Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz tozso76 #20868 üzenetére
Bedolgozhat, de kártya és kodek függő. SV-ban például MP4 renderelésnél nálam hibával leáll, ha megengedem a GPU-t is belepofázni. Tehát Vegassal kapcsolatban inkább itt kell érdeklődni.
Ps-hez meg minél több RAM, annál jobb. És egy SSD-t is szoktak hozzá ajánlani. VGA is számít de nem különösképpen.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
general
addikt
válasz tozso76 #20866 üzenetére
Canon 1Dx is, Nikon D4 is 20 mpx alatt van, bőven jó az a konfig. a RAM az kell, de nem tragédia a 8mb sem, én is elvagyok vele, de ha tudsz, abból vegyél többet, ahogyan a többiek mondják, meghálálja. i7 bőven jó, nincs különbség i5 - i7 közt, tudtommal a PS nem kezel 8 magot.
Rolly, havi 3-4 ezer forint a legális, legújabb, folyamatosan frissített és támogatott PS-ért + Lightroom hozzá. szerintem nem kérdés, hogy fizess be rá.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz tozso76 #20872 üzenetére
Arra figyelj, h nem mindegyik mobo-val lehet K procit húzni. H81 is jó, belépő szint, ha nem tuningolsz. Ha van dVGA, akkor a kimenetek sem fontosak, ezeken még ritka a HDMI. Alaplapos topikban Bluyoo, Miresz és még pár szaki van, segítenek. Asrock-al is szereltem 1150 konfigokat, semmi bajuk.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest