Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz Lassú Víz #22693 üzenetére
nos, kipróbáltam az említett programot. ijesztően más színekben mutatja a fotókat, mintha teljesen egyedi színvilága lenne... köze nincs sem a PS-hez, sem a windowshoz. egy nagyon erős vöröses árnyalata van. van benne egy opció, CMS(Color Managment Sysmtem), a világon semmit nem változtat, pedig direkt színprofillal rendelkező képekhez van.
az igazság odaát van...:-)
szeretnék a PS-nak hinni és azokat a színeket viszontlátni, de eddig nem sikerül... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz Lassú Víz #23022 üzenetére
Mondjuk ha az ember figyelmetlen, márpedig az, akkor lehetne annyira intelligens a rendszer, hogyha pl a háromért többet fizetsz, mint amibe a teljes pakk kerül, akkor sípol, hogy "te hülye, ezt a többivel együtt megkapod olcsóbban is".
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Grafirka
őstag
válasz Lassú Víz #23790 üzenetére
Bevel & emboss / pillow emboss / a tobbi beallitast ki kell kiserletezni.( megvilagitasi szog, melyseg, stb. )
-
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #23884 üzenetére
Photoserge. Comon keresztül olcsóbb valamivel a Photography plan. Regelsz, belepsz, my gear, és ott az affiliate link. Éppen tegnap fizettem elő, 9.73 ír áfa
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tikshow
addikt
válasz Lassú Víz #24295 üzenetére
Próbáld ki. Hétvégén én is adok neki egy esélyt, aztán meglátjuk.
-
Vesa
veterán
válasz Lassú Víz #24295 üzenetére
Nálam be sem jön az oldal. Van egy Menu gomb bal felül, ami nem csinál semmit, és egy Logo jobb felül. Közte pedig a nagy fekete üresség. Minden más oldal tökéletesen működik, nem lehet böngésző hiba. Nem értem, miért nem megy a lapjuk.
A tudomány a valóság költészete!
-
BonFire
veterán
válasz Lassú Víz #24303 üzenetére
Hát, ha eleve a telepítő olyan formátumban van, aminek feloldására vagy futtatására gugliznom kell vagy harmadik féltől származó programot telepítenem, akkor valószínűleg részemről nem lesz kipróbálva sem. Én már nem futok fölösleges köröket, öreg vagyok már hozzá.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz Lassú Víz #24305 üzenetére
A #24297-es hozzászólástól jutottam el a DMG-ig. Meg se kérdezte, milyen rendszerem van; kért egy nevet meg egy email-címet, amire küldheti a letöltőlinket. Aminek a végén ez csücsült.
De ahogy most olvasom a *Ropi* által linkelt user review-t, nem sok kedvem van bohóckodni vele.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
*Ropi*
félisten
válasz Lassú Víz #25411 üzenetére
Bocsánat, egy zárt csoportból linkeltem. Itt a nyílt link.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
rii
nagyúr
válasz Lassú Víz #25794 üzenetére
a gondom nekem ott van, amikor valaki automata módban megnyomja a gombot, és azt mondja - "ezt meg . ezt fotóztam" .. nem-nem .. ott a gép fotózott a user csak a képkivágást határozta meg ... és az okostelefonokkkal ez _tömegjelenség_ lett ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest