Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1510) oceanearth válasza Biriboyka (#1509) üzenetére


oceanearth
őstag

Kollgám mesélte, nem voltam ott, de azt hiszem ez nem is fontos. Hallgatta a rádiót, majd bukfenc, kiértek a rendőrök, vigyáztak a kocsira, a testvére pedig mire odaért már üres kocsit talált. Kisebb gondja is nagyobb volt annál, minthogy a rendőröket kezdje el motozni... Lenyelte és kész és örült, hogy a testvére él. Ez egy kiszolgáltatott helyzet, amiben kihasználták őket... ennyi, ezt a rendőrök is pontosan tudták.

Én nem vagyok előítéletes csak arra akarok rávilágítani, hogy kevés a pozitív példa. És marhára megértelek titeket, mert nem kerestek túl sokat, de kint álltok az utcán karácsonykor, szilveszterkor, a gyerek születésekor, éjjel, hóban, télben fagyban, 41 fokban tányérsapkában, ill. nap mint nap kockáztatjátok az életeteket. Szóval szopó egy meló, viszont 45 évesen olyan nyugdíjatok van, hogy azt bárki megiregyelhetné és e mellett még tudtok simán vmi nyugis melót vállalni az elkövetkezendő 20 évre...
Remélem érted, hogy a dolgok kettősségére akarok utalni...

Egyébként az, hogy negatív a vélemény a rendőrökről, az szerintem nagyban köszönhető magának a szervnek is. Persze nem a beosztottaknak, hanem, akik a parancsokat adják, mert azért vicc ami ezzel a trafizással van, de ha mg nézitek a városban nem lehet közlekedni. Mindenki arra megy, amerre akar, záróvonal, kötelező haladási irány nem akadály, mint ahogy a piros lámpa sem, áll keresztbe a kereszteződés közepén mindenki, ha vki meglát valamit a körúton, kirakja az elakadásjelzőt és megáll. Ezek tipikus olyan példák, amit boldog, boldogtalan megtehet, gyakorlatilag nincs büntetve és az ilyen dolgokért élhetetlen a város, nem pedig azért, mert 50 helyett 60-al megy az ember. Persze a közlekedés csak egy kis része a rendőri munkának, ha több ember lenne, biztos ezek is büntetve lennének, legalábbis remélem.
Szóval csak arra akarok célozni, hogy szerintem nem véletlen a rendőrség megítélése, de erről ti nem nagyon tehetek. Aki kiadja az ukászt az már annál inkább.

Arról a közhelyről ne is beszéljünk, hogy, aki A8-al van, vagy S-600-al soha nem lesz megállítva, csak a kis Suzukis, kalapos fószer...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.