- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
A kábelharisnyát csak úgy tudod feltenni ha a tápkábelekről leszeded a csatit?
-
Henker2
addikt
Nem kell itt privi! Attól, hogy nem a témába vág leírom a tápomról a tapasztalataimat! Pontos neve: Cooler Master Real Power 450 W !
Nagyon király táp! Nem hangos, teljes mértékben kiszolgálja a gépemet! Van hozzá egy spotméter is, ami jelzi a géped teljesítményfelvételét!
De figyi csak! Nézd meg Te milyen : [link] -
Henker2
addikt
Sziasztok! Én most vásároltam meg az Aerocool Aeroengine Jr-BK házat! Istenjó kis ház! A moddinggomról egy pár szót! Adott a tápom: egy Cooler Master 450W-os, az alján 12-cm-es kéken világító ventivel! Vettem a gépbe Fekete színű spirált a tápkábelek szebbé tételéhez! Vettem 2 db ATA133-as UV reaktív kék kábelt! 1 db SATA kábelt, szintén UV reaktív kéket! Dupla UV fénycsövet! És egy 12 cm-es Turbine nevezetű ezüst színű ventit! Remélem baba lesz a ház! Ha kész leszek vele fogok képet linkelni!
Egyébként nektek mi a tapasztalatotok a házzal kapcsiban?
Hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest