Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

válasz danyboy1978 #11609 üzenetére

Talán annak is kellene örülnöd,hogy egyáltalán írtunk valakit és a tudásunkat (ami lehet nincs, de te tuti jobban tudod) megkérdőjelezni. Tehát jó lenne ha egy kicsit visszavennél még ha ideges is vagy. NEM IGAZ HOGY SENKI NEM TUDJA HOGY TUDNÁM MEGOLDANI HOGY NE KÉRJEN A BIOS JELSZÓT!!!!!!! MEGÖRÜLÖK ETTŐL!!!!!
    Nah nem olvastam vissza de ha nem notiról van szó akkor húzd ki a billentyűzetet, elvileg kapsz egy hibaüzit és majd megint bedugod és megnyomod ,hogy tovább...Talán így beenged...
    Próbáld meg ezeket:
    AMI
    BIOS
    PASSWORD
    HEWITT RAND
    AMI?SW
    AMI_SW
    LKWPETER
    A.M.I.
    CONDO
    Próbáld meg azt,hogy kiveszed mégegyszer az elemet,de nem rakod vissza , rakd össze , várj egy picit és úgy indítsd el. Ha nem jó akkor építsd megint vissza az elemet.
    Vagy szedd szét és találj benne egy olyat,hogy clear cmos jumpert(erről már szerintem beszéltek neked. Ezeknél a fizikai dolgoknál 20perc is lehet az az idő mely alatt megszűnnek a beállítások.Ajánlom még ezt...
    Nekem a régi jó elemes trükk vált be, de ki tudja...Én egy éjszakán át kínoztam elem nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák