Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
(Bundás) #24137 üzenetére
Routerrel szerintem semmi gond..telefonon is szoktam wifizni...csak 1-2 percre szokott elmenni a net,de pl most egész éjszaka nem volt...És már harmadjára jött ki a szervizes és ő azt mondja,h a lemérése alapján mindent rendben talált a bejövő jellel,meg a modemmel is...
ha mégegyszer le kell jönnie,már kiszámlázzák..Az Acer oldalán milyen néven keressem,mert a tipusnál nincs ethernet néven driver...Melyiket töltsem le??
-
-
viktor00701
csendes tag
válasz
(Bundás) #24037 üzenetére
F1 nyomás utánna tovább jön bejön az hogy :
-csökkentet
-csökkentet hálozat
-legutolsó etc...
....
Akármire rámegyünk a windows betöltés ablak lefagy/megáll...
megprobáltuk már újra rakni a windowst de az is az első újraindulásnál meghal fekete képernyő jön be...Bios default beállítással semmi se változik ugyanez marad.
-
Free_Frag
csendes tag
válasz
(Bundás) #16023 üzenetére
Szia!
Elvileg garanciális javítás előtt felhívják az ember figyelmét, hogy a merevlemezen tárolt adataidról készíts biztonsági mentést egy másik adathordozóra, mivel felelősséget nem vállalnak az esetleges adatvesztésért!
Szerintem nem nézik, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden, mert pl.: mondjuk felteszel egy linuxot a géppel kapott vista helyett, akkor is szerintem a gépre jár a garancia és nem a vistára...tehát a hardveres hibát fogják megpóbálni elhárítani.
Mondjuk esetleg, ha az ő windows-ukkal működik, akkor visszadobhatják, hogy szoftveres hiba, esetleg driver hiba.
Esetleg csinálj a szűz telepítésről egy dvd-ről visszaállító mentést, nekem anno 2 dvd-re felfért.Remélem érthetően fogalmaztam meg, ha nem, akkor bocsi.
Szép és nyugodt ünnepeket:
Free_Frag -
rooster_hun
csendes tag
válasz
(Bundás) #1305 üzenetére
Nincs előttem ilyen gép, de általában két verziót dob fel (érdemes lenne már kipróbálnod, hátha tök egyértelmű
, javítás (repair..) és gyári állapot (factory default..).
Ha a gyorsbillentyűre nem mozdul, akkor vhol a C:\Program Files mappában kell lennie, vagy a C:\ gyökerében egy Acer, vagy hasonló nevű könyvtárban, abban pedig egy '''recovery'' nevű / kezdetű mappának / programnak
Ha sehogy sem boldogulsz, hívj fel egy szervizt, sztem ezt ingyen meg kéne csinálniuk (nem Te kérted, hogy spórolják ki belőle a telepítőlemezeket). www.ec-co.hu pl. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest