Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem ugy ertem, hanem itthon ahogy latom a minoseg nagyon hozza van allva az itthoni atlagkeresethez. persze, hogy megnezik, de en kint valahogy nem talalok jingjong vagy mi markakat es inkabb kiadnak tobb penzt egy megbizhatobb, minosegibb replikara mint itthon. persze ez is visszagyuruzik a budget-hez amibol az atlag magyar ember gazdalkodhat.
egyszeruen ertelmes szervizt sem talaltam itthon eddig
igaz lehet nekem kellene nekiallnom dolgoknak, csak nem vagyok tulsagosan ilyen beallitottsagu ezert inkabb fizetnek, ha tudom, hogy valaki biztonsagosan tudna atalakitani a dolgokat amiket szeretnek.ellenben ahogy latom szinte minden szerviz negativ kritikakkal rendelkezik (ezl ehet az is, hogy csak fikazzak oket vagy nem tudom) de igy nem nagyon merem elvinni a replikakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- darkFlash CF8 Pro
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz lehet nekem kellene nekiallnom dolgoknak, csak nem vagyok tulsagosan ilyen beallitottsagu ezert inkabb fizetnek, ha tudom, hogy valaki biztonsagosan tudna atalakitani a dolgokat amiket szeretnek.