Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
henny
csendes tag
Sziasztok!
Photoshopban egyszerűen össze lehet rakni két egyforma képet amik között a különbség csak annyi, h a képeken a fókusz máshol van..szóval míg az egyiken az előtérben lévő virágokon, a másikon pedig a háttérben a tájon. Ezt a kettőt szeretném egy képen szerepeltetni, ezt vmilyen úton-módon meg lehet oldani ? Most maszkolással szórakoztam, de így nem olyan szép, mert ott ahol a háttéren van az élesség a virágok elmosódottsága nagyon látszik az éles virágok képe alatt, mintha ragyogna...
"A fényképezőgép a munkaeszközöm. Általa adok értelmet mindannak, ami körülvesz." /André Kertész/ | "A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni." /Robert Capa/
-
henny
csendes tag
válasz ViZion #24912 üzenetére
Már máskor is adódott ilyen eset, h jó lenne összerakni, de akkor sem találtam rá egyszerűbb megoldást aztán felhagytam vele, mert csak szórakozás volt, nem volt vele semmi komoly szándékom, ahogy ezzel sincs.. így meg nem ér meg ennyi szenvedést főleg, h egy elég lassú gépen kellene ezeket elvégeznem, mert most egy darabig nem otthon vagyok a saját gépem előtt...
[ Szerkesztve ]
"A fényképezőgép a munkaeszközöm. Általa adok értelmet mindannak, ami körülvesz." /André Kertész/ | "A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni." /Robert Capa/
-
henny
csendes tag
Igen, vmi ilyesmi lesz, köszönöm a tippeket
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.