- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Anakin.
tag
-
xaxa
csendes tag
sziaszok!
újabb előrelépést tettem driver ügyben a már fent említett géppel (http://xaxa.atw.hu/report.html). leszedtem hozzá vmi south bridge drivert, egyértelmű volt, hogy nem hozzávaló, mert xp-s, viszont a fifában, shiftben teljesen megszűnt az akadás, csé viszont sokkal rosszabb lett. ezek után leszedem vmi vista x64hez való 9.9es (friss) drivert, amivel érdekes módon megint megfordult a dolog. a csé normális, a másik kettő akadozik. ha esetleg tudna vki ajánlani egy hozzávaló drivert és nem csak vaktába kéne lövöldöznöm, megköszönném!
-
.Anakin.
tag
válasz
Rotor82 #15296 üzenetére
több mint valószínű
én egy T6600-asat akarok venni. majd egyből cserélni P8700-re. (6600-nak 35W TDP-.je van ezért valószínűleg nagyobb hűtés kerül bele.)VAN egy hírem.az este írtam az EC-CO Kft-nek (magyar szerződött acer szervíz partner) a 2. HDD-hez kellő alkatrészek ügyében. Jó hír hogy lehet kapni!
ACER ASPIRE 7738G COVER 20.PCC01.001 CONNECTOR.HDD.SATA 1 000 Ft
ACER ASPIRE 7738G COVER 33.PCC01.004 BRACKET.HDD 1 000 Ft
ACER ASPIRE 7738G COVER 42.PCC01.006 HDD.DOOR.2ND 4 700 Ft
Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Alkatrész(ek) megérkezése: Megrendeléstől számított kb 1-3hét.
Nyitvatartás: H-Cs: 9.00-16.00, P: 9.00-15.00
Ajánlati feltételek:
Termékgaranciát a gyártó által nyújtott feltételekkel biztosítunk.
Amennyiben az ajánlatkiadás és a megrendelés között gyártói áremelkedés,
vagy árfolyamváltozás történik, ezt a számlán , előzetes értesítés után érvényesítjük.
Ajánlatunk az ajánlat kiadásának napján érvényes K&H eladási árfolyam figyelembevételével készült.@realpopek: feltétlezem azokról a szavakról h bittorrent, p2p, fájlcsere még nemhalottál. Ebben az esetben két választási lehetőséged van.
A: utánnanézel mik ezek
B: MediaMarktban is van ingyen Win7. Csak gyorsan kell futni és nemárt ha vár kint egy rendszám nélküli autó. -
realpopek
tag
Sziasztok.Win 7-et hol tudok szerezni ingyen?
-
.Anakin.
tag
válasz
Rotor82 #15290 üzenetére
azért rakják oda h a "dealer" belerakhassa, a user meg baszza meg, és fizessek kurva sokat ha 2 vinyót akar.
A távirányító gondolom csak azokhoz a változatokhoz van amiben DVB-T tuner is van.
Bluetooth: arra gondoltál már h ha ott van rajta a gomb, és a tiedben nincs, esetleg van olyan konfiguráció amiben van? (a nagyokba q9000-el benne van a bluetooth kártya is)
Keresni kell egy kártyát bele -
Rotor82
aktív tag
válasz
cellpeti #15289 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, és érthetetlen módon képernyőillesztő driver volt a gond. Hogy miért, nemtom. Az nvidia oldalán lévő driverek kakák voltak, nekem csak a moddingolt "DOX" -os driver funkcionál rendesen és vele jó a gépem oldlán lévő érintésérzékeny hangerőgomb is.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
.Anakin. #15288 üzenetére
Akkor mi a ráknak csináltak oda egy üres slotot acerék? Hogy a vevő később szívja a fogát? Na mindegy, elég nekem azaz egy 500gigás vinyó is. Annál is jobban bosszant inkább az, hogy egy negyedmilliós laptopban van (CIR) infratávirányító vevő, de távirányítót nem adtak hozzá és nem is találok. Valamint a második, hogy nincs benne bluetooth, de a gombja az ott virít a wifi gomb alatt...De minek???
-
cellpeti
nagyúr
Tud valaki megoldást a problémámra?
Launch Buttons fent van,mindent jól kezel,kivéve a hangot. A hangírányítás meghalt. Ha valaki tud segítsen pls
-
.Anakin.
tag
válasz
.Anakin. #15287 üzenetére
hoppá, gyorsan meg is találtam a választ.
Az e helyzet, h télleg nicns benen a keret egyikbe sem, sőt, az acer nagy geci, ugyanis az eredeti takaró lemez ugy van kialakítva, hogy nem lehet visszarakni sehgoy ha van benne egy HDD. Venni kell külön egy oda való HDD "ajtót". Valamint a keretet, valmaint az L alakú sata csatlakozót. Ezeket igen nehéz beszerezni még külföldön is azt írják.
Írja a gyerek, hogy az Acer maga nem hajlandó ezeket az alkatrészeket a felhasználók rendelkezésére bocsájtani...... -
Rigiboy
tag
Hali!
kösz megtaláltam a hangkártya drivert működik is de valamiért egy idő után elkezd recsegni ez miért van eddig ezt nem csinálta. Jah s az érintők még mindig sokkal később érzékelik az érintés van rá vaalmi progi amitől jobb lenne? -
Bobyjack
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy új Extensia 5635ZG-t próbálok itthon telepíteni de sehogy se jók hozzá az Acer honlapon hozzá ajánlott driverek, az Nvidia lenne a legfontosabb de az nem talál valami illesztőprogramot, az Nvidia honlapján meg a hozzá tartozó 186.valahányas driver meg nem találja a kártyát. A bluetooth drivernél meg ugyan ez történik, hogy nem talál bluetooth eszközt...
Az Acer honlapján fent lévő 4db különféle wifi driver közül melyik kell nekem?
Köszönöm a segítséget: Bobyjack
-
plaszy
őstag
Most kerestem rá a ti típusotokra, a 7738G-re, és abban gyárilag 2x500GB-os wincsi van. Akkor hogy van ez most...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15277 üzenetére
Nem leállításkor írja ezt? Én azt hittem...
Windows betöltődés előtt nincs hálózati kapcsolat.ChrYsler
-
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15267 üzenetére
Szia!
Próbáld kikapcsolni, majd újraindítani, ha 1 órán át nem csinál semmit.
Legfeljebb majd később feltelepül a frissítés.ChrYsler
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
van egy acer aspire 5738z típusú gépem, van egy olyan gondom hogy feltettem rá a gyár által adott op rendszert (vista home premium) , a telepítés után el kezdte leszedni a frissítéseket, de legutóbb amit leszedett és elkezdett telepíteni azóta ez van kiírva a képernyőre :
"Frissítések beállítása: 3./3 fázis- 64% kész. Ne kapcsolja ki a számítógépet"
de így áll már elég rég semmit nem csinál.... miért nem lép tovább?
(nem töltötte még le a hiányzó részt és arra vár, azt töltené ilyen nehezen?) -
sylke5
csendes tag
sziasztok!!!
hogy tudom sötétebbre állítani a laptopom képernyőjét???
sehogy se jövök rá!acer e510
köszi előre is!!!
-
.Anakin.
tag
hello!
Most állok gépvásárlás előtt, 5739g vagy 7738g lesz csak még nemtudom meik.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy ezeknél a gépeknél lehet garancia vesztés nélkül procit cserélni? (nincs útban hozzá valami garancia matrica?)
Valamint simán tető le, hűtő le, CPU csere, vagy teljesen szétkell szedni hogy hozzáférjen az ember? -
Negative
tag
Hello!
Az Acer 5730 gépemben van jelenleg 1x 2gb Hynix 667mhz-es ram. Ugyan ilyen ramot nem találtam még egyet. A kérdésem az az lenne, hogyha Kingmaxot/Kingstont/Geilt/bármi egyebet teszek bele, természetesen ugyan ilyen típusból.. akkor összevesznek? Vagy vígan elfutnak egymás mellett?
-
Davemate
csendes tag
válasz
ChrYsler #15261 üzenetére
Hello! köszi a válaszokat! Asztalon használom és tettem alá egy könyvet is. Igen azt elfelejtettem írni, hogy az everestel már megnéztem és az 63 fokot irt és utána egyböl ki is kapcsolt a gép...
ugyh fogalmam sincs, h mi lehet a baja...
Most tervezem , hogy veszek egy hütölapot az aljára , aztán remélem , hogy azzal már müködni fog
-
Rigiboy
tag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy van egy acer 6930g típusú laptopom és ugyebár ebben a típusban található mélynyomó, ez működött is amíg a gyári vista volr rajta s most hogy ráraktama win7-et egyszerűen nem akar szólni driverr meg találok win 7-st jah meg az érintőgombok is sokkal lasabban érzékelik a tapintást(fél perc) mi lehet a baja ha valaki tud linket driverhez segítsen!!! -
Davemate
csendes tag
Hali!
1 éve vettem egy acer 5530g notit és a következö a problémám vele: elinditok egy játékot és kb 15-20 perc után leáll a gép és csak 2-3.ik ujrainditásra indul be normálisan. Azt sejtem, hogy a túlmelegedés lehet az oka, mert nagyon meleg az alja amikor kikapcsol! A venti már volt kitisztítva szal szerintem nem a kosz a baja! Ja és már sajnos nem garisSzerintetek mit csináljak vele? meg lehet valahogy oldani ezt a problémát? Válaszotokat előre is köszönöm!
Dávid -
cellpeti
nagyúr
Esetleg erre valaki?
-
plaszy
őstag
250GB-os hibátlan WD noti vinyója nincsen valakinek eladó esetleg? Max. 8k-ig érdekelne.
-
Milawrc
csendes tag
Köszi.
Az élményindexen milyen értékeket kap a gép?(Az h 3 vagy 4 gigásat veszem meg azt még nem tudom,de a 320-as vinyó jó lenne
)
-
válasz
Milawrc #15246 üzenetére
Aksi nálam max 1.5 óra - elég kevés tudom, de ált. hálózatról használom -, WiFi van benne.
Én inkább a 3GB-s modell ajánlom, mert a nagyobb HDD előny, a 4 gigát viszont nem biztos hogy ki tudnád használni - visszafogja a CPU és a VGA.
Ha viszont nagyon kell a 4 giga, akkor ajánlom a 3 gigás modellt +1 giga memóriát - rendelésnél tudsz bele kérni (legalábbis ipon-on így volt).Nekem 2 gigásom van, az a Sims 3-ra elég (minden maxon, élsimítás alacsonyon), de a Fallout 3-at is végignyomtam rajta (1366x768, közepes-alacsony beállítások). Igaz, ez utóbbi szebben ment volna, ha 3 gigám lenne - sok a nagy tér, ahova nem árt a memória.
Kérdés: nemrég azt olvastam itt, hogy a BIOS upgrade-hez a szerviz engedélye szükséges. Ezt mennyire kell komolyan venni? Ugyanis miután megvettem a gépet, pár nap múlva frissítettem a BIOS-t, és azóta is tökéletesen működik. Viszont, mivel nem kérdeztem meg a supportot, ezért ugrott a gari? Ha igen, lehet valamit csinálni, hogy visszaszerezzem?
Mégiscsak nagyobb biztonságban érezném magam, ha tudnám, hogy van gari a gépen.
-
Milawrc
csendes tag
Igen a második az 3GB-de 320-as HDD,az első 4GB,de "csak" 250-es HDD.A notit játékra is használnám(COD4,NFS Undercover,FIFA 09,Test Drive Unlimited)és 64bites Windows 7 menne rá.Nem tudom WiFi van benne?(1 x LAN (RJ45) 10/100/1000--gondolom ez a kábeles nethez kell?)Az akksija mennyire fogja bírni?
-
válasz
Milawrc #15242 üzenetére
A második link valamiért nem jön be, de ha minden igaz, egy 3gb-s modellről van szó.
A kérdés itt az, hogy mire használnád a gépet? Igazából, ha nem memóriazabáló alkalmazásokat akarsz tolni - videószerkesztők, Photoshop -, akkor szerintem elég a 3GB-s változat. Persze a kérdés, hogy mennyi az árkülönbség. Mert ha nem több 1-2 ezer forintnál, akkor inkább a 4 gigás verzió - még ha nem is használod ki, annyi pluszpénzért megéri, hogy több van -
válasz
gabyyy #15203 üzenetére
Üdv! Ugyan ilyen gépet vettem augusztusban, ugyanez volt a baja. Bekapcsoltam, de sosem jutottam el addig, hogy bootolja a Linuxot. Nem tudom máig, hogy mi lehetett a baja - sztem gyökér módon volt rátelepítve -, de XP CD-ről bootoltam majd telepítettem az oprendszert. Miután fent volt, ledúrtam az ismeretlen partíciókat (120 gb, amit a Linux használt). Ha bármi kérdésed van, csak szólj!
-
Milawrc
csendes tag
Sziasztok!Laptop vásárlás előtt állok,és segítséget szeretnék kérni.Egy Acer Aspire 5536G laptopot néztem ki kétféle verzióban:
1. http://www.pcx.hu/termek/acer-aspire-5536g-642g25mn-4gb-39856
2. http://www.pcx.hu/termek/acer-aspire-5536g-643g32mn-40087Ha van valakinek ilyen notija,tudna egy everest riport-ot készíteni?Illetve milyen tapasztalatotok van erről a notiról? Játékra,netre,filmre...stb-re használnám.Nekem ez a noti nagyon tetszik(külsőre is) és haveromnak is Acer-je van,és teljesen meg van vele elégedve,2 éve van meg,de még nem volt vele gondja.
Szóval bármilyen tanácsot szivesen fogadok!Köszi.
-
cellpeti
nagyúr
üdv az uraknak
Volna egy kis problémám.
Újratettem a Windows 7-et. Feltettem a TouchPad driverét,meg a Launch Button drivert is.
Minden faszentossan működik,kivéve a hangvezérlő gombokat.
Tudna valaki segíteni? -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egy Acer géphez vettem garanciakiterjesztést.
Kibontottam a kis "könyvecskét", ami azt írja, menjek az aceradvantage oldalra, ott adjam meg a szerződés számom, üssem be a biztonsági kódot (ez van a gar.kiterjesztésben), és onnan kövessem online az utasítáokat.
Ott akadtam el, hogy melyik az a szerződésszám? Az oldalon warranty code néven szerepel, de nem akarok hülyeséget írkálni...
Aki tud, légyszíves segítsen. Előre is köszönöm.
-
simongab
senior tag
Szóval kellene egy TV kártyás acer tulajdonos
-
realpopek
tag
Megoldódott a problémám,hihetetlen,csak kihúztam a konnektorból a routert majd visszadugtam és már ment minden ahogy kell.Szóval bénáztam.
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Nagy az én gondom,Egyik pillanatról a másikra megszűnt a WIFI kapcsolatom.Már újra raktam a windovs-t(XP) is de nem segített.A routert látja de csatlakozni nem tud hozzá.Modem device on high definition audio bus ezt az ezközt nem tudja telepíteni,az ezközkezelőbe sárga.Most vezetékes netről használom de a wifi lenne az amit szeretnék használni.Légyszi valami okosat írjatok.Köszi. -
plaszy
őstag
Az enyémre ezt dobta ki:
Gyári szám: LXANS0X169750182DF1601
SNID: -
Termék: AS7720G-703G25HN VHP32ATGB1 8PGSH512CO 2
Kérvényazonosító szám: -
Esetazonosító: 652697N
Név: Valutech Ltd
Eset státusza: Zárt
Az eset elkészítésének az időpontja: 27/11/2008
Az eset bezárásának az időpontja: 04/12/2008Ebből mit lehet megtudni?
-
simongab
senior tag
Adott egy Acer Aspire 6935G egy Avermedia A309 beépített TV kártyával
Gyárilag milyen programmal kell nézni a TVt a TV tuneres gépen?A problém
Van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét (DVB-T) szeretnék vele nézniW7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel is
Vista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja. Telepítettem az epg.zip et is, és most leszedi a TV2 t, autonomiát, de nem minden adót, a műsorújságlista névjegye most Leadtec helpsite EPS
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam
-
xaxa
csendes tag
válasz
Shalala #15214 üzenetére
én asszem, hogy majdnem minden országban -európában biztos-, hogy ilyen utazó garival adják a gépeket. csak itthon ilyen földhözragadtak, hogy garleveleznek stb.
mod.: amúgy ha külföldről vásárolsz, el kell kérni a gép sorozatszámát, fölmenni az acer honlapra (https://customercare.acer-euro.com/customercare/Default.aspx?CID=HU), és leellenőrizni, hogy van-e rá érvényesített garancia.
-
zso2113
csendes tag
Hello!
Van nekem egy Acer laptopom amiben meghalt a videokártyám (8600gt) .
Természetesen ki szeretném cserélni benne egy jóra. Többet kipróbáltam, de még nem találtam olyat amivel működött volna a monitora is, ha nincs benne kártya akkor fehéren felvillan a monitor. Eddig tettem bele ati x1700 ez adott képet külső monitoron, bootolt jött be Windows stb.. de a rendes monitorján semmi nem jelent meg. Kipróbáltam még a 9600mgt és a 8600gs-t/és egy ati hd3650 de egyik se adott képet és ezeket nem tudtam kipróbálni külső monitoron .
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a probléma miért nem add képet? Esetleg lehetséges hogy egy inverter el van szállva benne vagy esetleg a bios kavar be?
Üdv. :és előre is kösz Zsolt
-
plaszy
őstag
válasz
Csabee. #15223 üzenetére
Akkor jó...
Mindig tanul az ember.(Viszont én akkor sem teszem vissza bele, mert esténként kivan kapcsolva a gépem, és abban a 8-9 órában is merül valamennyit az akksi, ezért bekapcsolásnál azt a kis részt ismét feltölti. Tehát, ha ez sokszor ismétlődik - naponta - akkor az azért nem hiszem, hogy jót tesz neki.)
-
xaxa
csendes tag
most nézem, hogy az aceres meg a mobilitys driver csak 9.7es, azzal meg mondjuk nem annyira meglepő, hogy nem fut rendesen.
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15211 üzenetére
először is köszi a válaszokat!
próbáltam már a mobility radeon 4000series driverrel is, azzal gyak. ugyan azt produkálja mint az acerről leszedett driverrel. sztem is egyértelműen vmi szoftveres hiba. a fifa az előző vasamon is gond nélkül futott maxon (extensa 5630g + 2giga ram), a másik meg az, hogy ha variálok a driverekkel, mindegyik játékhoz fölteszem azt, amivel normálisan fut, akkor semmi gond nincs velük, csakhát ez egy kicsit macerás. én még arra gondoltam, hogy a 8530g-s north bridge driver nem a legmegfelelőbb hozzá, és talán ez a hiba forrása.
-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy Acer notebookra van-e alapból világgarancia?
Tajvanon kiállított garancia érvényesíthető Magyarországon? -
realpopek
tag
Sziasztok
Akku-ra hogy tudok jobban vigyázni,ha mindig lehúzom a töltőről amikor feltölti,vagy vegyem ki és csak a hálózatiról használjam.Nem nagyon van hordozva,inlább csak egy helyen használom. -
simongab
senior tag
Van valakinek aspire 6935G je? vagy beépített tv tuneres gépe? Segítsetek
-
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15193 üzenetére
na most meg a következő anomáliával állok szemben. felnyomtam ugye az alap 8530g-s ati készletet (8540g-hez ugye). gyakorlatilag használhatatlan, maga a chipset, meg az usb-hid miatt érdemes volt, de frissítettem sima radeon 4600 seriessel, úgy, hogy van ez a moddoló program, ami átalakítja a sima radeon drivert mobilityssé. ezzel azt tapasztaltam, hogy 3 játékból 2nél teljesen normálisan működik (fifa10, cs: source), viszont az nfs: shiftnél megint furcsán beleakadozik (nem is akad meg igazából, csak belassul egy pillanatra), mintha swappelne egyet, pedig a virtuális memória teljesen ki van lőve (4 giga mellé azt mondták fölös, csak lassítja a rendszert). a shiftes akadás mellett sajnos a videók is bele-bele akadoznak. namost, a windows update, akármit is telepítek rá, egyből ráküld egy 4650es ati frissítést, amivel teljesen az ellenkezőjére fordul a dolog. css, fifa10 szaggat, videók, shift, tökéletesen futnak
. ha van vmi 5let, tapasztalat, és leírnátok, azt nagyon megköszönném!
-
krisi047
senior tag
A Timeline szériát régebb óta használóknak mik tapasztalataik? Elsősorban a minőség és a megbízhatóság érdekelne. Köszönöm.
-
gabyyy
csendes tag
hello!most vettem egy acer 5536os gépet,de az istenért sem akar eljutni odaáig hogy bejöjjön az oprendszer...valaki felvenne msnre aki ért hozzá? kerecs0112@hotmail.com
légyszi segítsetek! am linux van rajta elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest