- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karell25
csendes tag
Ez a típus amit írtam, már az enyém 2 napja, csak nem találok listát hogy mit és mire lehet cserélni, mert egy asztali alaplapnál könnyű az ilyen felmegyek a honlapjára és ott a lista, hogy milyen memo és cpu-t lehet bele tenni, de ennél a notebooknál nem találtam ilyet.
-
milbo
aktív tag
Attól a kártyától azért ne várj sokat. A CCC-ben és a játékban vegyél vissza mindent mondjuk LOW-ra, így próbáld meg. Az extra dolgokat kapcsold ki, az élsimítás, V-Sync, Motion Blur nagyon fogja a kártyádat. Az energiaséma legyen "Teljesítménycentrikus" beállításban. Energiatakarékos módban nem engedi a 3D órajelek használatát, ez is lehet a hiba oka.
mod: CCC-ben minden csúszka a "Teljesítmény" beállításon. -
Boolash
aktív tag
Igen köszi, itt elvileg azok vannak, csak egyrészt marha lassan jön le, de mindegy, párat leszedtem, de egyszerűen nem teszi fel. Telepítés közbe nem ismeri fel az eszközököet, lényegében nem települ semmi.... Nincs valakinek 2920-as Acere Xp-vel? Hogy kell erre a drivereket feltenni?
-
vamzi
senior tag
Köszi a választ.
A másik gép egy MSI volt nem egy dell. Én is az acerra szavaznék személy szerint, mert jelenleg is egy acerom van ami 5 éve megy. A linkelt oldalakon valóban drága, de azt csak hírtelen linkeltem. Az acert 155k környékén meglehet már venni.Igazából a proci lenne az ami az acer felé billenti a mérleget, mert félek kicsit a tk-55ös procitól. az rm-70 es meg biztos, hogy jobb. További vélemények?Prociról? -
danyboy1978
csendes tag
Hát hol is kezdjem:
- Köszi a fáradozásaidat
- Sajnos itt notirol van szó (TÉMA: ACER NOTEBOOKOK)
- Ahogy korábban írtam a mesterjelszavakat kipróbáltam!!Azért köszi mindent......
azt nem értem miért kéne "VISZAVENNEM" senkihez egy rossz szavam nem volt úgyhogy nem értelek!!!!!!
De ahogy nézem ezzel nem csak én vagyok egyedül!!!!!!
-
-
spacer
aktív tag
A prime a procit teszteli, a vidijókarinál sztem jó akármelyik 3dmark is beloopolva, memteszt86 pedig a memória hibáit szűri ki, bár ezt az okosok megmondják, hogy lehet tesztelni, mert én utoljára kisfloppyval asztali gépen használtam. Igaz az elöző laptopomnál (MSI) biosban volt ilyen beállítás, és onnan tudtam tesztelni...
-
kiscsáko
tag
-
-
balibatyi
csendes tag
bela5
Az a baj tudod, hogy ebbe nincs gomb elem ez attól kicsit korszerűbb.
Egyébként nyugodj meg szedtem már szét jó pár gépet.
A bioshoz meg hozzá sem nyúltam de ezt le is írtam, olvasd el talán újra és értelmezd az üzenetem még egyszer.
Na mindegy kb. erre számítottam.
Azért kössz a semmit! -
twollah
nagyúr
Anno szegeny Amiga 1200asomba lottyintettem veletlenul jo par korty teat.
Mire szarazra takaritottam jo parszor engem is levert a viz.Azota a folyadekokat minnel tavolabb tarolom a gepektol.
-
Skynet258
veterán
Mondjuk ezt egy pöttyet benézted, nem a Mhz többlet számít, hanem hogy az egyik egymagos celeron, a másik meg core2duo...
Beszerelés meg körülbelül 10 perc, én is már rég túl vagyok rajtaGarit csak akkor vesztesz, ha nagyon nyomin rakod össze a gépet, aki vigyáz, és megtartja a gyári procit (eladni úgyse lehet
), az bármikor vissza tudja csinálni gond esetén.
