Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
üzenetére
Már elhúztam mire ez megérkezett, de KÖSZÖNÖM!

MEGOLDÓDOTT!
Tiviális, de mégse tudom megmagyarázni. Eltávilítottam a laphoz adott cd-ről feltelepített AMD drivert és feltelepítettem az AMD honlapjáról letültött x2-höz adott drivert. Ujraindít... semmi nem változott, mégegyszer ujraindít.....megint semmi.
Na előszedtema a Win cd-t hogy újra felrakom, de gondoltam megpróbálkozok a bios flesseléssel, bár ugyanaz elméletileg. Így lecseréltem a BIOS-t ugyanarra a BIOS-ra (az ''újabb ugyanaz'' az ABIT honlapjáról lett letöltve), újraindítom a gépet, erre a tálcán értesít, hogy az eszköz telepítése befejeződött ..... Mégegyszer újraindít és lássatok csodát, a két mag tökéletesen működik. Huhh. Azóta ezerrel tolom neki amikor ráérek a párhuzamos alkalmazásokat, dolgozzon nekem rendesen.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest