Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
Azonos foglalatú de nagyobb Mhz-el rendelkező ramok visszafelé kompatibilisek minden esetben, és valóban csak 333-on fog ketyegni, és ha a procit valami úton módon szeretnéd húzni kicsit, akkor a RAM ezt nem fogja akadályozni, de hacsak 333 raksz bele, akkor lényegesen kevesebbet tudsz húzni rajta.
Az én régi masinámban DDR1 500Mhz (Kingmax hardcore) volt benne, és a 3000-es (P4 prescott 1MB cach) procit így sikerült stabilan 3700-en használnom, de a 400-as rammal csak 3300 körülig volt stabil, és az felett állandóan fagyott. -
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
Még nem láttam ilyen jelenséget az akkuról, de mégy csak nem is hallottam róla.
Ha bővíted a memóriát, akkor miért nem raksz rá újabb op rendszert?
Biztos lehet olcsón venni olyan meghajtót ami kell bele használtan, vagy kérni valakítöl amíg feltelepítesz egy használható op rendszert. -
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
1413-as gépet nem találtam, de 1410-es hez Itt megtalálsz mindent.
Jobb oldali menüben kiválasztod a Drivers and utilitiest, és kiválasztod a géped típusát, aztán beállítod az op rendszert, és alul fogja kiadni az összes hozzá tartozó dolgot, amit le tudsz tölteni.
Ha itt nincsen olyan amire szükséged van, akkor valamikor turkálok majd utána, de semmit nem ígérek, mert egyre kevesebb időm jut a gépezésre, az évvége közeledtével. -
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
A márka kiválasztásában sajna nem sokat tudok segíteni, de a saját tapasztalatomat le tudom írni.
Az apacer-t nem ismerem, és a jelenlegi gépemben hinyx ram-ok dolgoznak, de ezelőtt az asztalimban kizárólagosan kingmax hardcore ramokat használtam 5 évig, és a mai napig megy az a masina is, és a rammal eddig nem volt probléma. -
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
Ha van lehetőség kipróbálni, akkor előbb a 256-os mellé próbáld ki az 1GB-ost betenni, mivel hordozható a gép, lehet a boltban ki is próbálhatod.
Ezen az oldalon is van RAM legalul.
Megvan az esély, hogy nem fog menni a 256 vs 1GB kombó, de arra is megvan az esély, hogy simán fog menni. -
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
A link amit küldtél, abban azt írja, hogy 2GB-ra bővíthető, ezért egyértelmű, hogy tudja kezelni az 1GB-os RAM okat, és ebből adódik, hogy a jelenleg benne lévő, az cserélhető.
"upgradeable to 2 GB2 using dual soDIMM modules"
2 foglalatos a gépezet.
Azt pontosan nem tudom melyik billentyűvel lehet a BIOS-ba belépni a gépeden, de próbáld ki a "DEL","F2","F12","INSERT" billentyűket, persze nem egyszerre.Az everestel sok minden kideríthető a gépedről, érdemes feltenni.
Itt egy próbaverzió.
Persze azt nem tudja kideríteni, hogy mivel lehet a BIOS-ba belépni, de a hardware kiépítésről mindent összeszed.TM7730G 844G50

-
mozesgy
tag
válasz
balintka
üzenetére
Szia.
1/ Elméletben semmi gond nem lehet ha 400-as ramot teszel be, de az nem biztos, hogy a jelenlegi 256-ossal együtt fog menni, és nem azért mert a 256-os az 333-as, hanem mert ez elő szokott fordulni a különböző márkák esetében.
2/ Igen, le kell szedni az alján az egyik takaró panelt, ami alatt a RAM található.Nem tudom van-e már hozzá 1GB-os RAM-od, mert valszeg nem lesz olcsó.
2db soDIM DDR1 foglalata van a gépednek.1GB-os nem tudom kapható-e mert én csak 512-eseket találtam, de abból van 333-as is.
Itt pár találat
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi