- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
vigh gabor #8188 üzenetére
Ilyenekkel ne is foglalkozz, nekem legutóbb az alkohol az írta ki, h 7300Mhz-es a procim!
Sztem régi everested van, töltsd le az újjat: [link] -
Jávi
tag
válasz
vigh gabor #7672 üzenetére
mondjuk a wireless router! beépített tűzfala rühell pár ilyesféle fájlmegosztó progit
mármint egyes routerek
-
lujoman
csendes tag
válasz
vigh gabor #7672 üzenetére
A hibának vszínűleg semmi köze a géped típusához.
Nem tudjátok, hogy lehet pirossal írni a wordben? Aspire 3055-öm van.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
vigh gabor #7478 üzenetére
Na, azért a Vezérlőpult Infravörös tulajdonságait nézd meg, hogy engedélyezve van-e a fogadás. Ja, és BIOS-ban is nézd meg, hogy engedélyezve van-e az infra, ha a Vezérlőpultban nem találod.
Ja, és a bekapcsolt infra mit jelent? Küldtél valamit valahonnan?A "mindig aktív" csak úgy áll, ha eleve engedélyzve van a cucc - ennek teljesülés után igaz az, hogy nem kell külön bekapcsolni a fájl-fogadáshoz, mint a BT-t.
zenész88, bocs már, semmi közöm hozzá, de... ismered te a szó végi pontot? tudod, ezt az írásjelet itt: .
-
bonat
senior tag
válasz
vigh gabor #7464 üzenetére
Nekem az infra az mindíg bevan kapcsolva...5520G
nem is tudom kikapcsilni...csak letiltani gondolom eszközkezelőben....
Ezt úgy vettem észre hogy telót odaraktam azt már szólt a Noti hogy kapcsolat IR porton
-
Jávi
tag
válasz
vigh gabor #7464 üzenetére
nekem a beépített infra annyivel küld telóra mint az ős usb-s msi bt-m
-
dekoninck
aktív tag
válasz
vigh gabor #7459 üzenetére
Ja, hogy papír szerint benne van... gyári telepítésű az oprendszer? Az Eszközkezelőben szerepel bluetooth - esetleg sárga felkiáltójellel? Ja, ha nincs bekapcsolva, akkor nem is jelenik meg, de csináld így: nyisd meg az Eszközkezelőt, és akkor kapcsold be a BT-t. Ha most megjelenik valami új eszközk, akkor talált valamit
De akkor is tény, hogy a kapcsoló ellenére nem mindegyikben van beépítve. A felhasználói kézikönyvben pedig, ugyanúgy, ahogy az összes processzorváltozatot is felsorolják, szerepelhet a BT, mint opció.
-
frames
tag
válasz
vigh gabor #7443 üzenetére
Igen, igen, a bal oldalon van, félreirtam
Az lehet, hogy nincs feltéve a driver feltéve? Ki nem felejthették belőle szerintem.
Szerk: Bocs nem figyeltem zenész88 hsz-ét -
zenész88
tag
válasz
hali! Nekem Aspire 3690 van és ebbe sem megy a bluetooth! az acer oldalról letöltöttem a drive-ot de azzal sem ment!
-
twollah
nagyúr
válasz
-
dekoninck
aktív tag
válasz
vigh gabor #7443 üzenetére
Nem hinnám, hogy kifelejtették a Bluetooth-t, inkább nem is akarták beletenni
a gomb meg marad - ez amúgy az IBM gépeken is előfordult.
-
frames
tag
válasz
vigh gabor #7420 üzenetére
Üdv! A bluetooth-t azt a jobboldali gyorsindítógombbal tudod elindítani. Felülről a negyedik. Az infrát csak a távirányító miatt használom, szóval ebben nem tudok segíteni
-
spyduck
nagyúr
válasz
vigh gabor #4166 üzenetére
Felrakod a BSPLAYER-t vagy a power dvd 6-ot!
-
válasz
vigh gabor #3273 üzenetére
Nyomsz egy kék e-t a billentyűzet jobb felső sarkában és kiválasztod az Acer eRecovery Management funkciót, majd a lemez írását.
"A jelenlegi rendszerkonfigurációt tartalmazó biztonsági lemez készítése" gombot kell nyomnod. A többi automatikus.
2 db DVD kell, egyforma típus. Szerintem újraírhatót használj.
Nekem durván 2 óra volt, amíg végzett. Addig semmit nem csinálhatsz, de nem is érdemes, hogy jó legyen a mentés. Akkor érdemes, ha mindent feltettél és jó a rendszered...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest