Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1985) op9


op9
aktív tag

Hali!

Nem rég vettem egy IPC-1L-t én is, de nem tudom biztosra mondani, hogy megfelelően működik-e vagy sem, ezért kérném a segítségeteket!
Beletettem 4 új eneloop akkut, discharge funkció 250mA-es kisütéssel, 0.9V-ot sohasem láttam a készüléken, hogy annyira lemerítette volna, csak max. 1.1-et, majd elkezdte tölteni, és a 4-ből 3 akkut 1 óra alatt befejezte, majd 400mAh közeli értéket mutatott, viszont a negyediket kb. 4 óráig töltötte, és 2250mAh lett a vége. Ebben az esetben ugye a beletöltött mennyiséget szokta mutatni a végén?

Majd a charge test-tel próbáltam, mely először feltölti, majd kisüti, és ismét feltölti.
Erről készítettem egy kis videót. Itt a jobb oldalit már feltöltötte, és amint észrevettem, ekkor a töltési funkció idejét mutatja, majd amikor végzett, akkor egy teljes ciklusét (kisütés-töltés), és nem a töltés-kisütés-töltés idejét mutatja.

Közben már végzett az első, és a harmadik akku, melyeknél a mAh változatlan (2.07Ah, 2.08Ah), csak a feszültség csökkent 1.46V-ra.

Valamint volt már olyan is, hogy beállítottam a második rekeszbe egy 500mA-s töltést (elsőbe is), majd amikor betettem a harmadik rekeszbe egy újabb akkut, akkor a második átállt 200-ra.
Egyszer pedig elkezdett picit búgni a töltő, majd kivettem az akkukat, majd vissza, és akkor abbahagyta... azóta mondjuk még nem búgott.

Előre is köszi a segítségeket!

Üdv!

op9

How Bad Do You Want It?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.