Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) Retro11 válasza Gazala (#1200) üzenetére


Retro11
senior tag

Gazala leírta a folyamatot. Egyébként pedig azt nem fogod eldönteni, hogy közmunkára vagy elzárásra fognak büntetni. Mert ugye itt büntetésről van szó. (Lesz)

Ha nem fiizeted be. Vagy adó formájában fogják bevasalni,(számládra ráterhelik) vagy fizetésből vonják le (az nincs), vagy közmunka vagy leülöd.

És akkor az ilyenek vergődnek:DDD.

[ Szerkesztve ]

(#1202) Lejszi válasza Borzoló (#1198) üzenetére


Lejszi
senior tag

Majdhogynem ugyan igy jartam

2005 öszén egy csekket mentem befizetni a postara a belvarosba. megalltam kocsival a posta elott, a kocsim orra belogott a megallni tilosba (kb 20-30centivel), helyhiány miatt. két ismerosom a kocsiban maradt, annyit mondtam nekik, hogy ha jönnek a zsaruk akkor mondjak mar meg hogy csak pár percre ugrottam be 1 csekket befizetni.
Bementem a postara, épp megnyitottak egy ablakot, szuper oda is siettem, első voltam, kb 1,5 perc sem kell végeztem oda bent.
Jöttem ki, szálltam a be a kocsiba amikor a szomszed utcabol kifordul egy rendőr auto. én ugy tettem mintha eszre sem vettem volna, szép szálltam be a kocsiba.
erre felba**a a szirénát meg nagy gázzal bevág elém (megemlitem még még az autot be sem inditottam, a slusszkulcsot keresgéltem), szoval bevág elém, ugy mintha legalabb is a postat raboltam volna ki vagy vmi körözött bünöző lennék.
Kéri a papirokat stb stb. Mondja hogy mi volt a gond, nem kötözködtem. Csak megkerdeztem hogy meg fog-e birsagolni? Ugyanis mondtam hogy még diák vagyok, keresettel nem rendelkezem.
Elmondta hogy nem lesz pénzbírság, csak kiküldik a szokásos "elnyebejnye" papirost.
Ez volt október elejen. Rá következő évben januárban küldeneke egy levelet és egy 10ezer ft-os csekket. Nekem is 8napos fellebbezési időt adtak. Én irtam nekik egy levelet, amit ajánlva feladtam. végul is elfogadtak a fellebbezésemet és nem kellett befizetnem a pénzt.

Javaslom, hogy te is irj minél hamarabb fellebbezést ez ügyben. Én sem hittem benne, hogy elfogadjak majd...

(#1203) Borzoló válasza Gazala (#1200) üzenetére


Borzoló
senior tag

a horgászig.-al hálisten nem volt baj mert az asszem 30k és bukom a shimano cuccaimat....

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1204) Borzoló válasza Retro11 (#1201) üzenetére


Borzoló
senior tag

Azért a bíróság nem zár el akárkit bűnözők közé.....vannak bizonyos körülmények mint például fősulis, büntetlen előéletű.....vagyok...SZERINTEM

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1205) lúzer válasza Borzoló (#1198) üzenetére


lúzer
veterán

ez hihetetlen :(((

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#1206) Borzoló válasza Lejszi (#1202) üzenetére


Borzoló
senior tag

Akkor szerinted megéri foglalkozni a dologgal?! Ezt örömmel hallom remélem nekem is sikerül majd! Köszönöm szépen a segítséget! :R
Szerintem a rendőrök is kaphatnak jutalékot mint a kallerek.....de akkor legalább mondta volna meg a helyszínen a témát, nem ilyen sunyi módon a pofámba nevet és kedveskedik és azt mondja "megbüntethetném de most nem teszem".....szolgálunk és félünk rohadjanak meg....de attól függetlenül jönnek ha baj van és segítenek, szükség van rájuk akár csak a jelenlétük is némi biztonságot hoz az utcákra.....találkoztam már rendes rendőrrel is remélem ezek lesznek többségben 1szer.... :)

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1207) Gazala válasza Lejszi (#1202) üzenetére


Gazala
aktív tag

attol, hogy diak vagy meg nem mentesulsz a buntetes alol...

(#1208) Borzoló válasza Gazala (#1207) üzenetére


Borzoló
senior tag

a zero tolerancia a rendőröket meg az intézkedéseiket jellemzi....nem a bíróságokat(jobb esetben)
szerintem!!!!!!10000000%(najó legyen 99,999999.....% :) ) hogy nem zárnának tolvajok rablók közé, nincs az a bíróság hálisten azé nem Kínába vagy Kubába vagyunk. :C

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1209) Gazala válasza Borzoló (#1208) üzenetére


Gazala
aktív tag

pedig az lenne a jo, az en rendszeremben ezert fobeloves jarna ;)

[ Szerkesztve ]

(#1210) Borzoló válasza Gazala (#1209) üzenetére


Borzoló
senior tag

Hát most igazából nem értelek téged.........Kedves Gazala az én rendszerembe meg az ilyen fa..kópékat akik ilyen GONDOLKODÁSÚAK mint te azokat lövetném fejbe....najó nem mert akkor ugyanolyan lennék de elzárva tartanám az tuti :DDD

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1211) Borzoló


Borzoló
senior tag

a legnagyobb baj h. egészségügyibe járok és ha elvégzem ilyen fa...kópékat is el kell látnom.... :O :O :O :O :O :O :O :O

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1212) Gazala válasza Borzoló (#1211) üzenetére


Gazala
aktív tag

nem kell ellatnod, mert nem szoktam orvoshoz jarni. a torokgyulladast meg tudjak kulonboztetni a labfajastol. tobbet nem ernek, sajnos...

(#1213) Lejszi válasza Gazala (#1207) üzenetére


Lejszi
senior tag

csak a pénzbirsag alól (elvileg)

(#1214) Gazala válasza Lejszi (#1213) üzenetére


Gazala
aktív tag

helyszini birsag alol... feljelentest tesznek.

(#1215) Borzoló válasza Gazala (#1212) üzenetére


Borzoló
senior tag

az a te bajod.......én nem azt mondtam h. minden rendőr 1forma mivel ők is emberek van jó és rossz van seggfej és jófej......ecetera,ecetera és ha nem vetted volna észre megemlítettem a jókat is és a seggfejeket is(rosszakat nem) amikor azt írtam h. ---->"...de attól függetlenül jönnek ha baj van és segítenek, szükség van rájuk akár csak a jelenlétük is némi biztonságot hoz az utcákra....."
nálad nem tudom mi van kicsit olyan militarista esetleg rendőr mániás(mint ahogy valaki a mozdonyokra van rákattanva és a pályaudvarokra) vagy csak rendőr voltál / vagy és a lényeg h. nem vagy OBJEKTÍV......A baj az h. nem az ilyen gondolkodásúak fogják előre vinni az országot mint te :(
Ez a gondolkodás van annyira szélsőséges mint azok az emberek akik a köveket dobálják.... :P ;)

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1216) Gazala válasza Borzoló (#1215) üzenetére


Gazala
aktív tag

nem vagyok szelsoseges, csak a demokracia intezmenye mar jo regota megbukott. amugy nem voltam, nem vagyok es nem is leszek rendor es rendormanias, sot militarista sem.

(#1217) Borzoló válasza Gazala (#1216) üzenetére


Borzoló
senior tag

:DDD :DDD :DDD
akkor szerintem nyugodj meg és nézd meg máshol működik a demokrácia(úgyahogy de megy!) és sajnos ki kell várni amikor majd a parlamentből kihalnak az ilyen 50-60-70 éves kommunisták akik csak lopnak csalnak hazudnak és azt hiszik h. mindent megtehetnek mert K.Jani akkoriba megengedte nekik és akik majd ott ülnek majd az egyetemeken 20év mulva és politikai pályára készülnek azok hidd el h. nem azért lesznek ott mert lopni-csalni készülnek hanem mert tele vannak tenni vágyással ambiciókkal.......most 1 fiatal politikust szétkapnak, átformálják, rákényszerítik a lopásra a korruptságra gondoljunk csak bele, ott vagyunk a parlamentbe 2 kézzel tömjük a zsebünket + még 50 ember 1-1 kézzel tömi a miénket, 40 éve a pályán vagyunk, a médiába azt mondunk amit akarunk és megeszik.....és jön 1 kis frissen végzett buzi aki rendet akar rakni!!!!!!!!, lebuktatni változtatni!!!!!
MIT CSINÁLNÁNK??!!
ELTAPOSNÁNK!!!!!!!

Gazala ha te nem hiszel a demokráciába akkor ebben az országban csak a szélsőségesek közt van helyed.......ebben az országban ha jól megy majd 1szer a szekér akkor 1általán nem lesz helyed! :(

[ Szerkesztve ]

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1218) Gazala válasza Borzoló (#1217) üzenetére


Gazala
aktív tag

ebben az orszagban soha nem fog menni a szeker, mivel ahogyan te is mondtad, a hatalmon levo politikusok "atvezetik" a sok fiatalt es ok is lopni, hazudni, csalni fognak. attol, hogy a demokraciaban nem hiszek meg nem vagyok szelsoseges, mivel az egy dolog, hogy te a demokracia levaltasat csak diktaturaval kepzelned el. ki kell dolgozni uj elmeleteket, ezek mar elavultak. mashol sem mukodik a demokracia csak ugy tunik, pedig abszolut nem.

amugy ebben a szar orszagban nem akarok helyet... mert bizony ugy hulladek az egesz ahogy van. politikusokkal, polgarokkal, fagyiskocsi-soforokkel egyutt. ahol olyanok szavazhatnak akik a sajat nevuket nem tudjak vagy egy egyszeru mondatot nem tudnak ertelmezni.

(#1219) Borzoló válasza Gazala (#1218) üzenetére


Borzoló
senior tag

Ezek ki fognak halni előbb utóbb(sajnos csak utóbb)
Na de ezért mondom h. hol van helyed!
Mert ők is emberek és a polgáraink és hidd el amikor 1 ember megszületik hiába a gének akkor is eredendően jó és ha nincs rendellenesség akkor tanulásra képes csak utóbb válik gonosszá vagy marad buta és ennek okai vannak és ezt nem fejbe lövéssel, meg mit tudom én mik fordulnak meg abba a zavaros kobakodba hanem megelőzéssel törődéssel biztonsággal és egzisztencia biztosításával lehet elérni.Nem pedig ilyen szélsőséges (tudod, amilyen szerinted te nem vagy!!!!) módszerekkel

[ Szerkesztve ]

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1220) Gazala válasza Borzoló (#1219) üzenetére


Gazala
aktív tag

probaljak a drogfogyasztast is megelozni a fiataloknal megelozni... nem mondom milyen siker(telenseg) az egesz.

amugy a kobakom nem zavaros es ismetlem nem vagyok szelsoseges csak nem ugy gondolkozom ahogyan te. amugy amig nem all ugy a tudomany, nem lehetunk teljesen biztosak abban, hogy nincs-e szerepe a geneknek abban, hogy valaki gyilkos lesz vagy hajlamosabb buncselekmenyek elkovetesere.

[ Szerkesztve ]

(#1221) Borzoló


Borzoló
senior tag

Korunk pestise tény és való......de ezen is lehet változtatni szerintem céltudatos neveléssel vagy ha a probléma fenn áll akkor megfelelő reakciókkal (persze ez szülői részről)

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1222) Borzoló válasza Gazala (#1220) üzenetére


Borzoló
senior tag

de igazából nem erről beszéltünk :)

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1223) Gazala válasza Borzoló (#1222) üzenetére


Gazala
aktív tag

Mert ők is emberek és a polgáraink és hidd el amikor 1 ember megszületik hiába a gének akkor is eredendően jó és ha nincs rendellenesség akkor tanulásra képes csak utóbb válik gonosszá vagy marad buta

erre reagaltam.

(#1224) finest válasza Borzoló (#1198) üzenetére


finest
őstag

"...rendőrség az én szemembe nem először hatalmasat esett" Nálam már hányszor....
Mást sem tudnak ezek csak bírságolni. Egyik ismim a vízirendőrségtől azért jött el, mert ott is ki van adva a kvóta, h mennyi bírságot kell kiszabni.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1225) Borzoló válasza Borzoló (#1222) üzenetére


Borzoló
senior tag

biztos lehetsz abban h. hajlamosabb de ha a neveltetése és a környezete nem váltja ki belőle akkor semmi probléma ez olyan mint 1 gomb amit meg lehet nyomni.....rajtad is rajtam is mindenkin csak ez a gomb "normális" embereken ez a gomb mélyen el van rejtve és nehéz megnyomni azoknál az embereken meg könnyebb és a bolondok, őrülteknél meg szinte úgy érzed folyamatosan nyomva van(de nem mert azt is megnyomod de nem veszed észre mivel[tudni kell őket kezelni]).
máskülönben meg ezt a gombot kontroll alatt tartani lehetetlen.te is akár ölsz ha megnyomják

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1226) finest válasza Borzoló (#1198) üzenetére


finest
őstag

"...rendőrség az én szemembe nem először hatalmasat esett" Nálam már hányszor....
Mást sem tudnak ezek csak bírságolni. Egyik ismim a vízirendőrségtől azért jött el, mert ott is ki van adva a kvóta, h mennyi bírságot kell kiszabni.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1227) Borzoló válasza finest (#1226) üzenetére


Borzoló
senior tag

hát ez van nem azt mondom h. nem lenne jogos csak ha azt mondja nem büntet meg akkor...........EZ BOSSZANT

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1228) biggamer válasza Borzoló (#1211) üzenetére


biggamer
veterán

Ha már itt tartunk, mit szólsz a betegekben hagyott 10-20 cm-es műtési tárgyakról, törlőkendőről stb ?
Vagy arról, hogy leesik műtét előtt a beteg a kocsiról és meghal vagy hogy összecserélik a műtendő betegeket és műtét után meghal az, akit nem is agyra kellett volna műteni, vagy rossz lábat műtenek meg, / a jót vágják fel helyette, a tüzoltó esete /.

És mi a véleményed a paráról / boríték a zsebbe /.
Arra esküdtek meg, hogy önzetlenül megmentik az emberi életet, erre sokan elvárják, hogy megkapják a jussukat. / tisztelet a kivételnek /
És még folytathatnám.
Ott életekről van szó, mégis megtörténik ez az.

Mondhatnám a legutóbbi esetet is, ahol részeg volt az ügyeletes orvos, emiatt 2 ember halt meg a nem megfelelő diagnózis és ellátottság miatt.

Ja és szerinted hány esetben mondtak ki orvosi műhibát ? :(((
Biztos tudod ...

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1229) Borzoló válasza biggamer (#1228) üzenetére


Borzoló
senior tag

1.:Fatális hibák amik azért fatálisak mert a munka amit végeznek iszonyú felelősség teljes.
2.:Ők emberek hibáznak, és ha hibáznak azé förmedsz rájuk mert veled teszik.(te leejtheted meló közben a villáskulcsot és semmi őleejti a kartonokat és összekeveredik....... :Y )
3.:Magyarországon(a világon) a legjobban kereső embereknek a egészségügyi, pedagógusi, szociális munkaterületeken kéne lenniük! NEM!? Értéket hordoz a munka amit csinál és ők nem LÚZEREK hogy ezt csinálják....az anyukánk se lúzer mert költött ránk, felnevelt, bajlódott velünk, nem!?
ÉS MI A VALÓSÁG?!!!!
iskolák,óvodák,korházak bezárva ,összevonva naná hogy kiteszi a kezét a nővéke aki már 5 éve nyomja (60-90k fizuért, ennyiért kasszába nem ülök nem h. emberéletekkel játszak!!!!!!!)
És vállalja az esti műszakot mert egyedül neveli a gyereket és az agya már 1 felmosórongy főleg h. a gyerek tegnapi intője meg 2 1-ese is még ott duruzsol a fejébe......(anyám a sote 2-es gyermekklinikán dolgozott 15 évig!!!)
Emberek!!!!
naná h. kiteszi a kezét!

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1230) Gazala válasza Borzoló (#1229) üzenetére


Gazala
aktív tag

majdnem ugyanez vonatkozik a rendorokre, csak nem kartonokkal es itt meg a sajat eletet is kockaztatja.

(#1231) biggamer válasza Borzoló (#1229) üzenetére


biggamer
veterán

Te megint félrebeszélsz.

Azért egy emberi élethez ne viszonyítsunk már egy villáskulcsot.
Hányszor hallottad, hogy orvosi műhiba miatt lecsuktak volna egészségügyi dolgozót ?

A rendőrségnél is van felelőség és az egészségügyben is.
Csak az utóbbinál visszafordíthatatlan következmények lehetnek.

Tisztelem és becsülöm az egészségügyi dolgozókat, nagyon sok munkájuk van kevés pénzért.
Nem akartam ezzel senkit megbántani, csak azt akartam, hogy vegyed észre, minden területen lehet hibázni.
És hogyha lehúzol valakit, elötte nézz körül a saját portádon is.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1232) Retro11 válasza Borzoló (#1229) üzenetére


Retro11
senior tag

60-90k fizuért, ennyiért kasszába nem ülök nem h. emberéletekkel játszak

E mondatod után, már nem csodálkozom rajtad, meg a hasonló köc... khm embereken..pff.

Diplomás vagyok, okos, a munka meg büdös. :U

Mod: Ja és mi meg 90ért védjük meg az ilyeneket, mint te... Mert meg kell. Meg jó ha jönt a tűzoltó ugye, meg a mentő, de amikor késik akkor lehet faszkalapolni.. És 90ért végezzük. pfff....

[ Szerkesztve ]

(#1233) finest válasza Retro11 (#1232) üzenetére


finest
őstag

Azért ez a hozzáállás is elgondolkodtató, ahogy te viszonyulsz a témához! A közalkalmazottak mind ugyan olyan szarul keresnek. Elég száni, h rögtön szembefordulsz valakivel, aki többet tart reálisnak!
Ne érts félre, teljesen megértem, ha valaki 90k-ért nem akarja veszélyeztetni a testi épségét, vagy nem akar megvédeni, a fizetés az irreális, nem az igény a többre!
De éppen mostanában jelentette fel a tűzoltó komámat egy rendőr (annak ellenére, h itt nálunk a telephelyeik egymás közvetlen közelében vannak, valami apróságért) a tűzoltóság épülete mellett. Régen azért ez nem így volt...most mindig mindenki ellen van.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1234) Retro11 válasza finest (#1233) üzenetére


Retro11
senior tag

Jó ezt nyúzhatjuk, én azt gondolom felesleges. Megmondom őszintén én élvezem amit csinálok, sajnálom, hogy ennyit keresek. Jogszab. írja elő nem lehet mást dolgozni hivatásos szakma melett. (elv.)

Viszont röhögök a lentebb említett embereken. Szánalmas:DDD.

Egyébként tök jó, ez az általánosítás. Most mindenki hozza fel a saját példáját? MInt az oviba?

Ide is igaz, mint madzsarisztánba mindenhol, a fejétől bűzlik a hal. Sajnos.

Mod: Azért volt egy időszak, amikor ugyan ez ment. Jelent mindenki, mindenkit. Elfajúlt a világ. Hagyjuk az okait. Jó napom volt:DDD.

[ Szerkesztve ]

(#1235) Borzoló válasza Gazala (#1230) üzenetére


Borzoló
senior tag

igen valóban őket kifelejtettem

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1236) Borzoló válasza Retro11 (#1234) üzenetére


Borzoló
senior tag

olvass vissza okostojás és rájössz h. ugyanezt mondtam el h. jó h. vannak
:R :R :R :R :R :R :R
2szer is :DDD
(1206 és 1215-be keresd ha +van akkor 1 bocsit kinpréselhetsz magadból)
nem fogok csodálkozni hane megy :R

[ Szerkesztve ]

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1237) Borzoló


Borzoló
senior tag

ja és igen pénzel dolgozni itt ebben az országban!!!!????
kint hollandiába kisárúszállítóként magyarnyelvű GPS-el a kocsimba kerestem 2800euro-t és ott nem kell nyomni a gázt nem rúg ki érte a főnök ha betartod a kreszt nem úgy mint itthon....kimonta h. egészségügyi dolgozóként elhelyezkednék itthon inkább vagyok a végzettségemmel odakinn kisárúszállító....
nem büdös a munka barátom!!!!csak fáradt vagy elnézel 1 5k-t azt mivan a napi pénzeddel haver meséljé már!!!!

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1238) Borzoló


Borzoló
senior tag

UGROTT!

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1239) Retro11 válasza Borzoló (#1237) üzenetére


Retro11
senior tag

Nem vagyok a barátod.

Most menj és sírj. Annyira nem érdekel. Elhiszem, hogy te ott mit kerestél. De kit érdekel?
Ahogy atyánk is megmondta. El lehet innen menni. Hát tessék.

Egyébként meg nem lehet érteni amit írsz. A dőlt betűs mondatoddal nem értettem egyett. Mert sajnos sokan vanak így, ahogy azt ott leírtad. Sajnos. Jellemző.

De ez minden téren jellemző.

Ott van a közelműlt eseménye. Lehet fikázni a mezőgazdasági melóból élőket (is), meg a dinnyéseket, akik odaborították a dinnyét. Persze nem baj, hogy abból élnek, miért borítja ki, mit háborog, csal-nem vallja be stb. Ebből élnek, dolgoznak.

Persze a császár pesti ott vitte a földről a dinnyét:DDD.

[ Szerkesztve ]

(#1240) Borzoló válasza Retro11 (#1239) üzenetére


Borzoló
senior tag

De hogy meg mondta!!!!!Jól mondta!!!!!De max csak neked atyád az

"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

(#1241) Retro11 válasza Borzoló (#1240) üzenetére


Retro11
senior tag

Ja mert nem rakok szmájlit? Na látod.... (utálom mint a sz@rt)

[ Szerkesztve ]

(#1242) nyunyu


nyunyu
félisten

Miskolcon par hete kiserleti jelleggel bevezettek az illegalis rokikartya hasznalokkal elbeszelgetes+kartya bevon+parszazezres buntit.

Kollegamnak 2 hete elloptak a kocsijat, lezart kesztyutartojaban volt az anyjanak a rokkantkartyaja.

Kolleganak mai rendorsegi latogatasan az az otlete tamadt, hogy mivel a kartya hivatalos iratnak minosul, van sorszama, akar korozni is lehetne.
Aztan ha veletlenul valahol felbukkan, akkor ha mar ugyis elbeszelgetnek a felhasznalojaval, hogy is gondolta az ingyen parkolas dolgot, akar ki is lehetne kerdezni az autolopassal kapcsolatban, elvegre magatol nem kerulhetett a kartya a kocsin kivulre.

Erre a rendor nekiallt ecsetelni, hogy a rokikartya hasznaloja akar az utcan is talalhatta, vagy egy kukabol vehette a kartyat, nem feltetlenul bunozo. :Y

Kollega teljesen ki volt borulva, hogy ezeknek most az allampolgarok vagy a tolvalyok vedelme a feladatuk???

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1243) Lejszi válasza Retro11 (#1232) üzenetére


Lejszi
senior tag

ki mondta h rendor legyel?
mi eroltettuk rad?
legyel ugyved,jogasz vagy bankár és lám tobbet keresel mint 90....

ha mar ezt valasztottad akkor ne panaszkodj.
amugy meg ha szorgalmas vagy es jol csinalod akkor a rendorsegen is van előre lépés és tudsz ott is tobbet keresni.

nekem 2007 jan-ban 78e ft volt a fizum...
kitartoan dolgoztam aminek meg lett az eredmenye, iden eloléptettek és a fizum 120k lett.

(#1244) lúzer


lúzer
veterán

szegényke :O
bocs ha volt

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#1245) finest válasza Lejszi (#1243) üzenetére


finest
őstag

Ez is egy elég száni érv: "ha mar ezt valasztottad akkor ne panaszkodj". Ha legközelebb panaszkodnál valamiért, úgy éreznéd sérelem ért, vagy hátrányt szenvedsz valamiben, gondolj erre a dumára!

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1246) biggamer válasza lúzer (#1244) üzenetére


biggamer
veterán

Sajnálom szegényt.
Ilyenre nem is emlékszem, hogy lány tett volna ilyet az utóbbi évtizedekben.
Ilyen eset ami egy lánnyal történik, sokkal jobban lesújtja az embert.
Nagyon el lehetett keseredve, ha ilyet lépésre szánta el magát, őrült nagy erő kell ahhoz, hogy ilyet véghezvigyen az ember.

Ha betegségben meghal valaki az is nagyon rossz érzés a többieknek, de ha ilyen tragikusan történik a dolog, akkor az még jobban fáj " mindenkinek ".
Ilyenkor a rokonai, munkatársai és barátai is örlődnek belülről és magukat hibáztatják, hogy miért nem vették észre hamarabb a bajt.
Azért tudom ezt, mert én is voltam már hasonló helyzetben sajnos, csak ott egy fiú tette ezt ugyanilyen módszerrel, csak ő otthon.

Őszintén sajnálom szegényt. :O

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1248) nygma válasza lúzer (#1244) üzenetére


nygma
addikt

Mi vihette rá :F :U

spyduck: Szerintem nem ez lehet az ok :(

[ Szerkesztve ]

(#1250) nygma válasza spyduck (#1249) üzenetére


nygma
addikt

Vagy szerelmi bánat vagy tényleg labilis személyiség volt.

Szerintem valamelyik lehet,mert valóban elég "friss" volt... :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.