Hirdetés

2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) L4mie


L4mie
veterán

Sziasztok,
Minap vettem egy Mi AIoT AC2350-t
Ez egy 7 antennás WiFi 5 - OpenWRT - MU-MIMO router, dedikált AIoT antennával.

Ha jól értelmezem a AX3600 kistesója, gyengébb, de ez legalább global változat.
Pár promóciós tesztet lehetett róla olvasni, de valós tapasztalatokat nem, ezért is indítom ezt a topicot, hogy itt össze tudjuk gyűjteni a tapasztalatokat-trükköket.
:R

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#2) Cyone


Cyone
tag

Sziasztok!
Gondolkozok én is egy ilyen router vásárlásán. Érdekelne, hogy a Telekomos DSL szolgáltatással (PPPoE) kompatibilis lehet-e?

Cyone

(#3) Cyone válasza Cyone (#2) üzenetére


Cyone
tag

Megvettem a routert és nem volt probléma az internet beállításával. Az eddigi TP-Link routernél nagyobb jelerősséget produkál. A stabilitása majd kiderül a hosszabb használat során. Eddig meg vagyok elégedve vele.

Cyone

(#4) L4mie válasza Cyone (#3) üzenetére


L4mie
veterán

Szuper, akkor rajtam kívül még egy elégedett felhasználó.
Én pár napja használom önálló routerként, upc nél kérni kellett a ipv6 kikapcsolást hogy modemként működjön a connectbox. Ahhoz képest ég és föld :)
Miwifiben jelzi, hogy van elvileg FW frissítés, még nem próbáltam

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#5) Cyone válasza L4mie (#4) üzenetére


Cyone
tag

A MiWifi-t még nem próbáltam, de megnézem majd. A web-es felületen nem jelzett FW frissítést nálam.

Cyone

(#6) larryking


larryking
senior tag

Ma vásároltam egy ilyen routert. Nagyon meglepodtem hogy bikaerős repeaternek is lenet használni. Igy vezetékkel kapcsolódom a laptoppal a xiaomi routerhez es 4 vasbeton falon keresztül is 100 Mb/s sebességgel másolok nasra wireles ethernet módban. Nagyon elégedett vagyok. :DD

"We'll meet you where the lights are...."

(#7) Alarikman válasza larryking (#6) üzenetére


Alarikman
aktív tag

Helló. Mit tudtok mondani a lefedettségről? Nekem a sebességtől fontosabb lenne a távolság. Teszt sajna alig van rola a neten. Nekem otthon mi 3g van, de már nem kapható. Ez melóba kellene.

(#8) Cyone válasza Alarikman (#7) üzenetére


Cyone
tag

Szia!
Konkrét távolságot nem tudok írni. Én egy két szintes lakásban használom. Az egyik emeleti szobában van a router, de a lakásban mindkét szinten, mindenhol normális jelszint van (2,4 GHz-es sávban).

Cyone

(#9) Alarikman válasza Cyone (#8) üzenetére


Alarikman
aktív tag

:R

(#10) L4mie válasza Alarikman (#9) üzenetére


L4mie
veterán

Hali, nekem is csak a connectboxxal szemben van tapasztalatom, annál lényegesen jobb, nálunk, de ugye a lefedettség ami mindig egyéni lesz.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#11) D013


D013
aktív tag

Vettem egyet az anyósomék házába, mivel ott a 60 megabites nethez egy 2007-es b/g-s TP-Link budget router volt párosítva, a mellette lévő szobába se ment át rendesen. Az AC2350-as teszi a dolgát a messzebb lévő szobákban ugyanúgy elfogy a jel, de ott is jobb mint volt. Végül találtam egy kicsit újabb routert, ugyancsak TP link, de már n-es. Azon beüzemeltem a WDS-t és így a 2 router együtt szépen lefedi a házaz.

(#12) sanyci


sanyci
senior tag

Tegnap üzemeltem be a routert.
Viszont a Mi Wifi app egyáltalán nem működik. Képtelen csatlakozni hozzá, államdóan azt mondja, hogy állítsam a Mi Accountomat Németországra, mert hogy a router német régiós, de utána sem megy a kapcsolódás. De az appból simán kivisz a böngészőbe, ahol meg gond nélkül megy a router settings...
Viszont a vendéghálózat beállítását nem találom a web-es felületen :(

Lenovo Yoga 520; Redmi Note 9 Pro + Bip S

(#13) zsocca81


zsocca81
újonc

Adott egy a XIAOMI ac2350-es router és a DIGi saját eszköze. Aki ismeri a routert tudja miért választottam, de lassan megbánom.

A szolgáltatónál a digi-s eszköz bridge-re van állítva, IP cím publikus. Feltelepítettem az eszközre a netet, beállítottam a jelszavakat, stb. A net kiszámíthatatlan, lassan, vagy egyáltalán nem mennek a honlapok, a qbit nem dolgozik., értsd nincs adatforgalom. Sem az upnp, sem port forwarddal nem tudok kicsiholni adatforgalmat. A speedtest.net néha falied-del kidob, néha botrányos a válaszidő, de fullra pörög a sebesség. A hibakereső DNS hibára hivatkozik, ipv4-en megváltoztattam a google publikus DNS-re. Nem tudom helyrehozni sehogyan.

Köszönöm ha segítesz, és kérlek gyk szinten fogalmazzatok, lépésről lépésre mert elég láma vagyok ehhez. Köszönöm. Akiinek van ideje, annak Anydesk-en állok rendelkezésre, mert lassan felgyújtom!!!

(#14) L4mie válasza zsocca81 (#13) üzenetére


L4mie
veterán

digi saját eszközével korábban gond nélkül ment minden?

egy resetet próbálj rá, meg nem mondom hogy kell ennél pontosan resetelni, de pikkpakk találsz róla videót.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15) sanyci válasza zsocca81 (#13) üzenetére


sanyci
senior tag

Ez tipikusan az a sztori, hogy nincs net. Mármint nem jól van beállítva, de azt a digi tudja megmondani, hogy mit állíts be. Van egyébként a routerben internet diagnosztika
http://router.miwifi.com/diagnosis/index.html
ez mit mond?

Lenovo Yoga 520; Redmi Note 9 Pro + Bip S

(#16) Dicktátor


Dicktátor
csendes tag

Én magam is szert tettem egy ilyen routerre, gondoltam jobb lesz mit a TP-Link archer AC1200 v1.2. Kérdésem az hogy olyan sok helyen olvastam hogy támogatja a router az ipv6-ot, de az istennek nem találom hol lehetne beállítani. Valaki tudja? Digis vagyok amúgy.

(#17) kocska86


kocska86
csendes tag

Sziasztok!

A napokban wettem egy ilyen routert én is. Wifi repeater-ként akarnám használni, UPC-s connectbox-al. A problémám az, hogy nekem valamiért csak 2,4Ghz-en működik a dolog. Amint átállítom, hogy a 5Ghz-es tartományban kommunikáljon a box-al, vége a dalnak. Egyszerűen nem épül fel a hálózat, vagyis nem tud a UPC box-hoz csatlakozni. Próbáltam közelebb tenni, de 20 cm-ről is ugyan az a hibajelenség van.

Van valakinek hasonló tapasztalata, ötlete a megoldásra?

Előre is köszi!

(#18) Vrtboy válasza L4mie (#1) üzenetére


Vrtboy
tag

Szia,

Milyen tapasztalataid vannak?
Azt szeretném megkérdezni az általános tapasztalatokon kívül hogy torrent fájlok letöltése lehetséges a routeren keresztül?

CFW - elérhető ra?

kosti

(#19) Vrtboy válasza kocska86 (#17) üzenetére


Vrtboy
tag

Szia,

Korábban már volt egy Xiaomi routerem - egész pontosan kettő is -.
Erről a típusról sokat nem tudtam meg.

Segítenél abban, hogy erre lehet külső USB-t kötni és applikációból torrent letöltést indítani?

köszi

(#20) L4mie válasza Vrtboy (#19) üzenetére


L4mie
veterán

torrentkilensnek nem alkalmas, mivel nincs rajta usb.
AX3600 inkább.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#21) seger


seger
addikt

Erősen gondolkodok egy ilyen routeren. Telekom sagem helyett. Most vettem tesztre egy tplink ax10, elég rendben van ez is, de valamiért azt érzem ki kellene próbáljam ezt a xiaomit...

(#22) dajkapeter válasza L4mie (#4) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Kezdetnek annyit, hogy a UPC (vodafone) router-énél wifin borzalmas volt a net. Kábelen jött a 100, de wifin... Hát az átlag 20 volt...

Hát nagyon köszi! Én ma vettem és hoztam haza. Beállítgattam, egy másikat repeater-be tettem. Hát mit össze bosszankodtam, hogy milyen tré a upc... De nem csoda. Ahogy írtad, az ipv6-ot kikapcsoltattam. Azelőbb hol 5, hogy 60, hol 120 mega, hektikusan, össze vissza, mikor elérhető, mikor nem. A telefonok fele hol nem jelezett netet, hol a gépek panaszkodtak. Amióta kikapcsoltattam az ipv6-ot, áttettem a upc routert modem módba pöpecül megy és meg van a 120-as net.

Viszont érdekes, hogy 3 falon (4 ker panel) már nem megy át, vagy legalább is nagyon minimális a jelerősség. A repeater-rel bár alacsony, de van net 3 fallal arrébb is. A legegyszerűbb az lenne, ha a konyhán és a szobán át átfúrnám a három falat és vinnék egy kábelt az utolsó szobába. :DDD

Ami aggasztó, hogy az alkalmazásban nem látom a router adatait. Aszongya, hogy térjek vissza később.

[ Szerkesztve ]

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#23) dajkapeter válasza dajkapeter (#22) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Az előző hsz-emben lévő repeater router linkje nem megfelelő. Orvosoltam.

Plusz! A router a mobil appban jelenleg nem működik. Csak webes felületen. Webes felületen az update is látszik. Meló után megnézem, hogy frissíthető-e.

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#24) Sofian


Sofian
őstag

Nekem is tegnap jött meg, magyar forrásból global verzió. Én AP módban használom, a mobil app is látja. Egy hiányosság van nekem eddig az pedig az hogy nem tudok csatornaszélességet álltani, az AC 5GHz az 80MHz-es csatornákat használ de az N-nes valamiért csak 20-at 40 helyett.

(#25) attilav2


attilav2
őstag

Szerintem nem nagy szám ez a router, valójában egy felturbózott 1043nd v4.x, és a beállítási lehetőségei is butítottak állítólag a tplink hez képest.
A proci QCA9563, ami a 1043nd v4.x-ben volt, szóval nem mai csirke.
Link wikdevi 1043nd v4.x
Link router magyar oldala (specifikációk fület kell választani)
AC2350:

1043nd v4.x:

Az AC2350-ről nem találtam wikidevi oldalt.
Ha az árát nézzük akkor a QCA-s mezőnyben kb az Archer C7 konkurenciája, nyilván a C7-nek kisebb a wifi lefedettsége a kevesebb antenna miatt.

[ Szerkesztve ]

-||- Asus A88X-PLUS -II-Geil 2x4GB DDR3-II- Sapphire RX550 4GB -||- Dell U2312HM -||- AMD X4 860K -||- AMD 65 Future is fusion

(#26) zst válasza dajkapeter (#22) üzenetére


zst
csendes tag

A lefedettség nálam is probléma a UPC connectboxhoz képest. A hatótáv hellyel-közzel kb ugyanaz, viszont azon a helyen ahol az Connectbox-al még egész tűrhető sebesség volt, ez már kicsit gyengébb.

Viszont:

- atomstabil (nem indul újra)
- a connectboxhoz képest töredék idő alatt indul.
- röhögve elbírja az összes eszközt.
- kb mindent tud amire szükségem van a beállításokban
- a mobil app kimondottam jól sikerült.

Mindenképpen megérte.

A következő lépés a nagytesó lesz, az AX3600 (viszont ez még a xiaomi.hu oldalon is 40.000), ez meg megy a földszintre AP-nek az öreg dd-wrt-s 1043ND helyére.. :)

(#27) Sofian válasza attilav2 (#25) üzenetére


Sofian
őstag

Nem nagy szám, de ugyanezzel a tudással (antennaszám, ac wifi) mégsincs konkurencia amivel ki lehet rendesen hajtani egy Gigabites netet.

(#28) dajkapeter válasza zst (#26) üzenetére


dajkapeter
senior tag

+1
Nálam a upc connectboxa borzalmas wifi-t szórt. Hiába kétsávos az is. Kábelen 100 mega volt, wifi-n 20... Mikor felhívtam a upc-t azt mondták minden rendben.
Most jön a bezzeg: Bezzeg ezzel a routerrel működik a wifi is. Kábelen 100, wifi-n is 100.

Igaz, a hatótáv (panelben) nem túl combos. Lehet, hogy a három betonfalon ezzel kéne átlőjem a jelet. :DDD Volt melóhelyemen ilyet használtunk, igaz ott csak 100 métert kellett menjen, de tökéletes volt az adatforgalma.

Sofian #27
+1
Én úgy gondolom, hogy ár érték bajnok.

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#29) Tandi13


Tandi13
friss újonc

Sziasztok!
Én is megvettem ezt a csodát, de valószínűleg nagyon szőke vagyok a beüzemeléséhez. Olyan, mintha nem érzékeli az internetkábelt. Csak narancssárgán világít az internetet jelző led. Most nem tudom, hogy a szolgáltató a van gond (Digi, bár a régi router működik), vagy a készülék hibás.
Tudtok valami ötletet?

(#30) zst válasza dajkapeter (#28) üzenetére


zst
csendes tag

Azért azt vedd figyelembe hogy a TP-LINK CPE210-nek 100 mbit a LAN portja amivel be tudod kötni a rendszeredbe. Szóval wifin is max annyit fog tudni. Nekünk ez van cégnél kültérre... Háááát... maradjunk annyiban hogy van kint wifi. De csodát nem kell tőle várni távolságban.

(#31) zst válasza Tandi13 (#29) üzenetére


zst
csendes tag

Nem tudom Digi-nél mi a módja, de UPC-nél modem módba kellett rakni a Connectboxot (Ezt nem tudom IPv6-nál ez működik-e vagy csak IPv4-nél, nálam IPv4-van), aztán az AC2350-at DHCP-vel kell beállítani.

Viszont nálam a MIWIFI app addig nem találta meg a router, míg be nem léptem a MI fiókkal.

(#32) dajkapeter válasza zst (#30) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Csak irónia képp írtam a 10 méterre lévő szobába való netjuttatás lehetőségét. :DDD A legésszerűbb az lenne, ha átfúrnánk mind a három falat. De mivel az egyik tartó fal... Nincs 40 centis SDS száram, csak 25. No meg az asszony se hagyná, mert olyan elcseszett a lakás elrendezése, hogy a nappali sarkát kifúrva a konyha középn lesz a lyuk. :O :DD

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#33) zst válasza dajkapeter (#32) üzenetére


zst
csendes tag

Jaaa. Oké. :) :R Így már világos.

Én sem szeretek fúrni, de a WIFI valahogy mindig kompromisszumosra sikerül, amolyan köztes megoldás a kábel és a semmi között. :D

(#34) bullboy válasza Tandi13 (#29) üzenetére


bullboy
tag

Szia. Diginél meg bridge módot kell kérni. Érkezik SMS amikor lezárják a "hiba"jegyet, magyarán átraktak bridge módba.
Szomszédomtól ilyen routert kértem kölcsön 1 napra. Kellemes csalódás a digis Huawei után. Ami pengén műxik ezzel a gyári firmware-el: port forward. A canyouseeme.org kapcsiból írta port forward átirányítás után, hogy nyitva. Most reggel 650/325 volt a tempóm (digi).
Egy Strong AC1200 stock firmware-essel küzdök, s ezért kértem ezt kölcsön hogy, kiderítsem, a bridge mód miatt tényleg csak ennyi jön át, vagy a router lehet a ludas? Mit mondjak, lehet, hogy ez az AC2350 csak egy 1043ND V4.X butítás, de a Strongon lefelé is csak 250-320Mbit van meg (up: 250), ezen meg ítam fentebb, mennyi. Tisztességes a tempó. Strongon viszont van USB 3.0, meg egy micro sd foglalat, és open-wrt-t lehet bele flesselni. Ehhez fűzök némi reményt, s csak ezért nem viszem vissza a boltba. Ha nem válik be, akkor USB-s AX3600 jövőre jön helyette, én nem küzdök sokáig vele... :DDD
Ami furcsa (inkább érdekes), digin mértem átállítás előtt -- csak a saját Huawei eszközén! -- 700/900-at is! (de jellemzően a 890/325 megvolt. Na ennek most pápá egy ideje...) Bridge mód saját router óta ilyen huncutság sehol... :(

(#35) bullboy válasza bullboy (#34) üzenetére


bullboy
tag

Xiaomi AC2350, digi oldalán mérve
Sztem szódával elmegy. :DD

(#36) attilav2 válasza bullboy (#35) üzenetére


attilav2
őstag

szelessav.net -en mérj! Az az nmhh mérőoldala, pontosabb képet ad a kapcsolat aktuális sebességéről mint a speedtest.net és az azt használó mérőoldalak(mint a digié is).

-||- Asus A88X-PLUS -II-Geil 2x4GB DDR3-II- Sapphire RX550 4GB -||- Dell U2312HM -||- AMD X4 860K -||- AMD 65 Future is fusion

(#37) bullboy válasza attilav2 (#36) üzenetére


bullboy
tag

Köszi a linket, regisztráltam. Lefelére most siralmas, valszeg az egész utca húzza már a biteket lefelé...

(#38) DualCoreWin


DualCoreWin
csendes tag

Nekem sajnos nem jött be. TP Link C60-ast akartam kiváltani vele. Messzire - egy lépcsőházzal odébb és három emelettel lejjebb - kell a jelet eljuttatni. Ahhoz, hogy ez megfelelő minőségben - sebességgel - történhessen, a csatorna sávszélességet 20 MHz-ről 40-re kellett átállítani (20 MHz az alapérték). Ez nem minden routeren állítható. Éppen azért választottam ezt a Xiaomit, mert a YouTube-on egy beállítást segítő videóban az látszott, hogy a csatorna sávszélesség ezen is beállítható. A videó ez év szeptemberi. Én december elején(!) vásároltam a router-t, újabb firmware van rajta, és ez NEM támogatja a csatorna sávszélesség beállítását, 20 MHz-et tud és kész. Így viszont az említett távolságban lévő wifi adapter csak 115 Mbit/s-os sebességre képes. A TP Link-kel 40MHz sávszélességen 240 Mbit/s volt (N szabvány: 2,4Ghz 300Mbit/s).

A Xiaomi mellett szól viszont, hogy jóval stabilabb jelet szolgáltat, és gigabites a vezetékes hálózati csatlakozása. Utóbbit nem tudom kihasználni - hol vagyunk még attól, ahol én lakom... A T-Comtól kapott modem sem gigabites. :((( Így hát visszaszereltem a TP Linket :-(

Lehet aztán, hogy az egész a távolvégen levő "no name" - ComFast márkájú - wifi adapter hibája. :F

[ Szerkesztve ]

Nincs olyan probléma, amelyen egy CSODA ne segítene.

(#39) DualCoreWin


DualCoreWin
csendes tag

Egyébként - bár ez nem érinti a lényeget - szerintem baromi rondán néz ki ez a router. A múlt században (értsd: XX. század!) a szovjet műszaki cikkek voltak ilyen "kőbaltás" kinézetűek. El kell dugni a szobában. :DD

Nincs olyan probléma, amelyen egy CSODA ne segítene.

(#40) Capo41


Capo41
friss újonc

Sziasztok! Én is vettem xiaomi mi aiot ac2350 routert
Az a problémám, hogy elöszobában van fel helyezve!
De a konyhában alig van a mobilomon jel egy csík van,a laptopon meg full. Távolság 5 méter!!!!

(#41) dajkapeter válasza Capo41 (#40) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Én automatára állítottam a hálózati kiosztást és az antennákat is úgy állítottam, hogy mindenhol legyen net. Így most (ahogy feljebb írtam) a lapi 3 csíkot mutat, a telók 1-et. Nálam 10 méter ami nálad 5 méter.

Vedd figyelembe, hogy a laptop wifi antennája a monitor körül van, a telefonó meg mondhatni a kamera körül. Méretben óriási a különbség.

[ Szerkesztve ]

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#42) DualCoreWin válasza Capo41 (#40) üzenetére


DualCoreWin
csendes tag

Nem lehet, hogy a mobilod az 5 GHz-es AC, a laptopod meg a 2,4 Ghz-es N csatlakozást használja? Az 5 GHz-es AC sokkal rövidebb hatótávú.
Mert be lehet állítani a routert úgy is, hogy a csatlakozó eszköz válassza ki, hogy melyikhez csatlakozzon (melyikhez tud csatlakozni)..

[ Szerkesztve ]

Nincs olyan probléma, amelyen egy CSODA ne segítene.

(#43) Somovitya_


Somovitya_
újonc

Sziasztok,
nekem is van egy fenti routerem, alaovetően elélgedett vagyok vele, Telekommal használom, PPPoE módban, némi olvasgatás után minden beállítást megtaláltam, és rendben is.

Most viszont egy olyanba ütköztem, hogy kábelen nem jön internet. Hálózat felépül, de netes elérést nem ad. Van valakinek valami ötlete, beállítás tippje?

Köszönöm.

(#44) Somovitya_ válasza Somovitya_ (#43) üzenetére


Somovitya_
újonc

Közben kiderült, hogy a gépemmel van valami gond, a másik laptopon működik...

(#45) L4mie válasza Somovitya_ (#44) üzenetére


L4mie
veterán

kábeltörés esetleg?

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#46) mckay


mckay
aktív tag

Sziasztok,

láttam egy olyan változatot (talán tök más hardver, nem is változat, nem tudom), hogy egy henger az egész. Nyilván abban is vannak antennák, de nem látszik. Mivel nálunk jól látható helyen lenne, én preferálnám ezt a külsőt, még akkor, is ha valamivel gyengébb:

AC2100

Viszont azt írják itt a hozzászólók, hogy a böngészőben látható felülete full kínai.
De nem is úgy használnám szívem szerint, hanem valami open wrt-vel.
Szerintetek felmegy rá?
Van valakinek tapasztalata?

Üdv, és köszi

(#47) hanog


hanog
csendes tag

Sziasztok!

Másnál is villog a routernek az összes ethernet porton a ledje? Rohadt zavaró, hogy állandóan villog. Régi routeremnél csak akkor villogott ha ment rajta adat, de ezen mindig még ha nincs is rádugva kábel.

(#48) dajkapeter válasza mckay (#46) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Én valahol azt olvastam, hogy az AC2100 továbbfejlesztéseként jött az AC2350.
A webes felülete nem kínai, legalább is az enyém angol.

#47 hanog
Ma már folyamatos a kommunikácó. Hol a router és a gép között, hol a gép és a net között. Ha okostévé, ha mediabox, ha játékgép, ha laptop van rádugva. Ha van adatforgalom, akkor a ledek villognak (ez normális). Az enyém csak ott villog a hátulján, ha van benne aktív eszköz. Ha nincs, akkor sötét. Nézd meg a frissítéseket, hátha van.

[ Szerkesztve ]

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#49) karfika


karfika
újonc

Sziasztok nem régen én beszereztem egy ilyen routert nem ez az első xiaomim de nem 100% az örömöm,az istenért sem sikerül wifin megfelelő seb. elérnem . Digi gigabites netem van huawei ont hídba kapcsolva,lanon jön szépen,de wifin bármit is állítok(már mindent is átállítottam és vissza többször is)minden állítás után router reset,factory reset is volt már többször is.És igen a kapcsolódó eszközök képesek az ac wifire (mi 8,mi 8 lite redmi 9,mi 9 t pro,laptopok,tabletek ,mi box xbox,ps4 pro)és egyyik sem hoz ki többet mint 220 mB/s.Mit kellene csnálnom ill. nektek milyen sebbesség jön wifin?

(#50) dajkapeter válasza karfika (#49) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Nekem 50-es a céges vpn, így nem nagyon aggaszt, hogy csak 120-as a netem itthon. De azt rendszeresen hozza. Igaz, 3 beton tartófalon már nem megy át...

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.