Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Tudnátok mondani 1-2 dolgot az 5820tg-ről (i5-460m, 5650, 4gb, 750gb) és a 7745g-ről (ebből 2 is lenne: 1. i5-460m, 5650, 4gb, 750gb; 2. i5-460m, 5850, 4gb, 2*500gb)? Pro és kontra véleményeket várnék!
Az erősebb 7745g 14k-val kerülne többe, mint a gyengébb. Megér a +250gb és az 5850 annyi pénzt? Abból azt hiszem a garanciakiterjesztés is meglenne, és akkor a gyengébb 7745g+garanciakiterjesztés lenne annyi, mint az 5850-nel szerelt...Előre is köszönöm a válaszokat!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Szabikaa20 #18796 üzenetére
A 61°C majdnem hogy hideg Ez eleg jo ertek laptopoknal...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Na Srácok, megvettem az 5820TG-t!
Még csak most ismerkedünk, de az első benyomások egész kellemesek, minőségi kis gép!
Viszont lenne egy kis gondom: a kijelző mintha sárgás-barnás-szürkés árnyalatú lenne! Hogyan lehetne ezen segíteni?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Szabikaa20 #18814 üzenetére
Igen, Radeon 5650 (+4250) és egy i5-460m, 4gb ddr3, 750gb winyó.
Csinálok majd egy 3dmark06-ot, gondolom az érdekel legjobban
Addig ha valaki venné a fáradságot, és letöltené ezeket a képeket (az acer meg egy asus kijelzője van rajta), és mondana valamit, akkor megköszönném! A képek kicsit csalnak, mert az asus-é nem ilyen lilás-kékes, csak nem tudtam rendesen lefotózni. Az acer-é ilyen barnás, és már kezd fájni a szemem tőle
Mindkét gépen egyforma google chrome és asztali témát állítottam be, mindjettőn feltiltam a fényerőt maxra!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Szabikaa20 #18814 üzenetére
7500 pont fölött teljesít 3dmark06-ban 1366*768-as felbontás mellett!
-
rizso
addikt
válasz tzatzikiii #18819 üzenetére
Ez mar a kalibrálás utána állapot
Max fényerővel meg valóban csak azt érem el, hogy kisül a szemem (bár nincs akkora fényereje ennek a gépnek, mint mondjuk az asus n61vn-emnek volt).
Szemből nézve egyszerűen ilyen a kép. Jól látszik pl. a koalás képen is: barátnőm gépén szürke, az enyémen sárgás-barnás. Nem ez az első LED-es laptopom (N61vn, Dv6, K50ab - barátnőmé), és azoknál nem volt semmi gond.Szóval szórakoztam én már a beépített lehetőségekkel is, de eddig nem sikerült elérnem a nekem tetsző színeket. Beállítottam már a win7-nek is fekete témát, de hát pl. a tálca az nem fekete-szürke, hanem ilyen sötét füstszürke lett...
-
rizso
addikt
válasz tzatzikiii #18821 üzenetére
Hibásnak nem hibás, egyszerűen ilyen...Lehet, hogy még finomhangolok egy kicsit rajta. Aztán az is lehet, hogy valakinek meg pont így tetszik, és az asus kijelzőjét tartja túl szürkésnek/hidegnek...
-
rizso
addikt
Már nem is tűnik olyan furcsának a kijelző...csak kicsit át kellett állnom az asus-ról
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Most újítottam be egy 5942g-re, és elég kevésnek találom a hangzását. Van itt TUBA CineBASS meg "mittomén" még mik, de nem is hangos, meg nem is erőteljes. Acer oldaláról leszedtem a hozzá való realtek drivert, és elvileg fel is települt, de nem találok sehol semmilyen beállítást hozzá. Nem hiszem el, hogy ennyi lenne a max. Az előző gépem egy Lenovo Y560 volt két JBL hangszóróval, és az kb. harmad hangerőn tudta azt, amit ez az acer, és sokkal szebben/tisztábban/"mélyebben" szólt!
Előre is köszönöm a tippeket!
-
rizso
addikt
Hát remélem, hogy van valami gyógymód, mert ez elég soványka teljesítmény. Azzal tisztában vagyok, hogy mindenféle hangzatos dolgokkal adják a gépeket, de ennyire csak nem...Megpróbálok keresgélni még, hátha találok valamit.
-
rizso
addikt
válasz _csocso_ #19306 üzenetére
Hát akkor reménykedhetünk, hogy egy későbbi frissítéssel lehet még növelni a hangszórók teljesítményét. Amúgy nagyon jó kis gép! A billentyűzetvilágítás jó dolog, a webkamera kép is nagyon jó, a Media Control is jól használható. Egyedül a hangszórókkal van egy kis gondom. De akinek van külső hangszórója, vagy nem akar egy hatalmas szobát megtölteni hanggal, annak szerintem elég...
-
rizso
addikt
5942G-ben nincs váltható vga? 5820TG-ben volt, és abban is egy i5-460m+5650 páros volt...De itt nem látok ilyen lehetőséget.
-
rizso
addikt
válasz q0w1e2 #19316 üzenetére
Na, ez a tipikus szívás esete...Csak 1 év garancia volt rá?
-
rizso
addikt
válasz q0w1e2 #19318 üzenetére
Hát akkor tényleg pénzbe fog fájni...
Más: acer gépekre van valami teljesítményszabályozó program? Lenovo Y560-nál volt egy Energy Management nevű program, amivel be lehet állítani különböző energiasémákat, és azokat teljesen testre tudtam szabni (mint pl. kijelző fényereje, fényerő csökkentése/kikapcsolása x idő után, processzor működése - min, max, auto...)
És még egyszer: van lehetőség 5942G-ben a váltható vga-ra (i5-460m+5650)?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Értem...Megtaláltam közben én is, de a "működése leállt", mikor szórakozni akartam vele. Van még a PowerSmart gomb, ami hááát...kiírja, hogy csökkenteni fogja a fényerőt. Gondolom még mást is csinálna, ha akksiról menne, nem?
-
rizso
addikt
Aha, lehet az lesz. Tényleg parasztvakításnak tűnik (Lenovo-nál nem tűnt annak, ott csinált is valamit). Azt hiszem marad az, hogy windows-ban beállítok mindent frankón.
-
rizso
addikt
Ha valaki gondolkodik 5942G-n, akkor itt írtam 1-2 dolgot róla
-
rizso
addikt
válasz Gabdeszka #19334 üzenetére
Szerintem az ipon-on található képeknek megfelelő a külseje, azaz olyasmi, mint a TimelineX széria, csak nem fém fedlapos, esetleg belül más a színe.
A +10k simán megéri, mert csak a winyóbővítés kerülne annyiba, ha később nagyobbat akarnál bele. Tesztek alapján a két vga között hatalmas a különbség, az 520m egy belépő kategóriás, az 540m meg egy elég combos vga.
Én mindenképpen rááldoznám azt a 10k-t!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Ti milyen ramot ajánlanátok az 5942G-be? Kingmax és Kingston 4gb 1333MHz 10k körül van. Vannak velük tapasztalatok? Jelenleg Samsung-ok vannak a gépben, és az 1GB-osat le akarom cserélni...
-
rizso
addikt
válasz ViZion #19407 üzenetére
Nyugodj meg, nem csak aceréknél van így. HP Pavilionnál volt egy pixelhibám, felhívtam őket, és azt mondták, hogy 1 pixellel nem tudnak mit csinálni, ez van...
Ha ennyire zavar (amit megértek, engem is zavarna), akkor csinálj rá még párat, és akkor már cserélikEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Tehát magyar állampolgárként nem érdemes kintről venni Acer gépet...
-
rizso
addikt
Nagy kár érte. Mert pl. az osztrák Dell-nél el lehet intézni, hogy ha ott veszed náluk a gépet, akkor kérheted magyar billentyűzettel és oprendszerrel, illetve itthon is él a garancia, csak be kell regisztráltatnod a gépet.
Mondjuk jó lenne, ha ezzel az utazó garanciával mindenki tisztában lenne, mert elég sok olyan aprót látok, ahol külföldről behozott gépeket nemzetközi garanciával árulnak - és akkor később "kellemes" meglepi érheti a vevőt garanciális problémák esetén...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Srácok!
Az mennyire lehet életszerű, hogy lassan 2 hónap használat után egyre szebben szól a laptopom (5942G)? Azt vettem észre, hogy mintha javult volna a hangzás, mintha "bejáratódott" volna a hangszórója/hangszórói...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz _csocso_ #19590 üzenetére
Az is lehet De nem, tényleg szebben szól valamiért, ebben a párom is megerősített
-
rizso
addikt
válasz kis1210 #19601 üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Mi köze a winyó méretének a hangszórók számához? Nem lehet, hogy más számozású a 2 gép? Acernél rengeteg szinte egyforma gép van más számozással (akár egy betű/szám eltéréssel)...
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Megnéznétek ezt a kérdést? Hátha van tippetek, hogy mi lehet a gond...
-
rizso
addikt
Valakinek van már tapasztalata az 5830TG-vel?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Aposnak van egy 5820tg, ami win7-rol frissult 10-re. A gond az, hogy nem lehet tv-re kotni, nem viszi at a jelet. Raneztem teamviewerrel, es lattam, hogy a vga-nal csak az integralt van, holott van benne egy amd/ati 6550m is, viszont 10-hez nem talaltam drivert, kompatibilitasi modban meg nem megy vegig a telepites, egy pontnal megall.
Velemeny?
-
rizso
addikt
válasz Toby888 #30429 üzenetére
Nem segitett Sajnos tovabbra is szopok azzal, hogy tv-re kossem neki...
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz spyduck #30493 üzenetére
NM-t meg a K...ár mamát
Viszont ideiglenes megoldásként a váltható vga-t kilőttem BIOS-ban, és így most ok. Már csak arra kel rájönnöm, hogy mit nem szeret a Win10, vagy hogy mit/melyik driver párost szereti (az eddig próbáltak közül semmi nem volt jó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Dell Latitude E6440 I5
- 0 perces, BONTATLAN doboz - MSI Modern 14" FullHD/Core i3 1215U /8GB RAM/256 GB SSD - 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs