Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4289) Sanyi2007 válasza Realradical (#4285) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

kb 2napja felhivott realradical, hogy hagyjam ezt abba, mert megbánom, meg rendőrség, meg nem tudom mi lesz. Totál nem voltam képben, hogy mi a kinja. Utána elmondta, hogy valami újonc szarakodik vele, és az biztosan én vagyok álnicken. Eleinte meginghatatlanul hitt ebbe (bármi bizonyiték nélkül, hiába mondtam, hogy nyomoztassa le elöször, utána vádaskodjon, mert ez igy nem túl tisztességes)
10perc beszélgetés után az volt a vége, hogy megemlitette, hogy ha mégsem én lettem volna, akkor elnézést kér. (ez egy korrekt húzás volt tőle, kicsit furi, hogy 10perc beszélgetés után látott csak erre lehetséges alternativát)
Másnap meg akartam nézni az emlitett szöveget, de már törölték, igy totál nem tudom még mindig, mi volt az emlitett sztori.
Érdekesség az volt, hogy fél percre rákérdezni, hogy jó-e a 16óra, arra nem volt kedve, emiatt meg 10percig beszélgettünk, amig valamelyest eljutottunk arra a szintre, hogy ha én voltam, akkor fejezzem be, ha nem én, akkor sorry érte. Tartom a véleményem, hogy nyomoztassa ki, hogy ki lehetett, ip vagy bármi alapján.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.