Blue@X: eszerint a thread szerint megy benne (socket P amúgy). A csere egyébként baromi egyszerű, nekem is 5315-ös notim van - T5450-esre cseréltem a cerkát
-
spacer
aktív tag
Egyébként az Acer bill. kiosztása se tökéletes, és valahogy olyan érzésem van mintha néha ropognának a gombok. Főleg a Shift bill. A Caps lockot meg mindig megnyomom amikor az A betűt ütöm le. De gondolom elöbb-utóbb hozzászokom.
Ettől függetlenül az biztos, hogy masszívabbnak érzem, mint az eMeSét. -
-
volvoguy
addikt
hát, amit én kinéztem notit, az elég érdeke,s mert pl. ezzel a procival van szerelve:
CPU: 2,13GHz (533MHz/1MB), Intel Celeron M560 Processzor - én ilyet egyik 5315-ben sem láttam, még a hivatalos oldalon se, csak az M530 és M540 modelleket
aztán memória: 2 gb ram - pedig mindenhol csak 512 mega memóriával adják..asszem hivatalos oldalon..
1,3mp kamera - másutt nem is olvastam róla, hogy ebben a notebook-ban lenne webcamszal most akkor ez egy másik verzió, mert ezt nem találtam meg az acer oldalán
meg még annyit, hogy sokan nem ajánlják az acert, állitólag szar a minősége..ez igaz volna? -
spacer
aktív tag
Én napokig nézegettem a netet, hogy melyik lenne a legjobb választás. Az Aspire 6530-asnál majdnem elcsábultam, de majd 210 bruttó lett volna ugyanezzel az ATI kártyával, és igazából csak a kijelező lett volna nagyobb, meg a felbontás. Ráadásul nagy felbontáshoz mégjobb videókártya kellene, mert ha leveszed a felbontást szétesik a kép. Szóval hanyagoltam a dolgot. Ráadásul mondom igazából csak széltében hosszabb, magasságra ugye nem, tehát olyan gnómnak tűnik az egész, gép, és ha cipelni is akarod valahová akkor mégnagyobb hátrány...
-
Rollee
aktív tag
Még nem próbáltam külső monitorral,de majd átviszem a haverhoz.
Nem hiszem hogy segítene valamit is mivel a ledek után szépen pörög minden csak épp kép nincs és nem hallom hogy bebútolna és a winyó ledje sem jelzi.
Szóval bekapcsolás után minden ok,de mikor a biosnak kellene bevillanni na akkor marad minden ugyan úgy,az-az winyó ledje kialszik ventik pörögnek és nem ad képet!
Szóval fogalmam sincsen mi a hiba!
Remélem elég részletesen leírtam mindent,ha nem kérdezz bátran.ui.:ezért nem szeretem a laptopokat mert semmit nem tudok vele kezdeni ha valami elszál benne!!
-
twollah
nagyúr
Nagyon sok dologrol nem maradsz le.
Max az Acer backup programjarol amivel le tudod menteni a gephez adott OEM rendszert.Ahogy elnezem a hozzaszolasaid neked kaloz... ...khm... ...szoval biztonsagi mentett Vistad van amihez ugy sem kell, mert megvan neked biztonsagimentesen.
-
depmod
aktív tag
Lezárná, de el sem ér addig. 95%-nál leáll errorral. Nem hiszem, cdburnerxp-vel szerintem mennie kéne. Olvastam, másnál is ez a probléma, a vége előtt lerobban az írás.
Nem az írószoftverrel van a gond, mert más már szinte mindent kipróbált, és nálam is megírt egy sima dvd-t. -
zso79
őstag
Ha az Acer logonál megáll, akkor (elvileg) még nem jutott el a bootrekord beolvasásig, vagyis nem nyúlt a hdd-hez, tehát nem érsz semmit a defraggal vagy vírusírtással. Érdemes lenne megnézni bios-ban a boot szekvenciát, hátha van egy lan, usb vagy cd boot előre beiktatva, amit esetleg figyelmen kívül hagyhattál és bent maradt egy ilyen média. Ha ezek egyike sem áll fenn és a probléma továbbra is tapasztalható, akkor esetleges hdd hibád lehet és azért "pihizik" a vas, mert újra és újra próbálja olvasni a vinyót.
Más téma:
Az acer kifejlesztette a tükröződés nélkülikijelzőt,-míg a fusi nem fejlesztett ki ilyet.Kíváncsi lennék hogy ki osztja ezt a véleményt egy CrystalBrite tft mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- iGO Primo
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged