- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FullGas
aktív tag
Hello!
Szerintem Acer honlapjáról le tudod tölteni a drivereket
-
gurka36
csendes tag
Sziasztok,tudna valaki segiteni,van egy travelmate 2350 es laptopom,és elszállt róla a bios.Bekapcsoláskor a venti meg a vinyó felpörög,de ezen kivül semmi.Ha esetleg tudna valaki segiteni hogyan kell biost frissiteni,nagyon megköszönném!
-
blaces
tag
Üdv ismét!
Mégis van egy kis gáz...
amit adtak driver lemezt hozzá, azon csak Vista driverek vannak, és felmentem a honlapra és ugyanúgy ott is csak Vista driverek vannak.
Pedig sehol sem láttam a dobozon, hogy only for Vista... vagy valami... Aspire 5735z, esetleg másik aspire xp driverei jók lehetnek?Köszönettel: Blaces
-
blaces
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5735z laptop, és egy MSDNAA leszedett Windows XP SP2 Professional operációs rendszer. Probléma, még az elején, amikor az XP hardwareket keress, le áll egy rendszerhiba üzenettel.
Viszont az asztali gépen és az asus notebookon, nincs ilyen gond, simán eljutok vele a particionálás részig, nem fagy ki az elején. (ezért is mertem ide írni)Mi lehet a gond szerintetek?
UI: a kézikönyvében nincs is XP említés, csak Vista, és ami rajta volt linpus linux oprendszer, már a betöltés felénél meghalt :
-
Lamair
aktív tag
az lenne a kérdésem, hogy a vga-rivert érdemes lecserélni hivatalos ati driverre? mert a mostani acer-es branded kicsit butácska !
hd3470 van a gépembe
Aspire5920G -
gelencser26
tag
válasz
petymeg #12986 üzenetére
Szia!
Szerintem vedd fontolóra inkább a gép cseréjét!
A processzor ára nem lesz alacsony és ugye a régivel se tudsz nagyon mit kezdeni, mert nem hiszem, hogy túl nagy kereslet lenne rá.
A 2 Gb ram végülis annyira nem lehet húzós, de ott is megmarad a 2 db 512-es...Én is nézegettem a processzorcserét régebben, de nem igazán szeretett volna elválni a hűtő a magtól, úgyhogy inkább hagytam a francba.
Tehát összességében talán meg lehet oldani az újítást, de, hogyha eladnád a géped és vennél egy újat, akkor kb 10 ezer Ft-al járnál rosszabbul, de lenne egy vadiúj géped ami még garanciális is!
-
roti86
őstag
Köszi mindenkinek aki válaszolt.
-
FullGas
aktív tag
Értem! Köszi
-
FullGas
aktív tag
Hali
Lenne egy kérdésem, a notimba egy intel media Accelerator 4500 M video kártya van.
A laptopon rajta van egy matrica hogy UP TO 1244 MB viszont ha megnézem a noti tulajdonságait akko a vga-ra csak 64 mb-ot ír ki!
Ezt valahol fel kell húzni vagy hogy müködik ez
Köszi a választ -
petymeg
addikt
sziasztok!
van egy acer aspire 3692 wlmi notim, decemberben múlt 2 éves. azt szertném kérdezni hogy szerintettek lehet e fejleszteni és ha igen hogyan.
most celeron m processzor van benne ezt szeretném elsősorban erősebbre cserélni, illetve 2*512 mega ddr2 ram van benne ezt is szeretném megduplázni ha lehet. -
Doris Lune
tag
-
Gergő_
őstag
válasz
Doris Lune #12982 üzenetére
ennyit találtam
megbízhatóságáról nincs infóm! -
Doris Lune
tag
válasz
popey37 #12980 üzenetére
Megnéztem, kiír egy hosszú számot, de mit kezdjek vele?
Bámilyen drivert teszek fel hozzá, mindig az a válasza, hogy Device not found...
Kapcsolgatom, ki, be, indítgatom újra, de semmi.
BT szoftver fent, de eszközkezelőben csak Bluetooth Enumerator van,Ha valakinek ez mond valamit, idemásolom az Everestben találtakat:
Ennyit találtam róla:
Hardver azonosító {95C7A0A0-3094-11D7-A202-00508B9D7D5A}\BTKRNLINF fájl oem17.inf
-
popey37
addikt
válasz
Doris Lune #12978 üzenetére
nézd meg az everestel
-
tomszi1
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne,hátha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Van egy Extensa 5630G-m
Gyárilag 2 giga 667-es rammal adják,pedig a pm45 expressz chipset képes lekezelni elméletileg a 800-as ramokat,ami így szinkronban dolgozna a proci fsb-jével.
Erről érdeklődnék,hogy próbálta e már valaki és gyorsabb lett e?
Érdemes e lecserélnem a jelenlegi 3 giga 667-esem 4 giga 800-asra?...Egyébként a Windows 7 már több mint 2 hónapja stabilan és jól és gyorsan működik
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Senkinek sincsen Acer Aspire 9920-as notebookja, és műxik benne a bluetooth, hogy megnézné nekem az eszközkezelőjében a tulajdonságokban, a részletek fülnél, hogy milyen Broadcom cucc van benne, hogy drivert tudjak keresni hozzá? Xp van rajta, s nem található eszköz, folyton ezt írja ki.
Köszi -
CéZé
csendes tag
Sziasztok
Van egy Acer Aspire 2930-as gépem Vistával. Feltettem mellé az xp-t, de előtte átállítottam biosban aa ACHI-t ide-re. Xp felment működött is, majd biosban vissza az ide-t achi-re Save és exit erre kifagyott a bios. Újraindítás után se kép se hang még a bios sem jön be. Hdd cd felpörög képernyő kivilágosodik aztán semmi.
Esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? -
ppais
csendes tag
Sziasztok!
Egy jóismerősöm pénteken vett egy E520-as gépet, amivel van egy olyan apró kis probléma, hogy ha Pen-drive-ot dugnak rá, 3-ból 2 nem működik, és ami nem működik benne, onnantól kezdve már más gép sem ismeri fel...
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? Esetleg tipp, hogy mit lehet vele tenni? Garancia érvényes marad, ha nem a gyári linux van rajta?
Előre is köszönöm a segítséget!! -
roti86
őstag
Sziasztok.
Acer Aspire 5310 notebookom van 1.73 Ghz Celeron M530 procival. Szeretném a procit kétmagosra cserélni.Alaplapi lapkakészlet: Mobile Intel Calistoga-GM i945GM. Ha az Evereset programnak hinni lehet akkor a proci adatai a következők:CPU típusa Mobile Intel Celeron 530, 1733 MHz (13 x 133)
CPU alias Merom-L
CPU stepping A1
Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3
Eredeti órajel 1733 MHz
Min / Max CPU szorzó 6x / 13x
Engineering Sample Nem
L1 kód gyorsítótár 32 KB
L1 adat gyorsítótár 32 KB
L2 gyorsítótár 1 MB (On-Die, ECC, ASC, Full-Speed)CPU fizikai információk
Tokozás típusa 775 Contact LGA
Tokozás mérete 3.75 cm x 3.75 cm
Gyártási technológia 8M, 65 nm, CMOS, Cu, Low-K Inter-Layer, 2nd Gen Strained Si
Magfeszültség 1.350 V
I/O feszültség 1.350 V
Tipikus teljesítmény felvétel 35 W
Maximális teljesítmény felvétel 45.5 W.Az a problémám hogy nem tudom hogy milyen típusú és mekkora procit tudnék belerakni amit a bios is támogat. Bios frissítést nem találtam hozzá. a Bios típusa: v1.5 2007.07.17-ei.
Aki tud segítsen.
Köszi. -
Doris Lune
tag
Azóta a cd bootolás problem megoldódott, ki lett húzva a konnektorból, ki lett szedve az akksije, s visszajött a Cd a bootlistára!
-
Doris Lune
tag
Acer Aspire 9920 típusú notebooknak valaki tudna segíteni, milyen típusú bluetooth van benne, mert nem találok drivert hozzá az xp-hez. Minden más műxik, ez az egy nem.
Előre is köszi a választ. -
Doris Lune
tag
válasz
Kecsubacsi #12957 üzenetére
Feltettem rá egy intel chipset drivert, amit belinkelt egy forumozó társam, s ezzel műxik minden, épp a bluetooth driverrel kinlódok, de a többi megy.
-
Happy187
tag
Üdv! Van egy Acer Aspire 5610-esem. Hogyan lehet bekapcsolni/beállítani e bekapcsoló gomb melletti gombokat? Van ott négy is, de egyik sem üzemel. Annó Vistával adták, akkor még működtek, de most XP-n már nem. Van ötlete valakinek? Segítséget előre is köszönöm.
-
heaven
tag
Ja, még annyit, hogy BIOS frissítés is volt legfrisebb 3.23-ra.
-
heaven
tag
Aspire 3690 notival van problémám. Xp-vel használom a rendszert. 20-30 perc használat után jelentkezik a fagyás, majd ha újraindítom és betölti az XP-t ismét lefagy.
Teszteltem a memóriát Memtest-el, de az nem talált hibát.
Everest stabilitást is próbáltam, a proci hőmérséklet nem megy 52 fok fölé.
Mit érdemes még leteszteli / hogyan lehet kiszűrni melyik alkatrész okozza a fagyhalált? -
sedd
csendes tag
Hello mindenki!
nagy problemam vanotthon hagytam a notebookom telepitoCDjet, es ujraraktam a .windowst. acer travelmate 2490 es a masina, es sehol az eg vilagon nincs driver a lankartya driverehez. illetve talaltam 1et, de abban 3db file van, es 1iket sem ismeri fel driverkent. ezert most haver geperol kell irnom
segitsetek plz!
elore is koszonom
-
Kecsubacsi
csendes tag
válasz
Doris Lune #12951 üzenetére
[B][/B]Szia! Én egy 5735-öt vettem, arra akartam feltenni az XP-t, de a chipset nem támogatja ezt az oprendszert. Valószínűleg neked sem fog menni. Telepítés közben mindig megfagyott kék halállal.Azt nem írtad milyen meghajtó van benne.Ha blueray,az is lehet gond.A bios-t nem védték-e le jelszóval? Érdemes ezt ellenőrizni,mielőtt nekiállsz.
-
kiscsáko
tag
válasz
DarkGubi #12950 üzenetére
nekem is olyan alaplapom van, de már megszoktam h a szám.tech.-ben semmi sem ugyanolyan jól megy mindenkinek...
breezer55:nálad valószínűleg csak két foglalat van, ezért csak 2x2Gb-tal tudod elérni a maximális méretet, próbáld meg még gyorsban kicseréltetni az üzletben az új ramokat, a régieket pedig passzold el valakinek, itt a ph-n is próbálkozhatsz...
-
válasz
FullGas #12953 üzenetére
Elvileg nem lesz gond vele.
Nekem is ilyen van hozzá. Van benne egy külön szivacsbetét, amit ha kiveszek, tökéletes a nagyobb mérethez is.
Legjobb, ha megméred a külméretét a laposodnak és összehasonlítod azzal, amit kinéztél.
Vagy ha nem vagy benne biztos, vidd magaddal és próbáld bele... -
FullGas
aktív tag
Szevasztok!
Tegnap vettem egy Acer Aspire 5735Z laptopot, és szeretnék egy táskát hozzá!
Az lenne a kérdésem hogy jó-e a 15,4"-os táska vagy nagyobb kell
A kijelző mérete: 15,6" és 16:9.
Válaszotok előre köszönöm -
breezer55
csendes tag
Hali!
Acer 5630G laptopom van, alapból van benne 2 X 1GB memória, de vettem hozzá még 2 X 1GB-ot, és ezt szeretném vaalhogy beletenni. Le is szedtem a hátlapját, de nem igazán látom át hogy hogyan tudnám ezt még plusszba beletenni, de valószínűleg én vagyok a balfasz, mert a tájékoztató füzetbe az van írva, hogy 4GB-ig bővíthető 2db so-dimm modullal...szóval az lenne a krédésem, hogy hogyan kellene ezeket a memóriákat beletenni? vagy hogy szerintetek egyáltalán belefér e ez a plussz 2 db memória?
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Acer Aspire 9920 családi szórakoztatóközpontom van. Használtan vett, újszerű állapotú, gyönyörű szerzemény.
Vista helyett Xp-t szeretnék rá tenni, meg is vannak a driverek hozzá, de a biosában nem található Cd boot, és nem is bootol cd-ről. A vistában viszont műxik a dvd-romja.
[link]
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Köszi előre is! -
DarkGubi
aktív tag
válasz
kiscsáko #12949 üzenetére
Nekem gl960-as alaplapom van. Lehet, hogy ez is közrejátszik a rosszabb teljesítményemhez.
Vista alatt az élményindex csak 3.0-át adott rá, a win7 pedig 3.2-őt.
A játékgrafikai teljesítmény pedig 4.9 pontot. Ha felrakom az intel driverét, akkor win7 alatt is csak 3.0-át ér el és a teljesítmény pont is visszazuhan 3.x körülire.
A játékokról nem is beszélve. Példa: 3DMark2003
WinVista: 1380 (intel driverrel)
Win7:1584 (Microsoft WDDM 1.1 driverrel, azaz az alap Win driver)
Egyrészt ezért is használok Win7-et. -
Lamair
aktív tag
válasz
buherton #12923 üzenetére
nem sajna nem kezeli!
a bill megszogható, furi nekem a full pc-m után egy viszonylag "gyengécske" laptop
na amit próbáltam fűrész5 720P fullHD Philips tvn hát az valami képrázatos mit tud ez a kis nyavadék gépezet!
itt jegyzem meg hogy az 1080P-t szerintem mindenki aki hasonló kaliberű géppel rendelkezik mint én elfelejtheti! bár én reménykedem a nem szarrákonvertált eredeti bluray lemezekben! gar lejárta után a következők lépnek éltbe!
1, 4gb memó
2, legnagyobb akkor elérhető winyó
3, vista helyett esetleg win7 vagy xp vagy valami axa linux
4 bár lehet a gart se várom meg! csak mindent cserélek amint tudok
eddig faxa a gépezet majd a 7en próbálom játékokkal (pl HL2) persze a fullHD tv-n izzadjon a kicsike -
DarkGubi
aktív tag
válasz
kiscsáko #12942 üzenetére
3 GB ramom van. Vistán akkor is csak 136 MB.
Ez a különbség a win7 és Vista között pl. a Simpsons hit & run játékban látszik.
Vista alatt szaggat bármilyen felbontásban (XP-n is ugyanez a helyzet).
Win7 alatt 800x600-ban játszható.
Egy GMA 950-en 256MB ramot adva a játéknak nem szaggat 800x600-ban (XP-n).Konklúzió: Az Intel GMA x3100 sz@r, de a windows 7-en egy fokkal jobb a helyzet (míg ott fel nem rakja az ember az Intel driverét.)
-
SAMYka
senior tag
Üdv
Úgy néz ki hogy noti tulajdonos leszek és egy acer lesz a tulajdonomba. Probléma a következő: nem találok egy normális leírást ehez a típushoz Aspire 3680
Segítséget előre is köszönöm -
cimbi33
csendes tag
Szevasztok! Vettem egy Acer Aspire One A150 netbookot és az a gondom vele hogy nagyon zümmök a ventillátora! Már volt vele szervízbe, kicserélték a ventillátort az új már kevésbé zajos de ez is zümmög! Rettenetesen idegesítő ez főleg csendes szobában!
Valaki tapasztalt hasonlót? Most küldjem újra szervízbe? Van értelme? -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Juhiii #12937 üzenetére
Rosszul emlékszel. Aspire 5315-ben csak 8 MB-ot vesz le a memóriából a BIOS. A többit a windows adja hozzá egészen 384MB-ig.
Ami azt illeti Vista csak 136MB-ot adott maximum (legalábbis többre nem volt hajlandó) az intel drivere miatt. Windows 7 viszont 384MB-ot ad (intel driver nélkül). -
-
Juhiii
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem az anyósnak egy Acer Emachines E520 laptopot.
A várható felhasználási területhez ez a belépő szint is teljesen elég, de szeretném kihozni azért belőle amit lehet. (tettem bele kapáspól még 1 GB RAM-ot)
Az viszont zavar, hogy a BIOS-ban nem lehet megnövelni a video memória méretét (64 MB), pedig van benne már elég hozzá.
Mit lehetne tenni?
Köszi a segítséget! -
storm3
senior tag
válasz
storm3 #12927 üzenetére
Valakinek valami tapasztalata van a C -szervízzel kapcsolatban ?(www.cszerviz.hu) Vagy valami Echo-val?Megkerestem balibatyi-t aki ugyanígy járt a bios passw-val mint én,és ő ezt a kettőt ajánlotta,de a C szervíznél olvastam egy negatív kritikát a fogyasztóvédelem fórumán,ezért érdekelne a személyes tapasztalat.
-
jetimokus
tag
válasz
AstraP750i #12928 üzenetére
ha a rejtett partícióhoz nem nyúlsz, akkor nem tűnik el, és megmarad a gyári vistád.
különben arra tud mondani valaki valamit hogy az eszközkezelőben hogyan értsem a monitrokon belül a az "általános televió" megjegyzést? emellett van még 2 alapértemezett meg egy Plug an Play monitor. Itt nem csak mondjuk a legutolsónak kellene lennie?
és létezik valamiféle driver az acer monitorokhoz?
-
AstraP750i
csendes tag
Ha elkezdek DVD-ről egy 64bites vista telepitest akkor a particioknal ha törlöm C és D particiot (amik gyarilag voltak) akkor meg megmarad az a masik ketto rejtett particio amin a elorefelpakolt vista teleito van vagy azis eltunik? vagy vane vmi normalis particio meret allito progi amivel a vista 90gigas particiojat visszabb lehetne e venniés akkor elég csak vista particiojat elég törölnöm.
-
storm3
senior tag
Beszoptam énis a bios jelszó témát az ujjlenyomatolvasóval,mint a balibatyi gyerek,én tudom a jelszót de nem fogadja el : <
Elemkivétel téma ma megvolt,bár rövid időre,nem segített. Most egy éjszakát hagyom kinn,aztán majd kiderül mi a helyzet. Esetleg valaki aki járt már így,és sikerült megoldania az megoszhatná velem a megoldást.
tx -
Plavix
tag
Ezen a linken az összes driver, és a BIOS firmware megtalálható az emachine - hez (is). (Az emachine magyar oldala.)
-
Sziasztok,
Felmerült egy kérdés az akkuval kapcsolatban.
Egy barátomnak Sony Vaio noteszgépe van és ott lehetősége van szoftveresen beállítani, hogy mennyire töltse fel az akkumulátort. Pl.: 50%-ra állította, mert szinte mindig hálózati adapterről megy és így kevésbé gyilkolja az akkumulátort.
Tud-e valaki hasonló megoldást Acer 5920g notebookhoz?Konfig:
ACER ASPIRE 5920G: Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz, 2048MB (2x1024) DDRII 667MHz, 160GB SATA vinyó, NVidia GeForce 8600M GT 256MB, Eredeti Windows Vista® Home Premium
Akku:
8 cellás -
Lamair
aktív tag
belépek a clubba egy 5920G vel
c2d t5750
3gb ram
3470 mobil radeon
160gb vinyóeddig minden naggyon frankó
-
kybic
tag
válasz
jetimokus #12916 üzenetére
-igen, igazad van én is így gondoltam először.... de...
Ha visszaolvasol... ( de inkább ne, mert egy pár ezer hozzászólást kellene átfutnod, én pedig most leírom...) volt egy pár 5315 tulaj, aki épp a hang-driverrel szívott (persze akkor még a chipset driverek korábbi verzióval futottak, igaz a hangé is) és ők ajánlották a fordított sorrendet.
Egyébként telepítettem 5315-öt ( nem egyet ) így és jó, ezért mertem leírni.
Az új Intel drivernél már lehet, hogy nem lenne gond a logikus sorrend. Általában ahhoz szólok hozzá, amit már tapasztaltam és sikerült is megoldani. Talán segítettem. Üdv. -
válasz
Plavix #12918 üzenetére
Ha a Vista saját partíció kezelőjével csinálod, akkor nem. Ha le szeretnéd zúzni, akkor használj külső programot, vagy Live CD-t. Nekem így lett megcsinálva.
Gyárilag elég bután 50-50%-ra volt állítva a partíció mérete, amit korrigáltam. 40 giga elég a rendszernek és a telepített programjaimnak. -
Plavix
tag
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, ha Vistát teszek egy Acer 5315-re, és újra particionálom a winchestert, a rejtett particiot (helyreállító partició) is látja? Kösz!
-
kybic
tag
válasz
boszorkány #12908 üzenetére
Üdv.
- az 5315 XP-s telepítési sorrendje helyesen, legalább is így tökéletesen működik minden, de SP3 van felrakva:
1. Realtek.HD.Audio-2.x
2. Intel.Chipset.Software.Installation.Utility-9.0.x.xxx
3. VGA_Intel
4. Atheros Wireless
5. Broadcom Ethernet
6. LaunMgr
7. TouchPad_Synaptics_v9.1.11.0_XP32
8. Modem_AgereAz itt található driverk közül lehet letölteni amik jók hozzá:
[link] -
-
buherton
őstag
Akinek fényes billentyűzete van őt nem zavarja, h olyan fura a tapintása?
-
twollah
nagyúr
válasz
boszorkány #12908 üzenetére
Ezt a kerdes inkabb a "Windows XP kérdések és válaszok" topikban tedd fel.
-
popey37
addikt
hali, kis gondom lenne. Acer Aspire 5672 VLMI laptop
friss XP sp3-al. driverek fel, már ami esetleg nincs benne az xp-ben.eszközkezelőben sárga kérdőjel a háttértár vezérlő bejegyzés mellett.
a webcamról már szót sem ejtek/néha megy néha nem, ez acer betegség szerintem, mindegy nem használom/.
és nem tudok rájönni milyen driver kell neki.
van valakinek valami ötlete?elöre is köszi
-
boszorkány
csendes tag
Sziasztok, segítsetek légyszives, lányomnak vettünk egy Acer Aspire 5315 notit amire rátettem az XP-sp2, nem tudom az energiagazdálkodásnál a hibernálást engedni mert a pipa bejelölése és alkalmaz után az mondja:
A folyamat nem fér hozzá egy fájhoz, azt egy másik program használja!
Mit lehet tenni, köszi a segítséget
üdv boszi -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Visszakaptam a szervízből a notebookomat, - nem tudom, hogy mit cseréltek benne, mindenesetre új xp-t kapott, - és most föltettem rá egy böngészőt, meg egy két progit, és böngészés közben bios sípolások vannak elég gyakran. Mitől lehet ez?
köszi
-
jetimokus
tag
válasz
AstraP750i #12897 üzenetére
AstraP750i:
nálam csak akkor lát valamit, ha wint telepítek.akkor egy 10 gigás FAT32-es partíciót lát.
Partition magic ezt írja:
"Init faild error 117. Partition's drive letter cannot be identified."spacer:
a realtek oldalán nem találtam meg a blablablát... amit mondtál, hdmi drivert leszedtem, onnan ahonnan mondtad, de azzal sem lett sokkal jobb.... a hangkártya driver ugyanennek a blablablának
az audio részét megoldotta, a modem részét nem.
a kézikönyv meg elérhetetlen, mivel gallyra ment a vista, xp-t tettem fel, és azóta a vistát nem tudom visszatenni, mert a recovery dvd-t amit megírtam mint utóbb kiderült elcseszte az író, alt+f10 meg nem hajlandó működni...
különben itt nem úgy néz ki mintha lenne kézikönyv.... már kerestem, de jéééé, gyakorlatilag amelyik típust megnéztem, mindegyihez volt kézikönyv, ehhez nem...
vagy csak én vagyok béna?
-
jetimokus
tag
válasz
AstraP750i #12897 üzenetére
bocs, ez véletlen volt... a következő a lényeg.
sorry -
válasz
Halfely #12903 üzenetére
Lehet, hogy otthon vannak XP-s driverek, ha kell este meg tudom nézni.
Írj egy e-mailt és nem felejtem el.
Egy ismerősöm ezekkel használja 100%-os elégedettséggel.Elfelejtettem:
Igen, semmi gondom vele. A gyári progik közül sokat leszedtem, majd update mindent, videokari driver frissítés SP1 után innen és install ami csak kellett.
Vistával használom és teljesen jó. Az XP-t nem javaslom, főleg mert ha megszokod a Vistát, nem szívesen mennél vissza XP-re.
De ez csak az én véleményem, sokan nem osztják.
A telepítéseknél van egy-két apró trükk, ha kell szívesen segítek Skype-on, vagy telefonon is.
Üdv:
Krisztián -
válasz
Halfely #12901 üzenetére
Halfely (#12901)
Nekem ilyen van, bár nem játékra használom.
Ami megy: COD4, MOHA, FOUC
Ezeket próbáltam és no problem.
Amúgy egy erőgép, én asztali helyett használom külső kijelzővel.
Rákötöttem egy félterrás külső vinyót is, így helyszűkében sem vagyok vele.AstraP750i (#12886)
Windows-ból az empoweringből (eRecowery) is el tudod indítani, én úgy szoktam.
Ilyenkor újraindul és telepíti magát. Csak a jelszót kell megadnod.
Választhatsz, hogy gyári, vagy DVD-re mentett visszaállítást szeretnél, de még sok más hasznos dolgot is tud.beavis83 (#12891)
Nekem nem volt gondom, csak a saját tapasztalatlanságom miatt, főleg a Vista kezdeti, "megismerős" időszakában. Másfél éves a gépem és minden tökéletesen müxik. Szerintem bárhol lehet rossz, vagy hibás széria, ez miatt nem általánosítanék. -
Halfely
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5920G(T7300 2GHz,2048 memória,8600GT 256mb), erről mi a véleményetek? van valakinek ilyen notija?
mennyire lenne ez strapabíró, ha játszásra is használnám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest