Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frames
tag
üdv! Elvileg a jövő héten fogok venni egy acer noteszt (Aspire 5920g-302G25N). A kérdésem az lenne, hogy akinek hasonló gépe van az kapott hozzá távirányítót, vagy az a magyaroknak nem jár Nem azért mintha annyira kellene, csak egy kellemes kis kényelmi funkció. Az acer oldalán azt írták, hogy adnak hozzá, de egy webshopban sem arták a gép mellé...
-
frames
tag
hopp, a köszönöm lemaradt: köszi
-
frames
tag
Pl az Acer hivatalos oldalán: Eredeti Windows Vista® Home Premium... 0.3DV CrystalEye, BT, DVB-T TV tuner & remote...
Linket nem szúrok be, mert hosszú, a lényeg az Acer.hu-n az 5920-as aspire-nél a konfigoknál De ahogy látom csak három típushoz írja: AS5920G-302G25N, AS5920G-602G25HN, AS5920G-702G25HN
De ha nem adnak hozzá, akkor sem dőlik össze a világ[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
válasz spyduck #4161 üzenetére
Végülis a 2 gép közt a legnagyobb külömbség a VGA-ban van. A 8600GS sztem valamivel erőssebb mint az x2600, mivel a 8600 még a HD2600-at is veri (a HD2600XT ugyan nem, de ez mellékes..) a notebookcheck szerint, meghát ugye az NV kari az már x10-es... De azért egy Crysis nem fog rajta maximumon elfutni! Ezek alapján én az aspire-t választanám, de persze ez csak magánvélemény
[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Az Usanotebook-ban lehet kapni Tunerrel 5920-at, és nem is olyan húzós az ára, mondjuk ez relatív, de lehet tényleg jobban járnék egy USB-s tunerrel...(A helyzet az, hogy a TV-m meghalt, és inkább egy TV-Tunert veszek, mint egy TV-t, persze csak átmenetileg)
[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Valaki, akinek 5920-a van, az meg tudná mondani, hogy a jobb oldali multimédiás gombok azok használhatóak-e? Gondolok itt arra, hogy, ha pl: winampba, vagy foobarba be vannak állítva a hotkey-eknél, akkor rendeltetés szerűen működnek-e?
-
frames
tag
A mai napon jött meg a gépem: Acer aspire 5920! És le voltam döbbenve, mikor kinyitottam a dobozt.... Kaptam hozzá távirányítót, és még antennát is(Tv tuner miatt)! Majd ha lesz időm, akkor írok hosszabban is róla, de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele
-
frames
tag
Én is egy új Aspire-t nyúzok - igaz nem túl régóta -, de azt meg kell hagyni, hogy szerintem sokkal jobban össza van rakva mint a régi TravelMate-k. Nem recseg-ropog, nincs az az érzése az embernek, hogyha kézbeveszi, akkor majdnem ketté törik... Igaz a billentyűzet még mindíg hullámzik, de meg lehet szokni, a touchpad gombjain nagyon érezni, hogy műanyagok. Melegedése nem olyan vészes, szinte csak langyos a gép bal oldala a billentyűzetnél hosszabb megterhelés után is, szóval összeségében szerintem jól sikerült az Acernek a szemléletváltás.
[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Az igaz, hogy elég sűrűn felpörög, de nagyon halkan működik, mondjuk lehet, hogy ez másnak hangosnak tűnik, mivel az asztalim venltilátorja csapágyas és olyan hangja van mint a traktornak (ezt szoktam meg)...
Néha alig hallom hogy felpörög, ha van egy kis alapzaj a lakásban..
(Aspire 5920)[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Most már én is kíváncsi voltam, hogy zajos-e, szóval kipróbáltam, de csak max hangerő közelében lehet hallani, hogy egy kicsit súg a fülhallgató, dehát ez természetes, egyébként meg szép hangot présel ki magából.
-
frames
tag
hanee: megkérdezhetem, hogy miért a középsőre gondoltál? Az intel proci miatt? Mellesleg nekem is ez a legszimpatikusabb.
-
frames
tag
Én próbáltam már feltenni vista 32bit-re laptopvideo2go-ról letöltött drivert, de nem mentek fel rá, mindíg hibaüzenettel leállt a telepítő, csak az acer oldalról leszedett drivert fogadja el... Fogalmam sincs, hogy miért nem... Nem azért mert a legújabb driver kell csak idegesít, hogy nem megy fel... Nem lehetek ennyire béna
Na ezt megin jól "megaszontam"!- nem tudok ilyenkor már fogalmazni[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
válasz magic89 #4720 üzenetére
A régebbi Acer notikra volt panasz, főleg a szervíz volt katasztrófa, de most már házhoz-jön-a-futár,-elviszi-és-visszahozza-Brnóból garancia van, ami azért sokkal jobb álítólag (szerncsére még nem kellett igénybevennrm - kopp, kopp )...
Az új gemstone notik még csak most kerültek piacra, szóval még sokminden nem derült ki róluk...Itt a fórumon is többünknek gemstone-ja van és többnyire elégedettek vagyunk velük... A kijelző szerintem nagyon jó, szépek a színek, a betekintési szögek elfogadhatóak, és hát tükröződősek, ami nem mindenkinek jön be...[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
3 hét egy vinyóért? az nem semmi.... régen haver acerjának a kijelzőjével volt gond... benn volt náluk 4 hétig, és visszaküldték azzal, hogy semmi baja... Aztán haver meginz szervizeltette, hogy ugyanmár csinálják meg! Náluk volt másfél hónapig, de legalább a kijelzőt kicserélték.. Máig kérdés, hogy miért mondták rá azt először, hogy nincs semmi baja, amikor egy csomószor elsötétedett meg vibrált a monitor... Ja meg azt mondták, hogy azért kellet várni a javításra, mert nem volt megfelelő alkatrész raktáron... Azért Brnóban legalább alkatrész van
-
frames
tag
Hsználj Smplayer-t ez az mplayer grafikus felülete, tud magyarul is és be tudod állítani, hogy ha a kurzorgombokat nyomogatod hány mp-t menjen előre, vagy hátra, és ha sokáig nyomod itt is teker a lejátszó.
-
frames
tag
nagyon bejön: gyors, halk, nem forrósodik, és még jól is néz ki, remélem tartós lesz a borítása, meg a festése!
Az aksi tényleg nagyon jó benne: meglepődtem, mikor először lehúztam a hálózatról és kiírta, hogy ő most kb 4 órát fog aksiról menni! Én max 2.5 órára számítottam....[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
5.1 a max élménypont amit a pista ad a 9.9-ből. A májkroszoft azt mondta, hogy a hardverelemek fejlődésével az 5.1 majd megy fokozatosan felfelé. !!Szerintem!! ez csak arra jó, hogy a pityu meg tudja határozni, hogy milyen szolgáltatásokat lehet bekapcsolni... Mellesleg nekem 4.6-ot adott eredetileg VGA driver frissítése után már csak 4.5-öt, de nagyon nem tud érdekelni
[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Nekem Wlan-nal, max fényerővel 2.5 órát ment, igaz 3 és felet írt ki.
Ma vettem észre, hogy a kijelző alsó részén lévő borítás, ajol az acer logó van az eléggé laza, Nektek is? Ez nem lesz baj a későbbiekben?[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Az én gépemen megy a beépített bluetooet rendesen, fel ismer minden bluetooth-os telefont, még távirányítani is engedi magát a telóm által...
A hűtéssel kapcsolatban csak annyit, hogy, nálam netezésnél$ ritkán pörög fel, akkor is elnyomják a hangját az alapzajok, amikor pl: nagy grafikai és processzorígényű programot futtatok, akkor asztán lehet hallani nem kicsit, hogy megy, de nem is engedte még soha a hőmérsékletet 72 fok fölé... -
frames
tag
Beállítottam NHC-ba, hogy a proci 50 és 100% közötti sebességtartományban dolgozzon, és figyeltem, hogy mikor mennyivel megy. Meglepve tapasztaltam, hogyha a procit teljesen kihasználó progit használok, akkor a 2000Mhz-es T7300-as proci sebessége 2126Mhz-en megy folyamatosan, az FSB pedig 212-on van. Ha kilövöm az NHC-t akkor is ez van... Nem azért minha baj lenne, nem is melegszik miatta túlságosan, csak furcsa, hogy mitől megy eddig fel eddig a sebesége..
Akinek hasonló procija van attól kérdezném, hogy nektek is felmegy eddig a sebessége?
Vagy ez az NHC miatt lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs