Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkGubi
aktív tag
Az Windows legalább 4x lett újratelepítve és újra particionálva. Nem segített.
Elmondom mikor tapasztalom a fagyásokat:
- Ha egy hosszú filmet nézek, a film egyszer csak megáll, a vinyó pörög, a gép nem válaszól.
Ilyenkor várnom kell míg abba nem hagyja, ellenkező esetben (ha piszkálom és/vagy programot vagy akár a start menüt el akarok indítani) KÉKHALÁL.
- Ha sok és nagy fájlt másolok. Pl.: Amikor biztonsági mentést készítettem a vinyó tartalmáról, akkor is fagyott.
- Ha elindítom a gépet (ez néha jön elő), akkor a bios NAGYON NEHEZEN ismeri fől a vinyót, és utána egy sötét képernyőn ez az üzenet fogad:
"A disk read error occurred
Press Ctrl+Alt+Del to restart"
Ha ekkor egy live linuxot akarnék futtatni, az meg valami ilyesmit ír: "media error".
Ha egy ilyen hiba után áll helyre a gép és megnézem a s.m.a.r.t. adatokat, egyértelműen látszik, hogy a "raw read error rate" értéke jelentősen csökkent.A fájlmásolgatós dolgot majd később kipróbálom.
Amúgy a HDD kínoz engem.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
Piton
tag
A cserebere attol fugg milyen formaban van, mert ha o kap sima Word doksit meg Excel akkor nem igazan van para, ha neki meg csak le kell adnia akkor ugye pdf-be menti es kesz... A gond csak akkor van, ha nagyon spec cuccokat adnak oda vissza :S
Vistan siman megy az Office 2007... Ugyan azt a csomagot probaltam ki, amit te is megvehetel...
Csak hozza kell szokni kicsit, mert ugye Vista is kicsit masabb Office 2007 "menuje" meg vegkepp...[ Szerkesztve ]
Kódból vagyunk...
-
vbbb
addikt
Igen jól van beállítva minden, csak van amelyik hálókártyákat nem szereti a routerem...egyszer egy régebbi HP-vel is ugyan ezt játszotta el vagyis annyi különbséggel, h. a feltöltés nem ment 1-3kb/s fölé a letöltés meg jó volt. Nem lehetett netezni vele.
Abban 3-com márkájú kártya volt. Az érdekes az, h. amikor meg PCMCIA 3-com kártyát raktam bele akkor azzal meg nem volt gondja...furi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs