10-30 mg/l
potassium (K): 10-30 mg/l
phosphate (PO4): 0.1-1.5 mg/l
iron (Fe): 0.1-0.5 mg/l
magnesium (Mg): 5-10 mg/l
lumen / litres: 30 – 60 lmAz én kérdésem az lenne, hogy nagyon erős szűrés és viszonylag sok növény mellett milyen vízcserét gondoltok ideálisnak?
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Mik a megfelelő táp arányok?
NO3 , FE, PO4 -
stellaz
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszi
-
szat8
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
rax
Szerk: nem ér, az előbb még nem így írtad.
-
stellaz
veterán
Na most nekem 20 + éves az 56 literes akváriumom és a múltkor takarítás közben összekarcoltam és alatta nincs semmi polifoam vagy ilyesmi.
Kezdjek aggódni? -
Alg
veterán
válasz
Mikolino
üzenetére
Ha ennyire félsz, rakd az aksit a fürdőbe...
Ha nem esik rá semmi, nem ütöd meg és jó az alátámasztás, akkor nagyon kicsi az esélye hogy egy márkás akvárium (akár bolti, akár hozzáértő szakember - nem random üveges! - által összerakott) eleressze hirtelen az összes vizet, ha addig hibátlan volt. Szűrő sem nagyon szokott "szétugrani", ha ereszt akkor inkább lassan - takarítás után mindig ránézek pár óra múlva hogy minden rendben-e, ha akkor ok akkor utána nem lesz gond.
-
Mikolino
csendes újonc
padlóvédő műanyagot tettem én is, de az csak fröccsenés ellen véd. Ha kifolyik az egész, akkor sajnos felázik a parkett, de még az alattam lakó is ázna. A biztosítás pedig a pénzt térítené meg, de csak utólag és rengeteg macera lenne, ezért gondolkodtam felitatóban. Meg is venném, ha nem tartanék attól, hogy a levegőt is szárítja (sőt, akár folyamatosan nedvesség lenne hála neki a padlón
).Még amire gondoltam, az a felfújhat medence. Aminek az alját nem fújnám fel, csak az oldalát. bár elég hülyén festene
De abban elférne a víz.
-
szat8
tag
Pont az vízszivárgás érzékelőt akartam én is írni.
Ha törik minden, akkor úgyis mindegy, de ha csak ereszt, akkor pl egy ilyen Shelly Flood rögtön küldi a jelzést, és hamar lehet észlelni a bajt. A tulajok megnyugtatására is alkalmas lehet. -
Alg
veterán
válasz
Mikolino
üzenetére
Léteznek riasztók amik jeleznek ha kifolyik valahova a víz, ha nagyon meg akarod nyugtatni a lelked. Biztos van "okos" verzió is ami telefonra küldi a riasztást. Mondjuk ha akkora gond van szart sem ér a riasztás, 2 perc alatt úszik minden.
Küső szűrőben ha nem bízol és van elég helyed, bele lehet tenni valami lavórba, kisebb folyást az is megfogja egy darabig.
Nekem laminált padlón van, raktam a szekrény elé egy irodaszék alá való padlóvédőt, így a vízcserénél kifröcsögő víz sem gond.
-
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én minden külső szűrőt egy 12 centi mély tálkában tartok, és mikor babrálom utána még aznap többször ránézek.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Mikolino
üzenetére
Ismert akváriumkészítők( értsd akik sok helyre gyártanak akváriumot , évek óta) amit készítenek azok elég jól ki vannak merevítve, szépen meg vannak ragasztva.
Elméletileg sokáig bírják akár 20-30 évig is.
Ha ilyentől vásárolsz , akkor jó eséllyel bírni fogja az üveg , nem fog ereszteni , szétdurranni.
A külső szűrők megint egy hibaforrás, esély van rá hogy valamelyik tömítés megadja magát és elkezd folyni a szűrő, viszont ez általában akkor szokott megtörténni miután szétszeded, kitakarítod, és összefele valami már nem jól megy vissza, a hiba egyből előjön tudod orvosolni.
-Ha szétmegy az akvárium akkor kijön belőle az összes víz
-Ha elengedi a külső a vizet akkor a nagyja víz kijön az akváriumból.
Ezek ellen nem tudsz mivel védekezni, max kötsz biztosítást, vannak olyan biztosítók akiknél ez egy külön opció.
Én tuti nem sz@r@kodnék semmivel (anyagokkal az akvárium alá ami felszívja a vizet stb) , kötnék biztosítást ha fontos oszt csókolom. -
bringasisti
őstag
-
Mikolino
csendes újonc
Ragasztott akva, a ragasztásra 1 év garancia van. (De ha kiömlik a víz, a kár az enyém.)
Van alatta polifoam és az alátámasztást is elvileg jó. De a tulajdonos akkor nyugodna meg, ha látja, hogy van tervem a kár elhárítására. -
Mikolino
csendes újonc
Sziasztok!
most lett életemben először akvám, nagyon sok örömöt okoz! A gond csak az, hogy a lakás tulajdonosai jogosan féltik a padlót, ha esetleg az akváriumból kijönne az a röpke 100 liter víz. és emiatt elég srgősen kellene valami jó megoldás.
Mit lehet tenni? Ti kötöttetek biztosítást rá? Milyet?
Megmondom őszintén, én szívesebben tennék le a padlóra valami ipari nedvszívó anyagot. Találtam is felitatókat, csak félek a levegőt is szárítaná?
Vagy esetleg lehetne az akva éleit, sarkait olyan vasakkal összefogni, mint az akvárium boltban az óriás akvákat... de ilyet hol tudok beszerezni? -
pjen
félisten
Lehet hogy igazad van, én sose tápoztam a növényeket, és alga problémáim is mindíg akkor lettek, ha megpróbáltam mű növényekkel járatni az akvát. Ezt az alga problémát egyébként se értettem sose. Ugyanott van egy medence egy éve kb semmi se változik, szépen egyensúlyban van. Egyik nap reggelre mindent belep a zöld alga. Szinte sűrű lett a víz. Víz csere, mindent lemostam, most rendben van.
-
szat8
tag
Ha nem ad tápot, a többi növény sokkot kap, cukrot választ ki, ami az algának jó, a növény meg kipusztul.
El kell találni az arányt, mennyi táp kell a növénynek az adott körülmények között. Ha a kelleténél kevesebb tápot ad, az ugyanúgy bajt okoz, mint ha többet.Ha a táp arány el van találva (csepptesztekkel könnyebb belőni), egy sötétkúrával ki lehet nyitni az alga nagy részét, legalábbis sok típusnál működik a módszer, és ha már nem áll fenn az a hatás, ami az alga kialakulását okozta, akkor nem jön vissza. A sötétkúra nem szünteti meg a kiváltó okot, de "reseteli" az akváriumot. Magától nagyon nehezen és lassan szűnik meg csak attól az alga, hogy már nincs meg a kiváltó ok. Legalábbis nekem ez volt a saját tapasztalatom.
-
stellaz
veterán
Sziasztok! Továbbra is brutálisan algásodik az 56 literes akvárium.
2 halam el is pusztult az elmúlt 2 hétben, így talán 6 hal maradt.
Heti kétszer kb 30% vizcsere, kevés kaja, növényi táp hetente, algaolo szer megvan, kaját alig kapnak, rendszeresen talaj porszívózok, vizcserekor állni hagyom a vizet pár órát, és még baktérium kultúrát is teszek hozzá. Külső Eheim 250 szűrm van, fedetlen akvárium. A másik két növény szépen nő, egy kipusztult, annyira algás minden. Napi 8 óra világítás mellett.
Van tippetek mivel próbálkozzam még? -
rlazol
veterán
Sziasztok,
Hozzájutottam 3 kütyühöz, abban bízom, hogy egy 80 literes akváriumhoz jók lehetnek. Az aksi tetejéért mentem vissza az eladóhoz, ő mutatta hogy ilyen is van, én meg elhoztam. Sajnos ő se ért hozzá, elhunyt rokoné volt a cucc.
Sajnos kevés infót találtam róluk a neten, gondolom régi cuccok, de működtek amikor annó le lettek állítva (nyilván én is ezt mondanám, ha meg akarnék szabadulni tőlük :D ). A kérdésem az, hogy lehet beüzemelni őket, mennyiben érdemes velük foglalkozni, mennyire jók?Rena filstar TYPE M1 (C) Mod.F300 - ha jól tippelem ez egy szűrő, éspedig 300 litereshez? Látok a tetején két kivezető csövet, egy vastagabbat és egy abból felfele kivezető vékonyat. A vastagra rá van húzva egy műanyag ellenző szerűség, a vékonyon van egy csőcsonk, amin egy szabályzó - utóbbi kettő van külön a képen. A szűrőház és a szűrő tiszta, de ahol a csövek kijönnek a plexi alatt van dzsuva. Szét lehet ezt annyira szedni, hogy azt is kitisztítsa az ember? Mire valók a csőkivezetések?
Aqua Nova NA-100 - ez levegőztető, ugye? Őt az aksin kívülre kell tenni, és csak a csövet belógatni, ugye?
hydor crystal P10 - nem, nem hydro. Az utolsó betű kicsit el van mosódva rajta. rá van még írva, hogy Max 150l/h, min 60 l/h illetvfe van rajta egy min/max szabályzó - semmi értelmeset nem találok róla. Szétszedni se tudom. Szűrő? Levegőztető? Egy kis lapos, szétnyíló kivezető nyílása van. Mi ez?

köszönöm a segítséget!
-
Warton
őstag
Tegnapi akvatakarítás során felemeltem az egyik követ, ami alól 3-4 minirák bújt elő, amiket persze a guppi rögtön megevett. Viszont nagy valószínűséggel vannak még kis rákfiókák egy másik kő alatt, amit már nem bolygattam. Mik az esélyeik a túlélésre, illetve, hogyan lehetne megnövelni? A guppin kívül a többi hal (Molly, Neon, Panda, Törpe Szívóharcsa) veszélyt jelent-e rájuk?
-
rlazol
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
Értem, köszönöm.
-
pjen
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
És ha csak simán meglepném egy fiola alga ölővel? Anci éhen halna?
-
Eugene Roe
őstag
Pontosat nem tudok sajnos, mert mindennek stimmelnie kell ahhoz, hogy az alsó levelek is faszák legyenek.
Ha gyorsan nőnek nálad, akkor egyszerűen csak metszd vissza tövig, aztán nőnek frissen. Mert egyébként a tápozás gond, vagy a vízcsere kevés, vagy kéne hozzá kicsi co2
ergo bármi. -
pjen
félisten
Üdv. Kis segítség kéne. 100 literes medence 15 közepes hal, napi 8 óra világítás ledes gyári világító testel. Már csak vizi hortenziák vannak mint növény. A növények levelein fekete bevonat jelenik meg, da az alsó és a legfelső leveleken nincs. Próbáltam több majd kevesebb fényt, kevesebb kaját. Valami 5let, mit csinálok rosszul?
-
bringasisti
őstag
Sok betegség forrása lehet a csiga, ezért valószínűleg nem ugrik rá senki, esetleg aki teknőst tart
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
A párom akváriumában nagyon elszaporodtak a csigák, szeretnénk tőlük megszabadulni. Postakürt csigák és pár hólyagcsiga.
Jövő héten összeszedem őket, kitakarítunk mindent és beteszünk egy Helenat, ha esetleg valaki elkerülte a figyelmem. Nem szeretném lehúzni őket a WC-n se direkt otthagyni a Helena-nak, valaki esetleg át tudja venni őket? Ránézésére legalább 40-50 db. -
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Egy érdekes dolog fog történni, amit le lehet reagálni. A nagyker fele csődbe megy! Azok tudnak talpon maradni tenyésztők akik mezőgazdasági hulladékkal fűtenek, és akik a lakásban halaznak mert ott nincs + fűtés költség. A hal adás vétel teljesen a FB keretein belül fog mozogni. Aki tenyészt halat az már most kezdheti frissíteni árait! Mert a sarki halas bolt kíváncsi vagyok meddig bírja a nagyker után !
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
bringasisti
üzenetére
Szaporodik, nálam télen mindig 22 fok volt a medencékbe, a csiga sügéresbe meg 19-20 .külön vízmelegítő nélkül. Elvoltak, lassan lett annyi a vizük, mozgásból, aktivitásból nem láttam hogy nem tetszik nekik. Biztos jobb lett volna nekik a 25-27 fok de annyit nem szerettem volna a párolgás miatt fenttartani.
-
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
22° esetén már sok szájköltő szaporodik. Itt egy gond van, hogy olyan helységben ahol alszik valaki nem járható út.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
bringasisti
üzenetére
Azt meglehet oldani, de télen az akváriumokat fűteni kell. Vagy az akváriumot fűtöm fel 22 fokra vagy a szobát. Mindkettő járható út...
-
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Akinek sok medencéje van álljon át levegős szivacs szűrésre, mert 35 W elvisz 4db 600 as medencét.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az utolsó pár hozzászóláshoz már erősen politika gyanús volt. Szerintem az nem illik ide. Így inkább töröltem az egészet a legelejétől. Így ebből nem lesz további vita.
-
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszönöm
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én első sorban az akváriumok fogyasztásár folyó diskurzust láttam, nem pedig politikai vitát, de te vagy a topikgazda

-
Silentfrog
Topikgazda
A politikai szálat töröltem. Kérlek benneteket maradjunk a fórum témájánál! Köszi srácok!
-
ooloo
őstag
A jégkockás dolgot jól érted ...
Nagyon nehéz pár elmosódott kép alapján pontos diagnózist felállítani még egy hozzáértőnek is , nemhogy a laikusnak . Egy biztos ... bármiféle elváltozás a testen nem jelent jót és haladéktalanul külön kell rakni az ilyen egyedeket . Persze ez még nem jelent az akvárium többi lakójának garanciát a további gond nélküli életre . Sajnos az akváriumi halak kevésbé ellenállóak a betegségekre , mint a vadon élő társaik . Ha akarod megpróbálhatod a gyógyításukat , sőt tedd azt . Mindenféleképpen tanulságos lesz és némi tapasztalatot is szerzel .
-
szat8
tag
Köszönöm a választ!
Ha jól értem, a jégkockás dolog az jelenti, hogy elbúcsúzom a halacskától, és bízom benne, hogy a többi nem lesz beteg?
Furcsa, de most 2 nap után kicsit mintha jobban nézne ki a lazac, szerintem levált róla egy gyulladásos darab, és most mintha gyógyulna alatta.
Azt nem értem, mert a halak egymást nem stresszelik, békésen elvannak, igaz csak száraz tápot kapnak, de jó minőségűt, és több félét felváltva... Hónapok óta semmi bajuk nem volt, és most pár napon belül kettő is beteg lett.
Ha menthetőek, akkor megpróbálom megoldani, de az összes halat nem akarom kockáztatni. Ha van értelme, csinálok nekik valahogy egy kicsi karantén akvát a hétvégén. Csak a kezelésre nincs semmi tapasztalatom. -
ooloo
őstag
Én úgy látom , hogy gombás az uszonya .... ha jól emlékszem , akkor a gyenge immunrendszerrel rendelkező és stresszes egyedeket támadja meg , de erre nem vennék mérget . Amúgy , ha nem egy halritkaságról van szó , akkor érdemes és humánus megoldás kevés víz és jégkocka közé rakni . De majd jönnek a többiek és Ők is nyilatkoznak . A kis harcsa még menthető - szerintem - de a fenti képen a lazac oldalán a gyulladásos folt elég gáz .
-
Bigmasterl
tag
Sziasztok!
Hozzáértőktől szeretnék segítséget kérni.
40 literes akvát készítenék seriu kövekkel, riccardia+montecarlo növényekkel. A kérdésem az lenne hogy mohához illetve előtér növényekhez milyen talajt kellene használnom? Tutorialokban amazoniat használnak de nem tudom kell e ezekhez a növényekhez .
Köszi előre is a segítséget
-
biker
nagyúr
Üdv, van nékem egy Atman CF800, és azt gyanítom, hogy igencsak a kezdeti erejének a töredékét adja, és nem értem miért. Ha valakinek ugyanilyen van, tenne fel képet, mennyire nyomja a vizet?
A földön van az akvárium alatt, az akva alja 80cm, teteje 120cm, ha ez számít.
Töltet: alul egy kamra matrix trop, felette egy kamra TM20 felette egy kamra TM30
egy hónapja kínomban áttakarítottam a csöveket is belül is, kefével, nem lett jobb, nem ott van a hiba
a mostani video teljes belső takarítás után történt, de nem volt éppen koszos a szivacs se, a matrix főleg nem
ha befogom nyomja erővel
átfújtam a fejet is, működik az elzáró golyó a fejben a kinyomó ágon (visszacsapó), és szépen könnyen forog a forgórész is kézzel nézve.
Kérdés, ez csak nekem tűnik gyengének, vagy az? nekem ez nem 800l/percnek tűnik
Videjó itt -
stellaz
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
zebra dámio, kolibri hal és izzófényű lazac + 1 harcos hal
áprilisban lettek telepítve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az Experience 350-es nekem jobban tetszik.)

Ha kiszedted volna nam kellett volna senkinek.