- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
csáó!! sajnos sehogy, mer pénzátcsoportosítások vannak! jelenleg bejött egy két plusz kiadás szal egyenlőre nem tok venni semmiféle cuccosT! és a közeljövőben meg nem tom hogy alakulnak a dolgok! jelenleg számolgatások vannak, mer új tápot is kéne majd vennem, meg és akkor most nem veszek semmi modding cuccost, meg apám gépe szarakodik, szal lehet az enyém lemegy hozzá és én meg veszek majd egy új lapkát+procit! egyenlőre arra megy a spórolás!! aztán ha lesz vmi majd szólok!! csácsá
-
Csigger
őstag
a 12cmes ventis az max 11k ez a típus: [link]
a többi drágább, a 14cmsek, mer azok már elég brutkók!! az is ott van a kiskerárakon!!
szerintem teljesen jó lesz nekem a 12cms kék ledes 400as!!
kicsit moddolok rajta uv reagens kék spirállal aztán az már jó is lesz!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest